Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Samsung

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на SAMSUNG A21S

  SAMSUNG A21S


  Eкран: 6.5 инчи (720x1600 pixels)
  Камера: 48MP, 1080p
  Рам: 3-6GB RAM
  Батерија: 5000 mAh Li-Po
  ден 11.990,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY A20E

  SAMSUNG GALAXY A20E


  Eкран: 5.8 инчи (720x1560 pixels)
  Камера: 13MP, 1080p
  Рам: 3GB RAM
  Батерија: 3000mAh
  ден 9.490,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY A41

  SAMSUNG GALAXY A41


  Eкран: 6.1 инчи (1080x2400 pixels)
  Камера: 48MP, 1080p
  Рам: 4GB RAM, Helio P65
  Батерија: 3500mAh Li-Po
  ден 16.990,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY A51

  SAMSUNG GALAXY A51


  Eкран: 6.5 инчи (1080x2400 pixels)
  Камера: 48MP, 2160p
  Рам: 4-8GB RAM
  Батерија: 4000 mAh Li-Po
  ден 20.990,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY A71

  SAMSUNG GALAXY A71


  Eкран: 6.7 инчи (1080x2400 pixels)
  Камера: 64MP 2160p
  Рам: 6/8GB RAM Snapdragon 730
  Батерија: 4500mAh Li-Ion
  ден 24.990,00
  Слика на САМСУНГ SM-A025G A02S DS BLACK/WHITE

  САМСУНГ SM-A025G A02S DS BLACK/WHITE


  Eкран: 6.5" 720x1600 pixels
  Камера: 13MP 1080p
  Рам: 2-4GB RAM Snapdragon 450
  Батерија: 5000mAh Li-Po
  ден 9.090,00
  Слика на SAMSUNG 256GB SSD PM871B TLC SATA 6GBS 2.5 INCH BULK MZ-7LN256C

  SAMSUNG 256GB SSD PM871B TLC SATA 6GBS 2.5 INCH BULK MZ-7LN256C


  SSD Диск 256 GB

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 3.500,00 ден 2.590,00
  Слика на GALAXY BUDS PRO

  GALAXY BUDS PRO


  Слушалки: 19.5 x 20.5 x 20.8 6.3 gr
  Кутија: 50 x 50.2 x 27.8 44.9gr
  Времетрање:: ANC ON 18h вкупно(слушалки 5h + кутија 18h) ANC OFF 28h вкупно((слушалки 8h + кутија 20h)
  Компитабилен со: Android 7.0 ↑ , 1.5GB ↑
  Водоотпорност: Да, IPX7

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 10.999,00
  Слика на GALAXY BUDS PRO SILVER

  GALAXY BUDS PRO SILVER


  Слушалки: 19.5 x 20.5 x 20.8 6.3 gr
  Кутија: 50 x 50.2 x 27.8 44.9gr
  Времетрање:: ANC ON 18h вкупно(слушалки 5h + кутија 18h) ANC OFF 28h вкупно((слушалки 8h + кутија 20h)
  Компитабилен со: Android 7.0 ↑ , 1.5GB ↑
  Водоотпорност: Да, IPX7

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 10.999,00
  Слика на GALAXY BUDS2

  GALAXY BUDS2


  Слушалки: 20.9 x 17.0 x 21.1 mm 5 gr
  Кутија: 27.8 x 50.0 x 50.2 mm. 41,2
  Времетрање: ANC ON слушалки 5h
  Компитабилен со: Android 7.0 ↑ , 1.5GB ↑
  Водоотпорност: Да, IPX7

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 9.999,00
  Слика на GALAXY BUDS2 BLACK

  GALAXY BUDS2 BLACK


  Слушалки: 20.9 x 17.0 x 21.1 mm 5 gr
  Кутија: 27.8 x 50.0 x 50.2 mm. 41,2
  Времетрање: ANC ON слушалки 5h
  Компитабилен со: Android 7.0 ↑ , 1.5GB ↑
  Водоотпорност: Да, IPX7

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 9.999,00
  Слика на GALAXY BUDS2 GREEN

  GALAXY BUDS2 GREEN


  Слушалки: 20.9 x 17.0 x 21.1 mm 5 gr
  Кутија: 27.8 x 50.0 x 50.2 mm. 41,2
  Времетрање: ANC ON слушалки 5h
  Компитабилен со: Android 7.0 ↑ , 1.5GB ↑
  Водоотпорност: Да, IPX7

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 9.999,00
  Слика на GALAXY BUDS2 WHITE

  GALAXY BUDS2 WHITE


  Слушалки: 20.9 x 17.0 x 21.1 mm 5 gr
  Кутија: 27.8 x 50.0 x 50.2 mm. 41,2
  Времетрање: ANC ON слушалки 5h
  Компитабилен со: Android 7.0 ↑ , 1.5GB ↑
  Водоотпорност: Да, IPX7

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 9.999,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH 4

  SAMSUNG GALAXY WATCH 4


  Димензија на куќиште: 44 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: Bluetooth, Wi-Fi
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 16.499,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH4 40MM BT

  SAMSUNG GALAXY WATCH4 40MM BT


  Димензија на куќиште: 40 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: GPS, LTE, NFC, Wi-Fi
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 14.999,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH4 44MM BT

  SAMSUNG GALAXY WATCH4 44MM BT


  Димензија на куќиште: 44 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: Bluetooth, Wi-Fi
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 16.499,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH4 44MM LTE

  SAMSUNG GALAXY WATCH4 44MM LTE


  Димензија на куќиште: 44 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: Bluetooth, GPS, LTE, NFC, Wi-Fi
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 14.999,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH4 44MM LTE

  SAMSUNG GALAXY WATCH4 44MM LTE


  Димензија на куќиште: 44 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: GPS, LTE, NFC, Wi-Fi
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 14.999,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH4 CLASSIC 42MM BT

  SAMSUNG GALAXY WATCH4 CLASSIC 42MM BT


  Димензија на куќиште: 42 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: Wi-Fi
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 20.499,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH4 CLASSIC 42MM BT

  SAMSUNG GALAXY WATCH4 CLASSIC 42MM BT


  Димензија на куќиште: 42 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: Bluetooth, Wi-Fi
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 20.499,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH4 CLASSIC 45MM BT

  SAMSUNG GALAXY WATCH4 CLASSIC 45MM BT


  Димензија на куќиште: 45 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: Wi-Fi, Bluetooth, GPS
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 21.999,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH4 CLASSIC 46MM BT

  SAMSUNG GALAXY WATCH4 CLASSIC 46MM BT


  Димензија на куќиште: 46 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: Wi-Fi, Bluetooth, GPS
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 21.999,00