Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Ретровизори

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на ПАР РЕТРОВИЗОРИ - CARBOON LOOK

  ПАР РЕТРОВИЗОРИ - CARBOON LOOK


  Опис: Пар универзални ретровизори Carboon look
  2та ретровизори се со десен навој ↻↻ М10х1,25
  Погодни за Naked motorcycles, HONDA, SUZUKI, KAWASAKI
  Оквирот е пластичен, дршката е метална
  Цената е за пар
  ден 1.400,00
  Слика на ПАР РЕТРОВИЗОРИ - YAMAHA

  ПАР РЕТРОВИЗОРИ - YAMAHA


  Опис: Пар ретровизори за YAMAHA
  - Левиот ретровизор е лев навој ↺, десниот со десен навој ↻ М10х1,25
  - YAMAHA XT, YBR, YP Majesty 250,
  - оквирот е пластичен, дршката е метална, добар квалитет, како оргиналот
  - Цената е за пар
  ден 950,00
  Слика на ПАР РЕТРОВИЗОРИ - ПЕНТАГОН ФОРМА

  ПАР РЕТРОВИЗОРИ - ПЕНТАГОН ФОРМА


  Опис: Пар универзални ретровизори со пентагон форма
  2та ретровизори се со десен навој ↻↻ М10х1,25
  Погодни за Ендуро мотори, HONDA, SUZUKI, KAWASAKI
  Оквирот е пластичен, дршката е метална
  Цената е за пар
  ден 950,00
  Слика на ПАР РЕТРОВИЗОРИ - РОМБОИДНА ФОРМА

  ПАР РЕТРОВИЗОРИ - РОМБОИДНА ФОРМА


  Опис: Пар ретровизори Ромбоидна форма
  2та ретровизори се со десен навој ↻↻ М10х1,25
  Погодни за мотори-чопер TRUVA, SKYGO, Zong Shen…
  Оквирот е пластичен, дршката е метална
  Цената е за пар
  ден 750,00
  Слика на ПАР РЕТРОВИЗОРИ - ХРОМИРАНИ

  ПАР РЕТРОВИЗОРИ - ХРОМИРАНИ


  Опис: Пар ретровизори хромирани со овална форма
  2та ретровизори се со десен навој ↻↻ М10х1,25
  Погодни за мотори-чопер TRUVA, SKYGO, Zong Shen…
  Оквирот е пластичен, дршката е метална
  Цената е за пар
  ден 800,00
  Слика на ПАР РЕТРОВИЗОРИ СО ЖМИГАВЦИ

  ПАР РЕТРОВИЗОРИ СО ЖМИГАВЦИ


  Опис: Пар универзални ретровизори Carboon look
  2та ретровизори се со десен навој ↻↻ М10х1,25
  Погодни за Naked motorcycles, HONDA, SUZUKI, KAWASAKI
  Оквирот е пластичен, дршката е метална
  Цената е за пар
  ден 800,00