Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Publisher

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на МАГИЈА НА ГОЛЕМИТЕ СНИШТА

  МАГИЈА НА ГОЛЕМИТЕ СНИШТА


  Автор: Дејвид Џ. Шварц
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-30-5
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 255
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 450,00
  Слика на МИСЛИ И ЗБОГАТИ СЕ

  МИСЛИ И ЗБОГАТИ СЕ


  Автор: Наполеон Хил
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-4569-23-7
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 258
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 400,00
  Слика на ЈАС ИМАМ ПЛАНУМ

  ЈАС ИМАМ ПЛАНУМ


  Автор: Александра Шаровиќ Атанасовска
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-67-1
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 250
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 499,00 ден 350,00
  Слика на ПОДОБРУВАЊЕ НА ИНТЕРПЕРСОНАЛНИТЕ КОМУНИКАЦИСКИ ВЕШТИНИ

  ПОДОБРУВАЊЕ НА ИНТЕРПЕРСОНАЛНИТЕ КОМУНИКАЦИСКИ ВЕШТИНИ


  Автор: Станислав Петковски и Бети Андоновиќ
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-4569-39-8
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 200
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 350,00
  Слика на ЦЕЛИ!

  ЦЕЛИ!


  Автор: Брајан Трејси
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569138
  Година на издавање: 2011
  Број на страни: 236
  Димензии: 140X205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 400,00
  Слика на ТАЈНИ НА ЛИДЕРСТВОТО

  ТАЈНИ НА ЛИДЕРСТВОТО


  Автор: Мајкл Хит
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569190
  Година на издавање: 2012
  Број на страни: 126
  Димензии: 125X195
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 300,00
  Слика на ТАЈНИ НА ПРЕЗЕНТИРАЊЕТО

  ТАЈНИ НА ПРЕЗЕНТИРАЊЕТО


  Автор: Мартин Менсер
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569206
  Година на издавање: 2012
  Број на страни: 126
  Димензии: 125X195
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 250,00
  Слика на ТАЈНИ НА ПРОДАВАЊЕТО

  ТАЈНИ НА ПРОДАВАЊЕТО


  Автор: Ник Констабл
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569176
  Година на издавање: 2012
  Број на страни: 118
  Димензии: 125X195
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 250,00
  Слика на СЕКОЈ МОЖЕ

  СЕКОЈ МОЖЕ


  Автор: Сахар и Боби Хашеми
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569039
  Година на издавање: 2010
  Број на страни: 215
  Димензии: 140X205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 400,00
  Слика на 333 AFFIRMATIONS

  333 AFFIRMATIONS


  Автор (Author): Катерина Ангеловска (Katerina Angelovska)
  Издавачка куќа (Publishing house): ПАБЛИШЕР
  Година на издавање (year) : 2019
  Број на страни (pages) : 116
  Димензии (dimensions): 125/195
  Корица (cover): Мека (paperback)
  Јазик (language): English
  ден 250,00
  Слика на 333 АФИРМАЦИИ

  333 АФИРМАЦИИ


  Автор: Катерина Ангеловска
  Издание: Трето
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-56-5
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 116
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00 ден 190,00
  Слика на 7 НАВИКИ НА УСПЕШНИТЕ ЛУЃЕ

  7 НАВИКИ НА УСПЕШНИТЕ ЛУЃЕ


  Автор: Стивен Кови
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569091
  Година на издавање: 2011
  Број на страни: 386
  Димензии: 140X205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 500,00
  Слика на AWAKENING CONSCIOUSNESS

  AWAKENING CONSCIOUSNESS


  Title (Цел наслов): Awakening Consciousness: A Complete Guide to Personal and Collective Transformation
  Author (Автор): Katerina Angelovska, Radovan Vitosevic
  ISBN (ИСБН): 978608456989
  Published (Година на издавање): 2019
  Pages (Број на страни): 202
  Dimensions (Димензии): 140/210
  Cover (Корица): Paperback (мека)
  Language (Јазик): English (англиски)
  ден 400,00
  Слика на SHIHEMI NË MAJË (СЕ ГЛЕДАМЕ НА ВРВОТ)

  SHIHEMI NË MAJË (СЕ ГЛЕДАМЕ НА ВРВОТ)


