Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Столови

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Profit – EXECUTIVE Collection

  Profit – EXECUTIVE Collection

  PROFIT е новиот ергономски стол, со интерактивни функции за комуникација со корисниците преку Comfort Smart+ апликацијата. POFIT е високо прилагодлив и погоден за корисници со различна висина, тежина и форма на телото. Развиен од истражувачи кои ги испитале и анализирале податоците за навиките на седење кај луѓето, PROFIT го обезбедува најдоброто.
  ден 48.499,00
  Слика на КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ ЕКО-КОНГРЕС

  КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ ЕКО-КОНГРЕС


  Димензии: 53 x 55 х 82 cm
  Височина на седење: 47 cm
  Боја: Црна, Сина, Црвена
  Изработка: Изработено од пластични ногари и еко штоф

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 2.000,00
  Слика на СТОЛ BALENO – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ BALENO – VISITOR COLLECTION


  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • 1 Години Гаранција
  ден 5.920,00
  Слика на СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION

  СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 130кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 5.650,00
  Слика на СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION

  СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 130кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 5.650,00
  Слика на СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION

  СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 130кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 5.650,00
  Слика на СТОЛ BOSS – WORK COLLECTION

  СТОЛ BOSS – WORK COLLECTION


  • CPT co механизам
  • Ергономска Конструкција
  • до 130кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 8.500,00
  Слика на СТОЛ BOSS – WORK COLLECTION

  СТОЛ BOSS – WORK COLLECTION


  • CPT co механизам
  • Ергономска Конструкција
  • до 130кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 8.500,00
  Слика на СТОЛ CARINA – WORK COLLECTION

  СТОЛ CARINA – WORK COLLECTION


  • Tilt механизам
  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • 1 Години Гаранција
  ден 7.650,00
  Слика на СТОЛ CARINA – WORK COLLECTION

  СТОЛ CARINA – WORK COLLECTION


  • Tilt механизам
  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • 1 Години Гаранција
  ден 7.650,00
  Слика на СТОЛ DEFNE – MANAGER COLLECTION

  СТОЛ DEFNE – MANAGER COLLECTION


  • Multiblock Механизам
  • до 130кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 13.999,00
  Слика на СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION

  СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 5.000,00
  Слика на СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION

  СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 5.000,00
  Слика на СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION

  СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 5.000,00
  Слика на СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION

  СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 5.000,00
  Слика на СТОЛ DENVER – WORK COLLECTION

  СТОЛ DENVER – WORK COLLECTION


  • Tilt механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 9.299,00
  Слика на СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.100,00
  Слика на СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.100,00
  Слика на СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.100,00
  Слика на СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.100,00
  Слика на СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.100,00
  Слика на СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.100,00
  Слика на СТОЛ FLORIDA STEEL – MANAGER COLLECTION

  СТОЛ FLORIDA STEEL – MANAGER COLLECTION


  • Tilt механизам
  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 11.190,00
  Слика на СТОЛ FLORIDA STEEL – MANAGER COLLECTION

  СТОЛ FLORIDA STEEL – MANAGER COLLECTION


  • Tilt механизам
  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 11.190,00
  Слика на СТОЛ FORM – WORK COLLECTION

  СТОЛ FORM – WORK COLLECTION


  • Tilt Механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 11.699,00
  Слика на СТОЛ GENIDIA – EXCLUSIVE COLLECTION

  СТОЛ GENIDIA – EXCLUSIVE COLLECTION


  Канцелариска столица инспирирана од интегрирањето на технологијата во човештвото, проектиран да го предефинира Вашето искуство на работното место.

  • Multiblock Механизам
  • Ергономска Конструкциjа
  • Уникатен Дизаjн
  • До 130кг
  • TÜV Сертификат
  • 3 Години Гаранција
  ден 46.500,00
  Слика на СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION

  СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 4.699,00
  Слика на СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION

  СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 4.699,00
  Слика на СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION

  СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 4.699,00
  Слика на СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION

  СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 4.699,00
  Слика на СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION

  СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 4.699,00
  Слика на СТОЛ HOCKER – WORK COLLECTION

  СТОЛ HOCKER – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 3.250,00
  Слика на СТОЛ I-LINE HR – MANAGER COLLECTION

  СТОЛ I-LINE HR – MANAGER COLLECTION


  Ергономска седалка и потпирачка тапацирани со висококвалитетен огноотпорен штоф класа YB.

  • Ergon 2L Механизам
  • Ергономска Конструкциjа
  • Уникатен Дизаjн
  • До 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 8.950,00
  Слика на СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION


  • Ергономска Конструкција
  • Уникатен Дизајн
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 3.299,00
  Слика на СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION


  • Ергономска Конструкција
  • Уникатен Дизајн
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 3.299,00
  Слика на СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION


  • Ергономска Конструкција
  • Уникатен Дизајн
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 3.299,00
  Слика на СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION


  • Ергономска Конструкција
  • Уникатен Дизајн
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 3.299,00
  Слика на СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION


  • Ергономска Конструкција
  • Уникатен Дизајн
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 3.299,00
  Слика на СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION


  • Ергономска Конструкција
  • Уникатен Дизајн
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 3.299,00
  Слика на СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION


  • Ергономска Конструкција
  • Уникатен Дизајн
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 3.299,00
  Слика на СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION


  • Ергономска Конструкција
  • Уникатен Дизајн
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 3.299,00
  Слика на СТОЛ ISO BIANCO – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISO BIANCO – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • Уникатен Дизаjн
  • До 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.390,00
  Слика на СТОЛ ISO BIANCO – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISO BIANCO – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • Уникатен Дизаjн
  • До 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.390,00
  Слика на СТОЛ ISO BIANCO – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISO BIANCO – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • Уникатен Дизаjн
  • До 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.390,00
  Слика на СТОЛ LABOR – WORK COLLECTION

  СТОЛ LABOR – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 3.300,00
  Слика на СТОЛ LEA – MANAGER COLLECTION

  СТОЛ LEA – MANAGER COLLECTION


  • Tilt Механизам
  • до 100кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 10.560,00
  Слика на СТОЛ LINEA STEEL – MANAGER COLLECTION

  СТОЛ LINEA STEEL – MANAGER COLLECTION


  • Tilt Механизам
  • Уникатен Дизајн
  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • TÜV Сертификат
  • 2 Години Гаранција
  ден 16.550,00
  Слика на СТОЛ LINEA STEEL – MANAGER COLLECTION

  СТОЛ LINEA STEEL – MANAGER COLLECTION


  • Tilt Механизам
  • Уникатен Дизајн
  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • TÜV Сертификат
  • 2 Години Гаранција
  ден 16.550,00
  Слика на СТОЛ MARRY – WORK COLLECTION

  СТОЛ MARRY – WORK COLLECTION


  • Async Механизам
  • до 100кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 5.499,00
  Слика на СТОЛ MEGANE LX – WORK COLLECTION

  СТОЛ MEGANE LX – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 5.200,00
  Филтри Close
  Min: ден 1.450,00 Max: ден 48.499,00
  ден1450 ден48499
  • Црна
  • Бела
  • Сина
  • Црвена
  • Сива
  • Зелена
  • Кафена
  • Крем
  • Бордо
  • Виолетова
  • Портокалова
  • Светло сино
  • Жолта
  • Розева
  • Слонова коска
  • Црна хром
  • Слонова коска Хром
  • Сина Хром
  • Сива Хром
  • Резеда
  • Кафено