Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Заштитни маски и футроли

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на ЗАШТИТНА ТЕЧНОСТ ЗА СТАКЛО ЗА МОБИЛЕН

  ЗАШТИТНА ТЕЧНОСТ ЗА СТАКЛО ЗА МОБИЛЕН

  Течност за чистење на сите видови на екрани на мобилни телефони . Оваа течност исто така може да се користи за чистење на очила, фотоапатати, двогледи и други уреди и предмети со стакло.
  ден 599,00
  Слика на ЗАШТИТНА ТЕЧНОСТ ЗА СТАКЛО ЗА ТАБЛЕТ

  ЗАШТИТНА ТЕЧНОСТ ЗА СТАКЛО ЗА ТАБЛЕТ

  Заштитна течност за чистење на сите видови на таблети.
  ден 749,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО 5D ЗА Samsung A10

  ЗАШТИТНО СТАКЛО 5D ЗА Samsung A10

  Заштитно стакло 5D за Samsung A10. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 300,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО 5D ЗА Samsung A40

  ЗАШТИТНО СТАКЛО 5D ЗА Samsung A40

  Заштитно стакло 5D за Samsung A40. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 300,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО 5D ЗА Samsung A50

  ЗАШТИТНО СТАКЛО 5D ЗА Samsung A50

  Заштитно стакло 5D за Samsung A50. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 300,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО 5D ЗА Samsung A70

  ЗАШТИТНО СТАКЛО 5D ЗА Samsung A70

  Заштитно стакло 5D за Samsung A70. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 300,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА 11D iPHONE X/XS

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА 11D iPHONE X/XS

  Заштитно стакло за IPhone X/XS и 11D. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 350,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА 11D iPHONE XR

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА 11D iPHONE XR

  Заштитно стакло за IPhone 11D XR. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 350,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА HONOR 8X

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА HONOR 8X

  Заштитно стакло за HONOR 8X. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 150,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Huawei P30 Lite

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Huawei P30 Lite

  Заштитно стакло за Huawei P30 Lite. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 150,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Huawei P9

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Huawei P9

  Заштитно стакло за Huawei P9. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 150,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Huawei Y5 (2019)

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Huawei Y5 (2019)

  Заштитно стакло за Huawei Y5 (2019). Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 150,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Huawei Y6 (2017)

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Huawei Y6 (2017)

  Заштитно стакло за Huawei Y6 (2017). Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 100,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Huawei Y6 (2019)

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Huawei Y6 (2019)

  Заштитно стакло за Huawei Y56(2019). Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 150,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A10

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A10

  Заштитно стакло за Samsung A10. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 150,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A20

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A20

  Заштитно стакло за Samsung A20. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 150,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A20 E

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A20 E

  Заштитно стакло за Samsung A20E. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 150,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A30

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A30

  Заштитно стакло за Samsung A30. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 150,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A40

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A40

  Заштитно стакло за Samsung A40. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 150,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A50

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A50

  Заштитно стакло за Samsung A50. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 150,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A50 A30 A20

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A50 A30 A20

  Заштитно стакло за Samsung A50 A30 A20. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 150,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A7

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A7

  Заштитно стакло за Samsung A7. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 150,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A70

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung A70

  Заштитно стакло за Samsung A70. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 150,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung J4 Плус

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung J4 Плус

  Заштитно стакло за Samsung J4 Плус. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 199,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung J6

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung J6

  Заштитно стакло за Samsung J6. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 150,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung J6 Плус

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung J6 Плус

  Заштитно стакло за Samsung J6 Плус. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 150,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung S4

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung S4

  Заштитно стакло за Samsung S4. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 100,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung S5

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung S5

  Заштитно стакло за Samsung S5. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 100,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung S6

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung S6

  Заштитно стакло за Samsung S6. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 100,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung S6 Edge

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Samsung S6 Edge

  Заштитно стакло за Samsung S6 Edge. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 100,00
  Слика на ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Xiaomi Redmi 5 plus

