Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Sava

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA HP (175/65R14 82H)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA HP (175/65R14 82H)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 175
  Висина: 65
  Дијаметар: 14
  Модел: Intensa HP
  Индекс: 82
  ден 2.700,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA HP2 (185/65R15 88H)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA HP2 (185/65R15 88H)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 185
  Висина: 65
  Дијаметар: 16
  Модел: Intensa HP2
  Индекс: 88
  ден 3.000,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA HP2 (195/65R15 91H)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA HP2 (195/65R15 91H)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 195
  Висина: 65
  Дијаметар: 15
  Модел: Intensa HP2
  Индекс: 91
  ден 3.100,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA HP2 (205/55R16 91V)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA HP2 (205/55R16 91V)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 205
  Висина: 55
  Дијаметар: 16
  Модел: Intensa HP2
  Индекс: 91
  ден 3.300,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA HP2 (205/60R15 91V)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA HP2 (205/60R15 91V)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 205
  Висина: 60
  Дијаметар: 15
  Модел: Intensa HP2
  Индекс: 91
  ден 3.650,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA HP2 (205/60R16 92H)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA HP2 (205/60R16 92H)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 205
  Висина: 60
  Дијаметар: 16
  Модел: Intensa HP2
  Индекс: 92
  ден 3.850,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA HP2 (215/55R16 93V)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA HP2 (215/55R16 93V)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 215
  Висина: 55
  Дијаметар: 16
  Модел: Intensa HP2
  Индекс: 93
  ден 4.250,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA SUV2 (275/40R20 106Y)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA SUV2 (275/40R20 106Y)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 275
  Висина: 40
  Дијаметар: 20
  Модел: Intensa SUV2
  Индекс: 106
  ден 8.780,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA UHP (225/55R16 95W)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA UHP (225/55R16 95W)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 225
  Висина: 55
  Дијаметар: 16
  Модел: Intensa UHP
  Индекс: 95
  ден 4.850,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA UHP2 (205/50R17 93Y)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA UHP2 (205/50R17 93Y)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 205
  Висина: 50
  Дијаметар: 17
  Модел: Intensa UHP2
  Индекс: 93
  ден 4.350,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA UHP2 (215/50R17 95Y)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA UHP2 (215/50R17 95Y)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 215
  Висина: 50
  Дијаметар: 17
  Модел: Intensa UHP2
  Индекс: 95
  ден 4.800,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA UHP2 (225/40R18 92Y)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA UHP2 (225/40R18 92Y)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 225
  Висина: 40
  Дијаметар: 18
  Модел: Intensa UHP2
  Индекс: 92
  ден 4.280,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA UHP2 (225/45R17 91Y)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA UHP2 (225/45R17 91Y)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 225
  Висина: 45
  Дијаметар: 17
  Модел: Intensa UHP2
  Индекс: 91
  ден 3.850,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA UHP2 (225/50R17 98Y)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA UHP2 (225/50R17 98Y)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 225
  Висина: 50
  Дијаметар: 17
  Модел: Intensa UHP2
  Индекс: 98
  ден 4.750,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA UHP2 (245/40R19 98Y)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA UHP2 (245/40R19 98Y)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 245
  Висина: 40
  Дијаметар: 19
  Модел: Intensa UHP2
  Индекс: 98
  ден 6.920,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA UHP2 (245/45R18 100Y)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA INTENSA UHP2 (245/45R18 100Y)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 245
  Висина: 45
  Дијаметар: 18
  Модел: Intensa UHP2
  Индекс: 100
  ден 5.600,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA PERFECTA (155/70R13 75T)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA PERFECTA (155/70R13 75T)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 155
  Висина: 70
  Дијаметар: 13
  Модел: Perfecta
  Индекс: 75
  ден 2.350,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA PERFECTA (165/70R13 79T)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA PERFECTA (165/70R13 79T)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 165
  Висина: 70
  Дијаметар: 13
  Модел: Perfecta
  Индекс: 79
  ден 2.550,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA PERFECTA (175/70R13 82T)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA PERFECTA (175/70R13 82T)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 175
  Висина: 70
  Дијаметар: 13
  Модел: Perfecta
  Индекс: 82
  ден 2.600,00
  Слика на ЛЕТНА ГУМА - SAVA PERFECTA (185/60R14 82T)

  ЛЕТНА ГУМА - SAVA PERFECTA (185/60R14 82T)


  Бренд: SAVA
  Ширина: 185
  Висина: 60
  Дијаметар: 14
  Модел: Perfecta
  Индекс: 82
  ден 2.800,00