Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Моторни масла

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на МОТОРНО МАСЛО ENEOS 5W-40 PREMIUM HYPER 1/1

  МОТОРНО МАСЛО ENEOS 5W-40 PREMIUM HYPER 1/1


  Стандарди

  • API SN/SM/CF
  • ACEA C3 (12) A3/B3/B4 (08)
  • VW 502 00/505 00/505 01
  • Mercedes Benz MB 229.51 &/ 229.31
  • BMW LongLife 04
  • GM Dexos 2
  • Renault RN0700, RN0710
  • Ford WSS-M2C917A
  ден 625,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО ENEOS 10W-40 PREMIUM 1/1

  МОТОРНО МАСЛО ENEOS 10W-40 PREMIUM 1/1


  Стандарди

  • API SL / CF
  • ACEA A3 / B3 / B4
  • VW 500.00 / 505.00
  • Mercedes Benz MB 229.1
  • Porsche
  • BMW “Special Oil”
  ден 375,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО ENEOS 10W-40 PREMIUM 4/1

  МОТОРНО МАСЛО ENEOS 10W-40 PREMIUM 4/1


  Стандарди

  • API SL / CF
  • ACEA A3 / B3 / B4
  • VW 500.00 / 505.00
  • Mercedes Benz MB 229.1
  • Porsche
  • BMW “Special Oil”
  ден 1.416,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО ENEOS 5W-30 PREMIUM HYPER 1/1

  МОТОРНО МАСЛО ENEOS 5W-30 PREMIUM HYPER 1/1


  Стандарди

  • ACEA A5/B5 (08)
  • RENAULT RN0700
  ден 649,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО ENEOS 5W-30 PREMIUM HYPER 4/1

  МОТОРНО МАСЛО ENEOS 5W-30 PREMIUM HYPER 4/1


  Стандарди

  • ACEA A5/B5 (08)
  • RENAULT RN0700
  ден 2.478,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО ENEOS 5W-40 PREMIUM HYPER 4/1

  МОТОРНО МАСЛО ENEOS 5W-40 PREMIUM HYPER 4/1


  Стандарди

  • API SN/SM/CF
  • ACEA C3 (12) A3/B3/B4 (08)
  • VW 502 00/505 00/505 01
  • Mercedes Benz MB 229.51 &/ 229.31
  • BMW LongLife 04
  • GM Dexos 2
  • Renault RN0700, RN0710
  • Ford WSS-M2C917A
  ден 2.419,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN ATF 4000 1L

  МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN ATF 4000 1L


  Стандарди

  • DEXRON IID
  • ZF TE-ML 09/11A/14A
  • MAN 339 Z1/V1
  • MB 236.1 / 236.2 / 236.5 / 236.6 / 236.7
  • FORD M2C138-CJ
  • VOLVO 97335
  ден 380,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN ATF 4000 5L

  МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN ATF 4000 5L


  Стандарди

  • DEXRON IID
  • ZF TE-ML 09/11A/14A
  • MAN 339 Z1/V1
  • MB 236.1 / 236.2 / 236.5 / 236.6 / 236.7
  • FORD M2C138-CJ
  • VOLVO 97335
  ден 1.600,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN DLS 5W-30 1L

  МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN DLS 5W-30 1L


  Стандарди

  • SAE 5W-30
  • ACEA C2, C3
  • API SN/CF
  • MB 229.31 / 229.51 / 229.52
  • BMW Longlife-04
  • VW 502.00 / 505.00 / 505.01
  • dexos2 GM
  • B4-04
  ден 550,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN DLS 5W-30 5L

  МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN DLS 5W-30 5L


  Стандарди

  • SAE 5W-30
  • ACEA C2, C3
  • API SN/CF
  • MB 229.31 / 229.51 / 229.52
  • BMW Longlife-04
  • VW 502.00 / 505.00 / 505.01
  • dexos2 GM
  • B4-04
  ден 2.000,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN DPF 5W-30 1L

  МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN DPF 5W-30 1L


  Стандарди

  • SAE 5W-30
  • ACEA C3
  • API SN/CF
  • MB 229.31 / 229.51
  • BMW Longlife-04
  • PORSCHE C30
  • VW 504.00 / 507.00
  ден 620,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN DPF 5W-30 5L

  МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN DPF 5W-30 5L


  Стандарди

  • SAE 5W-30
  • ACEA C3
  • API SN/CF
  • MB 229.31 / 229.51
  • BMW Longlife-04
  • PORSCHE C30
  • VW 504.00 / 507.00
  ден 2.400,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN HCO 10W-40 1L

  МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN HCO 10W-40 1L


  Стандарди

  • SAE 10W-40
  • ACEA A3/B4
  • API SL/CF
  • MB 229.1
  • FIAT 9.55535-G2/D2
  • VW 500.00
  ден 330,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN HCO 10W-40 5L

  МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN HCO 10W-40 5L


  Стандарди

  • SAE 10W-40
  • ACEA A3/B4
  • API SL/CF
  • MB 229.1
  • FIAT 9.55535-G2/D2
  • VW 500.00
  ден 1.400,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN MF 5W- 40 1L

  МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN MF 5W- 40 1L


  Стандарди

  • SAE 5W-40
  • ACEA C3
  • API SN/CF
  • FIAT 9.55535-S2/T2
  • FORD WSS-M2C917-A
  • MB 229.31 / 229.51 / 226.5
  • PORSCHE A40
  • RENAULT RN 0700/0710
  • VW 502.00 / 505.00 / 505.01
  • BMW Longlife-04
  ден 550,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN MF 5W-40 5L

  МОТОРНО МАСЛО IGAT PLATIN MF 5W-40 5L


  Стандарди

  • SAE 5W-40
  • ACEA C3
  • API SN/CF
  • FIAT 9.55535-S2/T2
  • FORD WSS-M2C917-A
  • MB 229.31 / 229.51 / 226.5
  • PORSCHE A40
  • RENAULT RN 0700/0710
  • VW 502.00 / 505.00 / 505.01
  • BMW Longlife-04
  ден 2.350,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ 15W-40 1L

  МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ 15W-40 1L


  Стандарди

  • SAE 15W-40
  • ACEA A3, B3
  • API SL/CF
  • MB 229.1
  • PSA B71 2295
  • VW 501.01 / 505.05
  ден 430,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ 15W-40 4L

  МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ 15W-40 4L


  Стандарди

  • SAE 15W-40
  • ACEA A3, B3
  • API SL/CF
  • MB 229.1
  • PSA B71 2295
  • VW 501.01 / 505.05
  ден 1.550,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ 15W-40 5L

  МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ 15W-40 5L


  Стандарди

  • SAE 15W-40
  • ACEA A3, B3
  • API SL/CF
  • MB 229.1
  • PSA B71 2295
  • VW 501.01 / 505.05
  ден 1.950,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ 7000 10W-40 1L

  МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ 7000 10W-40 1L


  Стандарди

  • ACEA A3/B4
  • API SN/CF
  • VW 501.01 / 505.00
  • FIAT 9.55535-G2
  • MB 229.3
  ден 380,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ 7000 10W-40 4L

  МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ 7000 10W-40 4L


  Стандарди

  • ACEA A3/B4
  • API SN/CF
  • VW 501.01 / 505.00
  • FIAT 9.55535-G2
  • MB 229.3
  ден 1.350,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ 7000 10W-40 5L

  МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ 7000 10W-40 5L


  Стандарди

  • ACEA A3/B4
  • API SN/CF
  • VW 501.01 / 505.00
  • FIAT 9.55535-G2
  • MB 229.3
  ден 1.700,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ 9000 5W-40 1L

  МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ 9000 5W-40 1L


  Стандарди

  • ACEA A3/B4
  • API SN/CF
  • PSA B71 2296
  • RENAULT RN0700
  • MB 229.5
  • VW 502.00 / 505.00
  • PORSCHE A40
  • FIAT 9.55535-M2
  ден 500,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ 9000 5W-40 5L

  МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ 9000 5W-40 5L


  Стандарди

  • ACEA A3/B4
  • API SN/CF
  • PSA B71 2296
  • RENAULT RN0700
  • MB 229.5
  • VW 502.00 / 505.00
  • PORSCHE A40
  • FIAT 9.55535-M2
  ден 2.050,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30 1L

  МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30 1L


  Стандарди

  • ACEA A3/B4
  • ACEA C2
  • ACEA A5/B5-07
  • PSA B71 2290
  ден 620,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30 5L

  МОТОРНО МАСЛО TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30 5L


  Стандарди

  • ACEA A3/B4
  • ACEA C2
  • ACEA A5/B5-07
  • PSA B71 2290
  ден 2.700,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF ECOTECH 0W-30 C3 FE 1L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF ECOTECH 0W-30 C3 FE 1L