  ЗАШТИТНО СТАКЛО ЗА Xiaomi Redmi 5 plus

  Заштитно стакло за Xiaomi Redmi 5 plus. Овозможува целосна заштита на екранот и го намалува ризикот од оштетување.
  ден 150,00
  Слика на СИЛИКОНСКА ФУТРОЛА ULTRA THIN HUAWEI Y5 2019/HONOR 8S

  СИЛИКОНСКА ФУТРОЛА ULTRA THIN HUAWEI Y5 2019/HONOR 8S


  Тип на производ: Висококвалитетна силиконска ултра тенка футрола за заштита на мобилен телефон.
  Модел на телефон: Huawei y5 2019 и Honor 8s
  ден 199,00
  Слика на СИЛИКОНСКА ФУТРОЛА ULTRA THIN HUAWEI Y6 2019/Y6 PRO 2019

  СИЛИКОНСКА ФУТРОЛА ULTRA THIN HUAWEI Y6 2019/Y6 PRO 2019


  Тип на производ: Висококвалитетна силиконска ултра тенка футрола за заштита на мобилен телефон.
  Модел на телефон: Huawei Y6 2019 и Y6 PRO 2019
  ден 199,00
  Слика на СИЛИКОНСКА ФУТРОЛА ULTRA THIN SAMSUNG A20/A30

  СИЛИКОНСКА ФУТРОЛА ULTRA THIN SAMSUNG A20/A30


  Тип на производ: Висококвалитетна силиконска ултра тенка футрола за заштита на мобилен телефон.
  Модел на телефон: Samsung A20 и A30
  ден 199,00
  Слика на СИЛИКОНСКА ФУТРОЛА ULTRA THIN SAMSUNG A70

  СИЛИКОНСКА ФУТРОЛА ULTRA THIN SAMSUNG A70


  Тип на производ: Силиконска ултра тенка футрола за заштита на мобилен телефон.
  Модел на телефон: Samsung A70
  ден 199,00
  Слика на СИЛИКОНСКА ФУТРОЛА ULTRA THIN SAMSUNG J530/J5

  СИЛИКОНСКА ФУТРОЛА ULTRA THIN SAMSUNG J530/J5


  Тип на производ: Силиконска ултра тенка футрола за заштита на мобилен телефон.
  Модел на телефон: Samsung J530 и Samsung J5
  ден 149,00
  Слика на УНИВЕРЗАЛНА ФУТРОЛА НА ПРЕКЛОП МАГНЕТ – 4,7 – 5,3

  УНИВЕРЗАЛНА ФУТРОЛА НА ПРЕКЛОП МАГНЕТ – 4,7 – 5,3


  Тип на производ: Универзална футрола на преклоп за целосна заштита на мобилен телефон.
  Начин на затворање : Со магнет
  ден 349,00
  Слика на УНИВЕРЗАЛНА ФУТРОЛА НА ПРЕКЛОП МАГНЕТ – 4,7 – 5,3

  УНИВЕРЗАЛНА ФУТРОЛА НА ПРЕКЛОП МАГНЕТ – 4,7 – 5,3


  Тип на производ: Универзална футрола на преклоп за целосна заштита на мобилен телефон.
  Начин на затворање : Со магнет
  ден 349,00
  Слика на УНИВЕРЗАЛНА ФУТРОЛА НА ПРЕКЛОП МАГНЕТ – 4,7 – 5,3

  УНИВЕРЗАЛНА ФУТРОЛА НА ПРЕКЛОП МАГНЕТ – 4,7 – 5,3


  Тип на производ: Универзална футрола на преклоп за целосна заштита на мобилен телефон.
  Начин на затворање : Со магнет
  ден 349,00
  Слика на УНИВЕРЗАЛНА ФУТРОЛА НА ПРЕКЛОП МАГНЕТ – 4,7 – 5,3

  УНИВЕРЗАЛНА ФУТРОЛА НА ПРЕКЛОП МАГНЕТ – 4,7 – 5,3


  Тип на производ: Универзална футрола на преклоп за целосна заштита на мобилен телефон.
  Начин на затворање : Со магнет
  ден 349,00
  Слика на УНИВЕРЗАЛНА ФУТРОЛА НА ПРЕКЛОП МАГНЕТ – 4,7 – 5,3

