Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Monbat

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на MONBAT DYNAMIC 100Ah

  MONBAT DYNAMIC 100Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 100 Ah

  Почетна струја: 800 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 21,8 кг

  Димензии: Должина 353мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 5.600,00
  Слика на MONBAT DYNAMIC 45Ah

  MONBAT DYNAMIC 45Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 45 Ah

  Почетна струја: 360 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 11 кг

  Димензии: Должина 207мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 2.700,00
  Слика на MONBAT DYNAMIC 55Ah

  MONBAT DYNAMIC 55Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 55 Ah

  Почетна струја: 480 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 13,2 кг

  Димензии: Должина 242мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 3.250,00
  Слика на MONBAT DYNAMIC 66Ah

  MONBAT DYNAMIC 66Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 66 Ah

  Почетна струја: 580 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 15 кг

  Димензии: Должина 278мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 3.850,00
  Слика на MONBAT DYNAMIC 75Ah

  MONBAT DYNAMIC 75Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 75 Ah

  Почетна струја: 680 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 16,4 кг

  Димензии: Должина 278мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 4.250,00