Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  WOLF

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF ECOTECH 0W-30 C3 FE 1L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF ECOTECH 0W-30 C3 FE 1L


  Стандарди

  • ACEA C2
  • ACEA C3-12
  • API SN/CF
  • BMW Longlife-04
  • FIAT 9.55535-DS1/GS1
  • MB 229.31
  ден 800,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF ECOTECH 0W-30 C3 FE 5L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF ECOTECH 0W-30 C3 FE 5L


  Стандарди

  • ACEA C2
  • ACEA C3-12
  • API SN/CF
  • BMW Longlife-04
  • FIAT 9.55535-DS1/GS1
  • MB 229.31
  ден 3.330,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF ECOTECH 0W-40 FE 1L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF ECOTECH 0W-40 FE 1L


  Стандарди

  • ACEA A3/B4-12
  • API SN
  • MB 229.5
  • BMW Longlife-01
  • FORD WSS-M2C937-A
  • PORSCHE A40
  • RENAULT RN 0700 / 0710
  • VW 505.00 / 502.00
  ден 800,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF ECOTECH 0W-40 FE 4L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF ECOTECH 0W-40 FE 4L


  Стандарди

  • ACEA A3/B4-12
  • API SN
  • MB 229.5
  • BMW Longlife-01
  • FORD WSS-M2C937-A
  • PORSCHE A40
  • RENAULT RN 0700 / 0710
  • VW 505.00 / 502.00
  ден 2.800,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF GUARDTECH 10W-40 B4 1L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF GUARDTECH 10W-40 B4 1L


  Стандарди

  • ACEA A3/B3-10
  • ACEA A3/B4-08
  • API SL/CF
  • MB 229.1
  • VW 505.00 / 501.01
  ден 350,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF GUARDTECH 10W-40 B4 5L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF GUARDTECH 10W-40 B4 5L


  Стандарди

  • ACEA A3/B3-10
  • ACEA A3/B4-08
  • API SL/CF
  • MB 229.1
  • VW 505.00 / 501.01
  ден 1.450,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 C3 1L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 C3 1L


  Стандарди

  • ACEA C2/C3
  • API SN/CF
  • BMW Longlife-04
  • FIAT 9.55535-S3
  • MB 229.51 / 229.52
  • PORSCHE C30
  • VW 502.00 / 505.00 / 505.01
  • dexos2
  ден 550,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 C3 4L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 C3 4L


  Стандарди

  • ACEA C2/C3
  • API SN/CF
  • BMW Longlife-04
  • FIAT 9.55535-S3
  • MB 229.51 / 229.52
  • PORSCHE C30
  • VW 502.00 / 505.00 / 505.01
  • dexos2
  ден 1.760,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 C3 5L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 C3 5L


  Стандарди

  • ACEA C2/C3
  • API SN/CF
  • BMW Longlife-04
  • FIAT 9.55535-S3
  • MB 229.51 / 229.52
  • PORSCHE C30
  • VW 502.00 / 505.00 / 505.01
  • dexos2
  ден 2.200,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 LL III 1L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 LL III 1L


  Стандарди

  • ACEA C2/C3
  • API SN/SP
  • BMW Longlife-04
  • MB 229.31 / 229.51
  • PORSCHE C30
  • VW 503.01 / 504.00 / 507.00
  ден 660,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 LL III 4L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 LL III 4L


  Стандарди

  • ACEA C2/C3
  • API SN/SP
  • BMW Longlife-04
  • MB 229.31 / 229.51
  • PORSCHE C30
  • VW 503.01 / 504.00 / 507.00
  ден 2.400,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 LL III 5L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 LL III 5L


  Стандарди

  • ACEA C2/C3
  • API SN/SP
  • BMW Longlife-04
  • MB 229.31 / 229.51
  • PORSCHE C30
  • VW 503.01 / 504.00 / 507.00
  ден 3.000,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 MS-F 1L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 MS-F 1L


  Стандарди

  • ACEA A1/B1-12
  • ACEA A5/B5-16
  • API SL/CF
  • FIAT 9.55535-G1
  • FORD WSS-M2C913-C/D
  • JAGUAR-LAND ROVER STJRL.03.5003
  • RENAULT RN 0700
  ден 570,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 MS-F 4L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 MS-F 4L


  Стандарди

  • ACEA A1/B1-12
  • ACEA A5/B5-16
  • API SL/CF
  • FIAT 9.55535-G1
  • FORD WSS-M2C913-C/D
  • JAGUAR-LAND ROVER STJRL.03.5003
  • RENAULT RN 0700
  ден 2.000,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF VITALTECH 5W-30 1L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF VITALTECH 5W-30 1L


  Стандарди

  • ACEA A3/B4-12
  • API SL/CF
  • MB 229.3
  • BMW Longlife-01
  • VW 505.00 / 501.01 / 502.00
  • OPEL GM-LL-B-025
  ден 450,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF VITALTECH 5W-30 5L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF VITALTECH 5W-30 5L


  Стандарди

  • ACEA A3/B4-12
  • API SL/CF
  • MB 229.3
  • BMW Longlife-01
  • VW 505.00 / 501.01 / 502.00
  • OPEL GM-LL-B-025
  ден 1.800,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF VITALTECH 5W-40 PI C3 1L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF VITALTECH 5W-40 PI C3 1L


  Стандарди

  • ACEA C3-16
  • API SN/CF
  • MB 229.31 / 226.5
  • BMW Longlife-04
  • VW 505.00 / 505.01
  • FORD WSS-M2C917-A
  • FIAT 9.55535-S2
  • FIAT 9.55535-GH2
  • PORSCHE A40
  • RENAULT RN0700 / 0710
  • dexos2
  ден 500,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF VITALTECH 5W-40 PI C3 5L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF VITALTECH 5W-40 PI C3 5L


  Стандарди

  • ACEA C3-16
  • API SN/CF
  • MB 229.31 / 226.5
  • BMW Longlife-04
  • VW 505.00 / 505.01
  • FORD WSS-M2C917-A
  • FIAT 9.55535-S2
  • FIAT 9.55535-GH2
  • PORSCHE A40
  • RENAULT RN0700 / 0710
  • dexos2
  ден 2.200,00