  Стандарди

  • ACEA C2
  • ACEA C3-12
  • API SN/CF
  • BMW Longlife-04
  • FIAT 9.55535-DS1/GS1
  • MB 229.31
  ден 800,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF ECOTECH 0W-30 C3 FE 5L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF ECOTECH 0W-30 C3 FE 5L


  Стандарди

  • ACEA C2
  • ACEA C3-12
  • API SN/CF
  • BMW Longlife-04
  • FIAT 9.55535-DS1/GS1
  • MB 229.31
  ден 3.330,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF ECOTECH 0W-40 FE 1L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF ECOTECH 0W-40 FE 1L


  Стандарди

  • ACEA A3/B4-12
  • API SN
  • MB 229.5
  • BMW Longlife-01
  • FORD WSS-M2C937-A
  • PORSCHE A40
  • RENAULT RN 0700 / 0710
  • VW 505.00 / 502.00
  ден 800,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF ECOTECH 0W-40 FE 4L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF ECOTECH 0W-40 FE 4L


  Стандарди

  • ACEA A3/B4-12
  • API SN
  • MB 229.5
  • BMW Longlife-01
  • FORD WSS-M2C937-A
  • PORSCHE A40
  • RENAULT RN 0700 / 0710
  • VW 505.00 / 502.00
  ден 2.800,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF GUARDTECH 10W-40 B4 1L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF GUARDTECH 10W-40 B4 1L


  Стандарди

  • ACEA A3/B3-10
  • ACEA A3/B4-08
  • API SL/CF
  • MB 229.1
  • VW 505.00 / 501.01
  ден 350,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF GUARDTECH 10W-40 B4 5L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF GUARDTECH 10W-40 B4 5L


  Стандарди

  • ACEA A3/B3-10
  • ACEA A3/B4-08
  • API SL/CF
  • MB 229.1
  • VW 505.00 / 501.01
  ден 1.450,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 C3 1L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 C3 1L


  Стандарди

  • ACEA C2/C3
  • API SN/CF
  • BMW Longlife-04
  • FIAT 9.55535-S3
  • MB 229.51 / 229.52
  • PORSCHE C30
  • VW 502.00 / 505.00 / 505.01
  • dexos2
  ден 550,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 C3 4L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 C3 4L


  Стандарди

  • ACEA C2/C3
  • API SN/CF
  • BMW Longlife-04
  • FIAT 9.55535-S3
  • MB 229.51 / 229.52
  • PORSCHE C30
  • VW 502.00 / 505.00 / 505.01
  • dexos2
  ден 1.760,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 C3 5L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 C3 5L


  Стандарди

  • ACEA C2/C3
  • API SN/CF
  • BMW Longlife-04
  • FIAT 9.55535-S3
  • MB 229.51 / 229.52
  • PORSCHE C30
  • VW 502.00 / 505.00 / 505.01
  • dexos2
  ден 2.200,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 C3 5L - копирај

  МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 C3 5L - копирај


  Стандарди

  • ACEA C2/C3
  • API SN/CF
  • BMW Longlife-04
  • FIAT 9.55535-S3
  • MB 229.51 / 229.52
  • PORSCHE C30
  • VW 502.00 / 505.00 / 505.01
  • dexos2
  ден 2.200,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 LL III 1L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 LL III 1L


  Стандарди

  • ACEA C2/C3
  • API SN/SP
  • BMW Longlife-04
  • MB 229.31 / 229.51
  • PORSCHE C30
  • VW 503.01 / 504.00 / 507.00
  ден 660,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 LL III 4L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 LL III 4L


  Стандарди

  • ACEA C2/C3
  • API SN/SP
  • BMW Longlife-04
  • MB 229.31 / 229.51
  • PORSCHE C30
  • VW 503.01 / 504.00 / 507.00
  ден 2.400,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 LL III 5L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 LL III 5L


  Стандарди

  • ACEA C2/C3
  • API SN/SP
  • BMW Longlife-04
  • MB 229.31 / 229.51
  • PORSCHE C30
  • VW 503.01 / 504.00 / 507.00
  ден 3.000,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 MS-F 1L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 MS-F 1L


  Стандарди

  • ACEA A1/B1-12
  • ACEA A5/B5-16
  • API SL/CF
  • FIAT 9.55535-G1
  • FORD WSS-M2C913-C/D
  • JAGUAR-LAND ROVER STJRL.03.5003
  • RENAULT RN 0700
  ден 570,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 MS-F 4L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF OFFICIALTECH 5W-30 MS-F 4L


