Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Status

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на КЛУБ МАСА ПЕТЈА

  КЛУБ МАСА ПЕТЈА


  Димензии: Д: 110 cm x Ш: 60 cm x В: 43 cm
  Боја: - Орев, Сонома
  Изработка: Клуб маса со плотна изработена од МДФ и дрвени ногари.
  *Производот се испорачува немонтиран.

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 4.900,00
  Слика на КЛУБ МАСА ФОРМАЛ

  КЛУБ МАСА ФОРМАЛ


  Димензии: 120 x 60 х 50 cm
  Дезен: Светла Сонома со Крем
  Изработка: Висококвалитетна иверка со дебелина 18мм.
  *Производот се испорачува немонтиран.

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 4.600,00
  Слика на ОРМАР ОРГАНЗА

  ОРМАР ОРГАНЗА


  Димензии: Д: 140 cm x Ш: 52 cm x В: 230 cm
  Боја: Тортана со Бела
  Изработка: Трокрилен ормар изработен од иверка 18мм, во две бои со три крила и висина од 230 цм.
  *Монтажата не е вклучена во цената.

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 12.900,00
  Слика на БИРО СИТИ 3025

  БИРО СИТИ 3025


  Димензии: Д: 110 cm x Ш: 55 cm x В: 96 cm
  110 x 55 х 96 cm
  Боја: - Темен Даб со Бела
  Изработка: Компјутерско биро, изработено од иверка. Меко затворање на вратичката.

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 4.990,00
  Слика на БИРО СИТИ 3038

  БИРО СИТИ 3038


  Димензии: Д: 120 cm x Ш: 60 cm x В: 76 cm
  - 120 x 60 х 76 cm
  Боја: -Костен
  Изработка: Компјутерско биро, изработено од иверка. Меко затворање на вратичката.

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 4.990,00
  Слика на КОМОДА БАЛИНТО

  КОМОДА БАЛИНТО


  Димензии: 250 х 47 х 200 cm
  ТВ елемент: 201 х 47 х 51 cm
  Висок елемент со полица: 100 х 35 х 150 cm
  Висок елемент: 50 х 35 х 154 cm
  Боја: Хетуса со Бела Софт
  Изработк: Иверка
  Монтажата не е вклучена во цената.

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 9.900,00
  Слика на КОМОДА МИНОА

  КОМОДА МИНОА


  Димензии: 200 х 42 х 140 cm
  - Долен дел: 200 х 40 х 30 cm
  - Висаче 2 броја: 40 х 30 х 70 cm
  - Полица: 100 х 20 х 25 cm
  Боја: Сонома Даб со Бела
  Изработка: Иверка
  Монтажата не е вклучена во цената.

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 6.900,00
  Слика на БИБЛИОТЕКА МАРТИН

  БИБЛИОТЕКА МАРТИН


  Димензии: 137,5 х 33 х 143,5 cm
  Боја: Темна Сонома со Бела Софт
  Изработка: Библиотека изработена од иверка со дебелина 16мм.
  **Производот се испорачува немонтиран.

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 6.900,00
  Слика на БЛОК КУЈНА ЕВА

  БЛОК КУЈНА ЕВА


  Димензии:
  - горен ред: 200 х 30 х 72 cm
  - долен ред: 200 х 46 х 72 cm
  Работна плотна: деб. 3,8 cm
  Боја: Артисан (лице) и Бела Софт (корпус)
  Изработка: Високо квалитетна иверка со дебелина 18мм.
  *Мијалникот не е вклучен во цената.
  *Монтажата не е вклучена во цената.

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 14.900,00