Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Музички инструменти

   

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на FEURICH 115 - PREMIERE

  FEURICH 115 - PREMIERE


  ПРОИЗВОД: Вертикален клавир
  МОДЕЛ: 115 – PREMIERE
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  ден 255.000,00
  Слика на FEURICH 122 - UNIVERSAL

  FEURICH 122 - UNIVERSAL


  ПРОИЗВОД: Вертикален клавир
  МОДЕЛ: 122 - UNIVERSAL
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  ден 316.600,00
  Слика на FEURICH 125 - DESIGN

  FEURICH 125 - DESIGN


  ПРОИЗВОД: Вертикален клавир
  МОДЕЛ: 125 - DESIGN
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  ден 348.000,00
  Слика на FEURICH 133 - CONCERT

  FEURICH 133 - CONCERT


  ПРОИЗВОД: Вертикален клавир
  МОДЕЛ: 133 - CONCERT
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  ден 440.000,00
  Слика на FEURICH 162 - DYNAMIC I

  FEURICH 162 - DYNAMIC I


  ПРОИЗВОД: Концертен клавир
  МОДЕЛ: 162 - DYNAMIC I
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  ден 806.000,00
  Слика на FEURICH 162 - DYNAMIC I

  FEURICH 162 - DYNAMIC I


  ПРОИЗВОД: Концертен клавир
  МОДЕЛ: 162 - DYNAMIC I
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  ден 818.000,00
  Слика на FEURICH 162 - DYNAMIC I

  FEURICH 162 - DYNAMIC I


  ПРОИЗВОД: Концертен клавир
  МОДЕЛ: 162 - DYNAMIC I
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  ден 837.000,00
  Слика на FEURICH 162 - DYNAMIC I

  FEURICH 162 - DYNAMIC I


  ПРОИЗВОД: Концертен клавир
  МОДЕЛ: 162 - DYNAMIC I
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  ден 849.000,00
  Слика на FEURICH 162 - DYNAMIC I

  FEURICH 162 - DYNAMIC I


  ПРОИЗВОД: Концертен клавир
  МОДЕЛ: 162 - DYNAMIC I
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  ден 837.000,00
  Слика на FEURICH 162 - DYNAMIC I

  FEURICH 162 - DYNAMIC I


  ПРОИЗВОД: Концертен клавир
  МОДЕЛ: 162 - DYNAMIC I
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  ден 837.000,00
  Слика на FEURICH 179 - DYNAMIC II

  FEURICH 179 - DYNAMIC II


  ПРОИЗВОД: Концертен клавир
  МОДЕЛ: 179 - DYNAMIC II
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  ден 992.000,00
  Слика на FEURICH 179 - DYNAMIC II

  FEURICH 179 - DYNAMIC II


  ПРОИЗВОД: Концертен клавир
  МОДЕЛ: 179 - DYNAMIC II
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  ден 961.000,00
  Слика на FEURICH 218 - CONCERT I

  FEURICH 218 - CONCERT I


  ПРОИЗВОД: Концертен клавир
  МОДЕЛ: 218 - CONCERT I
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  ден 1.544.000,00
  Слика на ЕКСТЕНЗИЈА НА ПЕДАЛОТ - FEURICH

  ЕКСТЕНЗИЈА НА ПЕДАЛОТ - FEURICH


  ПРОИЗВОД: Екстензија на педалот
  МОДЕЛ: Feurich Pedal Extension
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испораката е гратис на територијата на Скопје
  ГАРАНЦИЈА: 3 години према условите во гарантниот лист
  ден 18.000,00
  Слика на НАВЛАКА ЗА ПИЈАНО - FEURICH

  НАВЛАКА ЗА ПИЈАНО - FEURICH


  ПРОИЗВОД: Навлака за пијано
  МОДЕЛ: Feurich 162 и 179 Dynamic Piano Cover
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испораката е гратис на територијата на Скопје
  ГАРАНЦИЈА: 3 години према условите во гарантниот лист
  ден 18.000,00
  Слика на ПИЈАНО СТОЛ CLASSIC - FEURICH

  ПИЈАНО СТОЛ CLASSIC - FEURICH


  ПРОИЗВОД: Столче за пијано
  МОДЕЛ: CLASSIC
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ГАРАНЦИЈА: 3 години према условите во гарантниот лист
  ден 9.000,00
  Слика на ПИЈАНО СТОЛ CONCERT - FEURICH

  ПИЈАНО СТОЛ CONCERT - FEURICH


  ПРОИЗВОД: Столче за пијано
  МОДЕЛ: CONCERT
  НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ: По фактура или со картика (одбирате во делот за плаќање)
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ГАРАНЦИЈА: 3 години према условите во гарантниот лист
  ден 30.000,00
  Слика на ПИЈАНО СТОЛ CONCERT I - FEURICH

  ПИЈАНО СТОЛ CONCERT I - FEURICH


  ПРОИЗВОД: Столче за пијано
  МОДЕЛ: CONCERT I
  НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ: По фактура или со картика (одбирате во делот за плаќање)
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ГАРАНЦИЈА: 3 години према условите во гарантниот лист
  ден 18.000,00
  Слика на ПОДМЕТНУВАЧ (COASTER) ЗА ПИЈАНО - FEURICH

  ПОДМЕТНУВАЧ (COASTER) ЗА ПИЈАНО - FEURICH


  ПРОИЗВОД: Универзален подметнувач за пијано
  МОДЕЛ: За вертикални и концертни пијана
  ден 1.200,00
  Слика на КОНЦЕРТНО ПИЈАНО P 194 STORM

  КОНЦЕРТНО ПИЈАНО P 194 STORM


  Тежина: 365 кг.
  Должина: 1940 мм
  Ширина: 1525 мм
  Висина: 1025 мм
  Прикажана завршна обработка: црно, висок сјај 0801
  ден 3.540.000,00
  Филтри Close
  Min: ден 1.200,00 Max: ден 3.540.000,00
  ден1200 ден3540000