  Стандарди

  • ACEA A1/B1-12
  • ACEA A5/B5-16
  • API SL/CF
  • FIAT 9.55535-G1
  • FORD WSS-M2C913-C/D
  • JAGUAR-LAND ROVER STJRL.03.5003
  • RENAULT RN 0700
  ден 2.000,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF VITALTECH 5W-30 1L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF VITALTECH 5W-30 1L


  Стандарди

  • ACEA A3/B4-12
  • API SL/CF
  • MB 229.3
  • BMW Longlife-01
  • VW 505.00 / 501.01 / 502.00
  • OPEL GM-LL-B-025
  ден 450,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF VITALTECH 5W-30 5L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF VITALTECH 5W-30 5L


  Стандарди

  • ACEA A3/B4-12
  • API SL/CF
  • MB 229.3
  • BMW Longlife-01
  • VW 505.00 / 501.01 / 502.00
  • OPEL GM-LL-B-025
  ден 1.800,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF VITALTECH 5W-40 PI C3 1L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF VITALTECH 5W-40 PI C3 1L


  Стандарди

  • ACEA C3-16
  • API SN/CF
  • MB 229.31 / 226.5
  • BMW Longlife-04
  • VW 505.00 / 505.01
  • FORD WSS-M2C917-A
  • FIAT 9.55535-S2
  • FIAT 9.55535-GH2
  • PORSCHE A40
  • RENAULT RN0700 / 0710
  • dexos2
  ден 500,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО WOLF VITALTECH 5W-40 PI C3 5L

  МОТОРНО МАСЛО WOLF VITALTECH 5W-40 PI C3 5L


  Стандарди

  • ACEA C3-16
  • API SN/CF
  • MB 229.31 / 226.5
  • BMW Longlife-04
  • VW 505.00 / 505.01
  • FORD WSS-M2C917-A
  • FIAT 9.55535-S2
  • FIAT 9.55535-GH2
  • PORSCHE A40
  • RENAULT RN0700 / 0710
  • dexos2
  ден 2.200,00
  Слика на МАСЛО ЗА АМОРТИЗЕРИ - ENI 10W

  МАСЛО ЗА АМОРТИЗЕРИ - ENI 10W


  Опис: Масло за амортизери - ENI 10W
  -ENI Fork oil 10W. Масло специјално направено за вилушки и амортизери за мотоцикли и скутери во сите услови на употреба.
  -Пакување - 1 литар
  ден 550,00
  Слика на МОТОРНО МАСЛО ЗА СКУТЕР MOTUL 4T

  МОТОРНО МАСЛО ЗА СКУТЕР MOTUL 4T


  Опис: Моторно масло за скутер MOTUL SCOOTER POWER 5W40
  - 100% синтетичко масло, дизајнирано за моќни и нови скутери и макси-скутери опремени со 4Такни мотори од 50cc до 650cc со или без катализатори.
  - Степенот на вискозитет SAE 5W-40 надминува стандаради API SN/SM/SL/SJ
  - Пакување од 1литар
  ден 900,00
  Слика на АДИТИВ ЗА МАСЛО MOTUL ENGINE CLEAN 200ml

  АДИТИВ ЗА МАСЛО MOTUL ENGINE CLEAN 200ml


  Опис: Адитив за чистење на внатрешноста на моторот.
  - Се става пред промена на маслото на загреан мотор.
  - 15мин се остава да работи потоа се испушта маслото.
  - Пакување од 200ml.
  - Наменето е за 4Такни мотори, скутери, санки за снег, ATV…
  - (ЗАДОЛЖИТЕЛНА ПРОМЕНА НА ФИЛТЕР ЗА МАСЛО) за повеќе инфо погледни го видеото подоле.
  ден 650,00
  Слика на АДИТИВ ЗА БЕНЗИН MOTUL FUEL SYSTEM CLEANuel 75ml

  АДИТИВ ЗА БЕНЗИН MOTUL FUEL SYSTEM CLEANuel 75ml


  Опис: Адитив за чистење и одмастување на системот за проток на бензин.
  - Препорачливо за сите моторцикли и скутери 2Т или 4Т со карбуратор или со директно вбризгување на горивото.
  - Пакување од 75ml за 5 литри гориво.
  -За повеќе инфо погледни го видеото подолу.
  ден 450,00