Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close
  RSS

  Нови Производи

  Слика на НАОЧАРИ ЗА ЗАШТИТА ОД ДИГИТАЛНИ ЕКРАНИ

  НАОЧАРИ ЗА ЗАШТИТА ОД ДИГИТАЛНИ ЕКРАНИ

  ОЧИЛА за заштита од дигитални екрани -намалете ја штетната сина светлина од дигиталните екрани. Главен извор на штетната сина светлина покрај сонцето е и онаа што ја емитираат нашите дигитални екрани. Од телевизори до таблети и компјутери до телефони, постојано сме изложени на неприродна сина светлина. Со носење очила за блокирање на сина светлина, можете да го ограничите количевството на сина светлина што влегува во вашите очи .
  ден 1.500,00
  Слика на Profit – EXECUTIVE Collection

  Profit – EXECUTIVE Collection

  PROFIT е новиот ергономски стол, со интерактивни функции за комуникација со корисниците преку Comfort Smart+ апликацијата. POFIT е високо прилагодлив и погоден за корисници со различна висина, тежина и форма на телото. Развиен од истражувачи кои ги испитале и анализирале податоците за навиките на седење кај луѓето, PROFIT го обезбедува најдоброто.
  ден 44.000,00
  Слика на 10 ТЕ ПРАШАЊА ЗА КОИ НАУКАТА НЕМА ОДГОВОР - копирај

  10 ТЕ ПРАШАЊА ЗА КОИ НАУКАТА НЕМА ОДГОВОР - копирај


  Автор: Мајкл Ханлон
  ИСБН: 978-608-259-610-5
  Година на издавање: 2019
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  Број на страни: 183
  Димензии: 145х205
  Корица: Мека
  ден 330,00
  Слика на РЕКВИЕМ ЗА АМЕРИКАНСКИОТ СОН

  РЕКВИЕМ ЗА АМЕРИКАНСКИОТ СОН


  Автор: Ноам Чомски
  ИСБН: 978-608-267-240-3
  Година на издавање: 2021
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  Број на страни: 150
  Димензии: 145х205
  Корица: Мека
  ден 300,00
  Слика на ПАНДЕМИЈА 2

  ПАНДЕМИЈА 2


  Автор: Славој Жижек
  ИСБН: 978-608-267-292-2
  Година на издавање: 2021
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  Број на страни: 176
  Димензии: 145х205
  Корица: Мека
  ден 300,00
  Слика на ЗАВЕСА

  ЗАВЕСА


  Автор: Милан Кундера
  ИСБН: 978-608-259-901-4
  Година на издавање: 2021
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  Број на страни: 160
  Димензии: 205х105
  Корица: Мека
  ден 250,00