Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Стол и додатоци за пијано

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на ЕКСТЕНЗИЈА НА ПЕДАЛОТ - FEURICH

  ЕКСТЕНЗИЈА НА ПЕДАЛОТ - FEURICH


  ПРОИЗВОД: Екстензија на педалот
  МОДЕЛ: Feurich Pedal Extension
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испораката е гратис на територијата на Скопје
  ГАРАНЦИЈА: 3 години према условите во гарантниот лист
  ден 18.000,00
  Слика на НАВЛАКА ЗА ПИЈАНО - FEURICH

  НАВЛАКА ЗА ПИЈАНО - FEURICH


  ПРОИЗВОД: Навлака за пијано
  МОДЕЛ: Feurich 162 и 179 Dynamic Piano Cover
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испораката е гратис на територијата на Скопје
  ГАРАНЦИЈА: 3 години према условите во гарантниот лист
  ден 18.000,00
  Слика на ПИЈАНО СТОЛ CLASSIC - FEURICH

  ПИЈАНО СТОЛ CLASSIC - FEURICH


  ПРОИЗВОД: Столче за пијано
  МОДЕЛ: CLASSIC
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ГАРАНЦИЈА: 3 години према условите во гарантниот лист
  ден 9.000,00
  Слика на ПИЈАНО СТОЛ CONCERT - FEURICH

  ПИЈАНО СТОЛ CONCERT - FEURICH


  ПРОИЗВОД: Столче за пијано
  МОДЕЛ: CONCERT
  НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ: По фактура или со картика (одбирате во делот за плаќање)
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ГАРАНЦИЈА: 3 години према условите во гарантниот лист
  ден 30.000,00
  Слика на ПИЈАНО СТОЛ CONCERT I - FEURICH

  ПИЈАНО СТОЛ CONCERT I - FEURICH


  ПРОИЗВОД: Столче за пијано
  МОДЕЛ: CONCERT I
  НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ: По фактура или со картика (одбирате во делот за плаќање)
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ГАРАНЦИЈА: 3 години према условите во гарантниот лист
  ден 18.000,00
  Слика на ПОДМЕТНУВАЧ (COASTER) ЗА ПИЈАНО - FEURICH

  ПОДМЕТНУВАЧ (COASTER) ЗА ПИЈАНО - FEURICH


  ПРОИЗВОД: Универзален подметнувач за пијано
  МОДЕЛ: За вертикални и концертни пијана
  ден 1.200,00
  Филтри Close
  Min: ден 1.200,00 Max: ден 30.000,00
  ден1200 ден30000