  Автор: Коста Петров
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-530-1
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 173
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Албански
  ден 199,00
  Слика на БИДЕТЕ СВОЈ ПСИХОТЕРАПЕВТ

  БИДЕТЕ СВОЈ ПСИХОТЕРАПЕВТ


  Автор: Џенет Рејнвотер
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-119-8
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 268
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 300,00
  Слика на БУДЕЊЕ НА СВЕСТА

  БУДЕЊЕ НА СВЕСТА


  Цел наслов: Будење на свеста: Комплетен водич за лична и колективна преобразба
  Број на издание: 5
  Автор: Катерина Ангеловска и Радован Витошевиќ
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-456-9893
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 205
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00
  Слика на ВИЕ СТЕ ВАШИТЕ УВЕРУВАЊА

  ВИЕ СТЕ ВАШИТЕ УВЕРУВАЊА


  Автор: Смиљан Мори
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4892-03-8
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 305
  Димензии: 23cm
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 990,00 ден 690,00
  Слика на ДАЛИ ФИНАНСИИТЕ СЕ НАВИСТИНА (ТАКВО) СТРАШИЛО?!

  ДАЛИ ФИНАНСИИТЕ СЕ НАВИСТИНА (ТАКВО) СТРАШИЛО?!


  Автор: Смиљан Мори
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978608489218
  Година на издавање: 2020
  Број на страни: 181
  Димензии: 23cm
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 600,00
  Слика на ГОЛЕМАТА ЦРВЕНА КНИГА

  ГОЛЕМАТА ЦРВЕНА КНИГА


  Автор: Џелалудин Руми
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569985
  Година на издавање: 2020
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 350,00 ден 270,00
  Слика на ШКОЛА НА ЖИВОТОТ

  ШКОЛА НА ЖИВОТОТ


  Автор: Бруно Шимлеша
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-72-5
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 204
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 350,00
  Слика на УПРАВУВАЊЕ СО ВРЕМЕТО

  УПРАВУВАЊЕ СО ВРЕМЕТО


  Автор: Брајан Трејси
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-25-1
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 95
  Димензии:125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 300,00
  Слика на СОШИЕНО СРЦЕ

  СОШИЕНО СРЦЕ


  Автор: Карол Мартинез
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-456-997-8
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 435
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 500,00
  Слика на ПСИХОКИБЕРНЕТИКА

  ПСИХОКИБЕРНЕТИКА


  Автор: Максвел Молц
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-59-6
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 281
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00
  Слика на РАЗБУДЕТЕ ГО ЏИНОТ ВО СЕБЕ

  РАЗБУДЕТЕ ГО ЏИНОТ ВО СЕБЕ


  Автор: Тони Робинс
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4892-04-5
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 530
  Димензии: 155/235
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 790,00
  Слика на ПРАВИЛОТО 10X

  ПРАВИЛОТО 10X


  Автор: Грант Кардон
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-96-1
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 232
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 500,00
  Слика на ПЛАНУМ КРЕАТИВНОСТ

  ПЛАНУМ КРЕАТИВНОСТ


  Автор: Александра Шаровиќ Атанасовска
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-489-2090
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 176
  Димензии: 17/10
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 360,00
  Слика на ПЛАНУМ ПРИКАЗНА

  ПЛАНУМ ПРИКАЗНА


  Автор: Александра Шаровиќ Атанасовска
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-64-0
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 228
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 499,00
  Слика на ПЛАНУМ ПРОДУКТИВНОСТ

  ПЛАНУМ ПРОДУКТИВНОСТ


  Автор: Александра Шаровиќ Атанасовска
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-489-2076
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 176
  Димензии: 17/10
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 360,00
  Слика на ОРУЖЈАТА НА КРИТИЧКИОТ РОДИТЕЛ

  ОРУЖЈАТА НА КРИТИЧКИОТ РОДИТЕЛ


  Автор: Станислав Петковски
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-456-9954
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 160
  Димензии: 140х200
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00
  Слика на НАЧИНОТ НА ВОЛКОТ ОД ВОЛСТРИТ

  НАЧИНОТ НА ВОЛКОТ ОД ВОЛСТРИТ


  Автор: Џордан Белфорд
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-94-7
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 246
  Димензии: 140/205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00
  Слика на НАЈДОБРОТО ДОПРВА ДОАЃА

