Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Rakupen

  За нас

  Зошто Ракупен?

  Времето за нас е драгоцено, бидејќи времето значи живот. Ние сакаме да ви заштедиме драгоцено време, а со тоа да ви го отвориме патот кон нови животни можности. Нашата цел е да се погрижиме за вашата комоција, и секоја испорака која ќе ја направиме до вашиот дом да е подарок од заштедено време. Ние не продаваме само производи, туку испорачуваме комфорт и животно време.

  Како:

  Избегнете ги градските гужви, трагањето по паркинг место и долгиот исцрпувачки шопинг по трговските центри. Избегнете го уморот, останете дома, каде што е најсигурно и најкомфорно. Отидете онлајн на нашата веб страна и едноставно, само со неколку кликови, одберете го вашиот омилен производ. Виртуелната количка е полесна за туркање и го прави пазарувањето лесно и едноставно. Не напуштајќи го вашиот домашен комфорт, кликнете, направете онлајн нарачка и очекувајте брза испорака до вашиот топол дом.

  Што:

  Ние сме модерна и прегледна онлајн продавница со огромен асортиман на најразновидни производи . Повелете и пробајте!

   

  Друштво за трговија и услуги РАКУПЕН ДОО Скопје

  ул. Јосиф Јосифовски-Свештарот бр.35а-11, Скопје-Центар

  ЕДБ: 4080018577850

  ЕМБС: 7321511

  info@rakupen.mk