  УНИВЕРЗАЛНА ФУТРОЛА НА ПРЕКЛОП МАГНЕТ – 4,7 – 5,3


  Тип на производ: Универзална футрола на преклоп за целосна заштита на мобилен телефон.
  Начин на затворање : Со магнет
  ден 349,00
  Слика на УНИВЕРЗАЛНА ФУТРОЛА НА ПРЕКЛОП МАГНЕТ – 4,7 – 5,3

  УНИВЕРЗАЛНА ФУТРОЛА НА ПРЕКЛОП МАГНЕТ – 4,7 – 5,3


  Тип на производ: Универзална футрола на преклоп за целосна заштита на мобилен телефон.
  Начин на затворање : Со магнет
  ден 349,00
  Слика на УНИВЕРЗАЛНА ФУТРОЛА НА ПРЕКЛОП МАГНЕТ – 4,7 – 5,3

  УНИВЕРЗАЛНА ФУТРОЛА НА ПРЕКЛОП МАГНЕТ – 4,7 – 5,3


  Тип на производ: Универзална футрола на преклоп за целосна заштита на мобилен телефон.
  Начин на затворање : Со магнет
  ден 349,00
  Слика на ФУТРОЛА GLASS BEEYO IPHONE X

  ФУТРОЛА GLASS BEEYO IPHONE X


  Тип на производ: Футрола со заштитно стакло за заштита на мобилен телефон.
  Модел на телефон: IPhone X
  ден 399,00
  Слика на ФУТРОЛА GLASS BEEYO SAMSUNG J3 (2017)

  ФУТРОЛА GLASS BEEYO SAMSUNG J3 (2017)


  Тип на производ: Футрола со заштитно стакло за заштита на мобилен телефон.
  Модел на телефон: Samsung J3 (2017)
  ден 349,00
  Слика на ФУТРОЛА GLASS BEEYO SAMSUNG J3 (2017)

  ФУТРОЛА GLASS BEEYO SAMSUNG J3 (2017)


  Тип на производ: Футрола со заштитно стакло за заштита на мобилен телефон.
  Модел на телефон: Samsung J3 (2017)
  ден 349,00
  Слика на ФУТРОЛА GLASS BEEYO SAMSUNG J5 (2017)

  ФУТРОЛА GLASS BEEYO SAMSUNG J5 (2017)


  Тип на производ: Футрола со заштитно стакло за заштита на мобилен телефон.
  Модел на телефон: Samsung J5 (2017)
  ден 349,00
  Слика на ФУТРОЛА GLASS BEEYO SAMSUNG J5 (2017)

  ФУТРОЛА GLASS BEEYO SAMSUNG J5 (2017)


  Тип на производ: Футрола со заштитно стакло за заштита на мобилен телефон.
  Модел на телефон: Samsung J5 (2017)
  ден 349,00
  Слика на ФУТРОЛА GLASS BEEYO SAMSUNG J6 PLUS

  ФУТРОЛА GLASS BEEYO SAMSUNG J6 PLUS


  Тип на производ: Футрола со заштитно стакло за заштита на мобилен телефон.
  Модел на телефон Samsung J6 Plus
  ден 349,00
  Слика на ФУТРОЛА GLASS BEEYO SAMSUNG J6 PLUS

  ФУТРОЛА GLASS BEEYO SAMSUNG J6 PLUS


  Тип на производ: Футрола со заштитно стакло за заштита на мобилен телефон.
  Модел на телефон Samsung J6 Plus
  ден 349,00
  Филтри Close
  Min: ден 100,00 Max: ден 749,00
  ден100 ден749
  • Црна
  • Бела
  • Златна
  • Металик
  • Плава
  • Розе
  • Сива
  • Црвена
  • Сина
  • Темно плава
  • Кафеава
  • Зелена
  • Фрапе
  • Сребрена
  • Тиркизна