Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Нега на коса

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на GREEN PHARMACY СЕРУМ ЗА СУВИ ВРВОВИ – 30 ML

  GREEN PHARMACY СЕРУМ ЗА СУВИ ВРВОВИ – 30 ML


  Растителен серум за нега на врвовите на косата!
  Начин на употреба: Се нанесуваат 1-2 капки од серумот на врвовите на мокра или сува коса. Серумот не се мие.
  Пакување: 30 ml
  Серумот не содржи парабени, вештачки бои, SLS (Sodium lauryl sulfate) и SLES (Sodium laureth sulfate).
  ден 400,00
  Слика на GREEN PHARMACY СПРЕЈ ЕЛИКСИР ЗА ОШТЕТЕНА КОСА – 250 ML

  GREEN PHARMACY СПРЕЈ ЕЛИКСИР ЗА ОШТЕТЕНА КОСА – 250 ML


  Растителен спреј еликсир за нега на оштетена, истоштена и бојадисана коса!
  ден 275,00
  Слика на GREEN PHARMACY СПРЕЈ ЕЛИКСИР ПРОТИВ КОСОПАД – 250 ML

  GREEN PHARMACY СПРЕЈ ЕЛИКСИР ПРОТИВ КОСОПАД – 250 ML


  Растителен спреј еликсир против косопад!
  ден 275,00
  Слика на GREEN PHARMACY ШАМПОН СО АРГАН И КАЛИНКА -350 ML

  GREEN PHARMACY ШАМПОН СО АРГАН И КАЛИНКА -350 ML


  Природен шампон за сува коса!
  ден 290,00
  Слика на GREEN PHARMACY ШАМПОН СО ЖЕН-ШЕН -350 ML

  GREEN PHARMACY ШАМПОН СО ЖЕН-ШЕН -350 ML


  Природно решение за масна коса со суви врвови!
  ден 290,00
  Слика на GREEN PHARMACY ШАМПОН СО КАМИЛИЦА -350 ML

  GREEN PHARMACY ШАМПОН СО КАМИЛИЦА -350 ML


  Природен шампон за истоштена, третирана и слаба коса!
  ден 290,00
  Слика на GREEN PHARMACY ШАМПОН СО КОПРИВА -350 ML

  GREEN PHARMACY ШАМПОН СО КОПРИВА -350 ML


  Природен шампон за нормална коса!
  ден 290,00
  Слика на GREEN PHARMACY ШАМПОН СО НЕВЕН-350 ML

  GREEN PHARMACY ШАМПОН СО НЕВЕН-350 ML


  Природен шампон за нормална до масна коса!
  ден 290,00
  Слика на GREEN PHARMACY ШАМПОН СО РЕПАЈ-350 ML

  GREEN PHARMACY ШАМПОН СО РЕПАЈ-350 ML


  Природно решение за проблеми со косопаст!
  ден 290,00
  Слика на GREEN PHARMACY ШАМПОН СО ЦИНК И БРЕЗА-350 ML

  GREEN PHARMACY ШАМПОН СО ЦИНК И БРЕЗА-350 ML


  Природно решение за да се ослободите од перутот!
  ден 290,00
  Слика на GREEN PHARMACY МАСЛО ОД РЕПАЈ И ЧИЛИ - 100 ML

  GREEN PHARMACY МАСЛО ОД РЕПАЈ И ЧИЛИ - 100 ML


  Растително масло за скалп за стимулирање на растот на косата!
  ден 240,00
  Слика на GREEN PHARMACY МАСЛО РЕПАЈ И КОЊСКО ОПАВЧЕ - 100 ML

  GREEN PHARMACY МАСЛО РЕПАЈ И КОЊСКО ОПАВЧЕ - 100 ML


  Растително масло за скалп против косопад!
  ден 240,00
  Слика на GREEN PHARMACY МАСЛО СО РЕПАЈ И АРГАНОВО МАСЛО – 100 ML

  GREEN PHARMACY МАСЛО СО РЕПАЈ И АРГАНОВО МАСЛО – 100 ML


  Растително масло за скалп за потхранување и регенерација на косата!
  ден 240,00
  Слика на GREEN PHARMACY СЕРУМ ЗА СУВИ ВРВОВИ - 30 ML

  GREEN PHARMACY СЕРУМ ЗА СУВИ ВРВОВИ - 30 ML


  Растителен серум за нега на врвовите на косата!
  ден 400,00
  Слика на GREEN PHARMACY СПРЕЈ ЕЛИКСИР ЗА ОШТЕТЕНА КОСА - 250ML

  GREEN PHARMACY СПРЕЈ ЕЛИКСИР ЗА ОШТЕТЕНА КОСА - 250ML


  Растителен спреј еликсир за нега на оштетена, истоштена и бојадисана коса!
  ден 275,00
  Слика на GREEN PHARMACY СПРЕЈ ЕЛИКСИР ПРОТИВ КОСОПАД - 250 ML