  НАЈДОБРОТО ДОПРВА ДОАЃА


  Автор: Ивана Горичан
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-74-9
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 106
  Димензии: 145/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00
  Слика на МОЌТА НА НАВИКИТЕ

  МОЌТА НА НАВИКИТЕ


  Автор: Чарлс Дјухиг
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-71-8
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 312
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00 ден 350,00
  Слика на НАВИКИ ЗА УСПЕХ

  НАВИКИ ЗА УСПЕХ


  Автор: Наполеон Хил
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-95-4
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 224
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00
  Слика на МОЈОТ ТАТКО ПАБЛО ЕСКОБАР

  МОЈОТ ТАТКО ПАБЛО ЕСКОБАР


  Автор: Хуан Пабло Ескобар
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-42-8
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 302
  Димензии: 140/2015
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00
  Слика на МАГИЈАТА НА ВЕРУВАЊЕТО

  МАГИЈАТА НА ВЕРУВАЊЕТО


  Автор: Клод Бристол
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-456-979-4
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 209
  Димензии: 140 х 210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00 ден 320,00
  Слика на ЛОВ НА ТИГАР

  ЛОВ НА ТИГАР


  Автор: Џејмс Патерсон
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-412-0
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 321
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00
  Слика на ЛУЃЕ БЕЗ МИНАТО

  ЛУЃЕ БЕЗ МИНАТО


  Автор: Ивица Челиковиќ
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-456-9879
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 163
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00
  Слика на КОЈА ИГРА ЈА ИГРАШ?

  КОЈА ИГРА ЈА ИГРАШ?


  Автор: Ерик Берн
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-40-4
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 208
  Димензии: 140/205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00
  Слика на ЗАД ОМРАЗАТА

  ЗАД ОМРАЗАТА


  Автор: Барбара Абел
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084892106
  Година на издавање: 2020
  Број на страни: 320
  Димензии:
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 380,00
  Слика на ИГРАТА НА ЖИВОТОТ

  ИГРАТА НА ЖИВОТОТ


  Автор: Флоренс Сковел Шин
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-456-991-6
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 107
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00
  Слика на КНИГА ЗА ГРОБИШТАТА

  КНИГА ЗА ГРОБИШТАТА


  Автор: Нил Гејман
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-456-9909
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 313
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00
  Слика на ОСНОВИ НА КАКОДАЛОГИЈАТА

  ОСНОВИ НА КАКОДАЛОГИЈАТА


  Автор: Иван Станковиќ
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-21-3
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 252
  Димензии: 140/230
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 400,00
  Слика на ЦРВЕНО ОКО

  ЦРВЕНО ОКО


  Автор: Јонас Хасен Кемири
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-37-4
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 205
  Димензии: 140/205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 320,00
  Слика на ЈАТКИТЕ НА ЗАГАТКИТЕ

  ЈАТКИТЕ НА ЗАГАТКИТЕ


  Автор: Тоде Илиевски
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-65-7
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 111
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 150,00
  Слика на СТО И ЕДНА КАКО ЕДНА

  СТО И ЕДНА КАКО ЕДНА


  Автор: Цане Ризески
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-61-9
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 123
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 150,00
  Слика на АЗИЛАНТОТ

  АЗИЛАНТОТ


  Автор: Арнон Грунберг
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-46-6
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 416
  Димензии: 140/205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 400,00
  Слика на ЦРНА И СРЕБРЕНА

  ЦРНА И СРЕБРЕНА


  Автор: Паоло Џордано
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-38-1
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 124
  Димензии: 140/205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00
  Слика на РАЗГОВОРИ СО СЕБЕСИ

  РАЗГОВОРИ СО СЕБЕСИ


  Автор: Андрес Неуман
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-35-0
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 198
  Димензии: 140/205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 300,00
  Слика на ЧЕКОР ПО ЖИЦА

  ЧЕКОР ПО ЖИЦА


  Автор: Вања Изова Велева
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-66-4
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 73
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 200,00
  Слика на КАКО ВО ФИЛМ

  КАКО ВО ФИЛМ


  Автор: Винко Модерндорфер
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-855
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 245
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 340,00