  GREEN PHARMACY СПРЕЈ ЕЛИКСИР ПРОТИВ КОСОПАД - 250 ML


  Растителен спреј еликсир против косопад!
  ден 275,00
  Слика на GREEN PHARMACY БАЛСАМ СО АРГАН И КАЛИНКА – 300 ML

  GREEN PHARMACY БАЛСАМ СО АРГАН И КАЛИНКА – 300 ML


  Природен балсам за сува коса!
  ден 220,00
  Слика на GREEN PHARMACY БАЛСАМ СО КОПРИВА – 300 ML

  GREEN PHARMACY БАЛСАМ СО КОПРИВА – 300 ML


  Природен балсам за истоштена, кршлива и слаба коса!
  ден 220,00
  Слика на GREEN PHARMACY БАЛСАМ СО РЕПАЈ – 300 ML

  GREEN PHARMACY БАЛСАМ СО РЕПАЈ – 300 ML


  Природен балсам против косопад за сите типови коса!
  ден 220,00
  Слика на ANTI HAIR LOSS HAIR БАЛСАМ ЗА КОСА – 200 ML

  ANTI HAIR LOSS HAIR БАЛСАМ ЗА КОСА – 200 ML


  Балсам за стимулирање на растот на косата и против косопад
  ден 350,00
  Слика на ANTI HAIR LOSS HAIR МАСКА ЗА КОСА – 300 ML

  ANTI HAIR LOSS HAIR МАСКА ЗА КОСА – 300 ML


  Маска за стимулирање на растот на косата и против косопад!
  ден 350,00
  Слика на ANTI HAIR LOSS HAIR МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML

  ANTI HAIR LOSS HAIR МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML


  РМасло за стимулирање на растот на косата и против косопад!
  ден 675,00
  Слика на ANTI HAIR LOSS HAIR СПРЕЈ ЗА КОСА – 150 ML

  ANTI HAIR LOSS HAIR СПРЕЈ ЗА КОСА – 150 ML


  Растителен спреј еликсир за стимулирање на растот на косата и против косопад!
  ден 275,00
  Слика на ANTI HAIR LOSS HAIR ШАМПОН ЗА КОСА – 250 ML

  ANTI HAIR LOSS HAIR ШАМПОН ЗА КОСА – 250 ML


  Шампон за стимулирање на растот на косата и против косопад!
  ден 350,00
  Слика на ARGAN HAIR МАСКА ЗА КОСА – 250 ML

  ARGAN HAIR МАСКА ЗА КОСА – 250 ML


  Маска за регенерација на косата со арганово масло!
  ден 350,00
  Слика на ARGAN HAIR МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML

  ARGAN HAIR МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML


  Масло за регенерација на косата!
  ден 675,00
  Слика на ARGAN HAIR СПРЕЈ ЗА КОСА – 150 ML

  ARGAN HAIR СПРЕЈ ЗА КОСА – 150 ML


  Спреј за обновување на структурата на косата со арганово масло!
  ден 310,00
  Слика на ARGAN HAIR ШАМПОН ЗА КОСА – 250 ML

  ARGAN HAIR ШАМПОН ЗА КОСА – 250 ML


  Шампон за регенерација на косата со арганово масло!
  ден 350,00
  Слика на COCONUT HAIR БАЛСАМ ЗА КОСА – 200 ML

  COCONUT HAIR БАЛСАМ ЗА КОСА – 200 ML


  Хидратантен балсам за коса со кокосово масло за здрава и негувана коса од коренот до врвовите!
  ден 350,00
  Слика на COCONUT HAIR МАСКА ЗА КОСА – 300 ML

  COCONUT HAIR МАСКА ЗА КОСА – 300 ML


  Хидратантна маска за коса со кокосово масло за здрава и негувана коса од коренот до врвовите!
  ден 350,00
  Слика на COCONUT HAIR МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML

  COCONUT HAIR МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML


  Хидратантно масло за коса со кокосово масло за здрава и негувана коса од коренот до врвовите!
  ден 675,00
  Слика на COCONUT HAIR СПРЕЈ ЗА КОСА – 150 ML

  COCONUT HAIR СПРЕЈ ЗА КОСА – 150 ML


  Хидратантен спреј за коса со кокосово масло за здрава и негувана коса од коренот до врвовите!
  ден 310,00
  Слика на COCONUT HAIR ШАМПОН ЗА КОСА – 250 ML

  COCONUT HAIR ШАМПОН ЗА КОСА – 250 ML


  Хидратантен шампон за коса со кокосово масло за здрава и негувана коса од коренот до врвовите!
  ден 350,00
  Слика на INTESIVE HAIR THERAPY БАЛСАМ ЗА КОСА – 200 ML

  INTESIVE HAIR THERAPY БАЛСАМ ЗА КОСА – 200 ML


  Балсам за стимулирање на растот на косата и против косопад за слаба и кршлива коса!
  ден 470,00
  Слика на INTESIVE HAIR THERAPY МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML

  INTESIVE HAIR THERAPY МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML


  Масло за стимулирање на растот на косата и против косопад за слаба и кршлива коса!
  ден 400,00
  Слика на INTESIVE HAIR THERAPY СЕРУМ СПРЕЈ ЗА КОСА – 100 ML

  INTESIVE HAIR THERAPY СЕРУМ СПРЕЈ ЗА КОСА – 100 ML


  Серум во спреј за стимулирање на растот на косата и против косопад за слаба и кршлива коса!
  ден 530,00
  Слика на INTESIVE HAIR THERAPY ШАМПОН ЗА КОСА – 100 ML

  INTESIVE HAIR THERAPY ШАМПОН ЗА КОСА – 100 ML


  Шампон за стимулирање на растот на косата и против косопад за слаба и кршлива коса!
  ден 435,00
  Слика на KERATIN HAIR БАЛСАМ ЗА КОСА – 200 ML

  KERATIN HAIR БАЛСАМ ЗА КОСА – 200 ML


  Балсам за обновување на структурата на косата со кератински комплекс!
  ден 350,00
  Слика на KERATIN HAIR МАСКА ЗА КОСА – 300 ML

  KERATIN HAIR МАСКА ЗА КОСА – 300 ML


  Маска за обновување на структурата на косата со кератински комплекс!
  ден 350,00
  Слика на KERATIN HAIR МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML

  KERATIN HAIR МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML


  Масло за обновување на структурата на косата со кератински комплекс!
  ден 675,00
  Слика на KERATIN HAIR СПРЕЈ ЗА КОСА – 150 ML

  KERATIN HAIR СПРЕЈ ЗА КОСА – 150 ML


  Спреј за обновување на структурата на косата со кератински комплекс!
  ден 310,00
  Слика на KERATIN HAIR ШАМПОН ЗА КОСА – 250 ML

  KERATIN HAIR ШАМПОН ЗА КОСА – 250 ML


  Шампон за обновување на структурата на косата со кератински комплекс!
  ден 350,00
  Слика на БАЛСАМ ЗА КОСА СО АРГАНОВО МАСЛО- 200ML

  БАЛСАМ ЗА КОСА СО АРГАНОВО МАСЛО- 200ML


  Балсамот со арганово масло длабински ја потхранува косата од коренот до врвовите, ги зајакнува, заздравува и заштитува влакната.
  ден 580,00
  Слика на ШАМПОН ЗА КОСА СО АРГАНОВО МАСЛО- 250ML

  ШАМПОН ЗА КОСА СО АРГАНОВО МАСЛО- 250ML


  Шампонот од арганово масло длабински ја потхранува косата и скалпот, ја зајакнува структурата на влакната без да ги суши.
  ден 545,00
  Слика на TRICOLOGICA ЗАЈАКНУВАЧКИ БАЛСАМ ЗА КОСА – 200 ML

  TRICOLOGICA ЗАЈАКНУВАЧКИ БАЛСАМ ЗА КОСА – 200 ML


  Специјална формула која ги храни и хидратира влакната на косата. Наменета е за омекнување и лесно расчешлување на сувата коса.
  ден 640,00
  Слика на TRICOLOGICA ЗАЈАКНУВАЧКИ ШАМПОН ПРОТИВ КОСОПАД – 250 ML

  TRICOLOGICA ЗАЈАКНУВАЧКИ ШАМПОН ПРОТИВ КОСОПАД – 250 ML


  Специјална формула за зајакнување на тенката и кршлива коса. Го спречува прекумерното паѓање на косата и го зајакнува влакното.
  ден 640,00
  Слика на TRICOLOGICA ПОТХРАНУВАЧКА МАСКА ЗА КОСА – 200 ML

  TRICOLOGICA ПОТХРАНУВАЧКА МАСКА ЗА КОСА – 200 ML


  Специјална формула наменета за закрепнување и нега на сувата и кршлива коса.
  ден 930,00
  Слика на TRICOLOGICA ТЕЧНИ КРИСТАЛИ ЗА КОСА – 50 ML

  TRICOLOGICA ТЕЧНИ КРИСТАЛИ ЗА КОСА – 50 ML


  Специјална формула за потхранување на косата. Можат да се употребуваат на сува или влажна коса.
  ден 895,00
  Слика на TRICОLOGICA ШАМПОН ЗА ЗАШТИТА НА БОЈАТА – 250 ML

  TRICОLOGICA ШАМПОН ЗА ЗАШТИТА НА БОЈАТА – 250 ML


  Најдобрата прородна грижа за бојадисана коса која го храни и регенерира влакното.
  ден 640,00
  Слика на ТRICOLOGICA ЗАЈАКНУВАЧКИ ЛОСИОН ПРОТИВ ОПАЃАЊЕ НА КОСАТА – 75 ML

  ТRICOLOGICA ЗАЈАКНУВАЧКИ ЛОСИОН ПРОТИВ ОПАЃАЊЕ НА КОСАТА – 75 ML


  Специјална формула за зајакнување на тенката и кршлива коса. Го спречува прекумерното паѓање на косата и го зајакнува влакното.
  ден 1.090,00