Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Микроскопи

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на КОМПЛЕТ МИКРОСКОП И ТЕЛЕСКОП LEVENHUK LABZZ MT2

  КОМПЛЕТ МИКРОСКОП И ТЕЛЕСКОП LEVENHUK LABZZ MT2


  Комплетот вклучува: Телескоп и микроскоп
  Телескоп:
  - Окуларот H12,5 mm
  -Окуларот за директно набљудување 18 мм
  -Дијагонално огледало
  -2x оптички визир
  -Десктоп статив
  -Луминисцентни астрономски налепници

  Микроскоп:
  -Подготвени примероци за микроскоп (3 парчиња)
  -Исчистете слајдови (3 парчиња)
  -Чаши за покрив (5 парчиња)
  -Налепници за примерок (5 парчиња)
  -Пластична пипета
  -Скалпер
  -Пинцети
  -Шпатула
  -Игла за дисекција
  -Шишиња со бои (2 парчиња)
  -Шише за лепак
  - Резервни светилки (2 парчиња)
  Упатство за употреба и доживотна гаранција
  ден 4.590,00
  Слика на КОМПЛЕТ МИКРОСКОП, ТЕЛЕСКОП И ДВОГЛЕД LEVENHUK LABZZ MTB3

  КОМПЛЕТ МИКРОСКОП, ТЕЛЕСКОП И ДВОГЛЕД LEVENHUK LABZZ MTB3


  Комплетот вклучува: Микроскоп, телескоп и двоглед

  Микроскоп:
  -Окуларот 10x
  -Резервна сијалица
  -Празна вијала (3 парчиња)
  -Исчистете слајдови (3 парчиња)
  -Чаши за покрив (3 парчиња)
  -Налепници за примерок (3 парчиња)
  -Скалпер
  -Шпаткла
  -Пинцети
  -Игла за дисекција

  Телескоп:
  -Окуларот 5 мм
  -Окуларот 10 мм
  -Оптички визир со зголемување од 2x
  -Дијагонално огледало
  -Алиминиумски статив

  Двоглед:
  -Мека торба
  -Крпа за чистење
  -Тенка лента
  ден 5.950,00
  Слика на МИКРОСКОП LEVENHUK LABZZ M101

  МИКРОСКОП LEVENHUK LABZZ M101


  Карактеристики:

  -Прекрасен микроскоп за деца со зголемување до 640x
  – Цврсто и лесно пластично тело со интересна форма
  – Два очила во едно
  – Светлување на батеријата за надворешна употреба
  – Пониско LED осветлување со доволно светлосна енергија
  – Вклучен е експеримент
  ден 2.490,00
  Слика на МИКРОСКОП LEVENHUK RAINBOW 2L

  МИКРОСКОП LEVENHUK RAINBOW 2L


  Карактеристики:

  -Биолошки микроскоп со зголемување 40-400x
  -Достапно во пет светли бои
  -Цврсто и лесно пластично тело
  -Горни и долни системи за осветлување на ЛЕД
  ден 4.990,00
  Слика на МИКРОСКОП LEVENHUK RAINBOW 2L PLUS

  МИКРОСКОП LEVENHUK RAINBOW 2L PLUS


  Карактеристики:

  -Биолошки микроскоп со зголемување 64–640х
  -Достапно во пет светли бои
  -Цврсто и издржливо куќиште направено од метал
  -Горни и долни системи за осветлување на ЛЕД
  -Вклучен е експеримент
  ден 6.800,00
  Слика на МИКРОСКОП LEVENHUK RAINBOW 50L

  МИКРОСКОП LEVENHUK RAINBOW 50L


  Карактеристики:

  -Биолошки микроскоп со зголемување 40-800x
  -Вклучена е леќа Барлоу со зголемување од 2x
  -Достапно во пет светли бои
  -Цврсто и лесно пластично тело
  -Горни и долни системи за осветлување на ЛЕР
  -Вклучен е експеримент
  -Се добива со пригодна пластична кутија
  ден 7.420,00
  Слика на МИКРОСКОП LEVENHUK RAINBOW 50L PLUS

  МИКРОСКОП LEVENHUK RAINBOW 50L PLUS


  Карактеристики:

  -Биолошки микроскоп со зголемување 64–1280х
  -Вклучена е леќа Барлоу со зголемување од 2x
  -Достапно во пет светли бои
  -Цврсто и издржливо куќиште направено од метал
  -Горни и долни системи за осветлување на ЛЕР
  -Вклучен е експеримент
  -Се добива со пригодна пластична кутија
  ден 9.900,00
  Слика на МИКРОСКОП ДИГИТАЛЕН LEVENHUK RAINBOW D2L 0.3M

  МИКРОСКОП ДИГИТАЛЕН LEVENHUK RAINBOW D2L 0.3M


  Карактеристики:

  -Дигитален микроскоп со зголемување од 40-400x
  – Вклучена е дигитална камера 0,3Mpx
  – Цврсто и лесно пластично тело
  – Горни и долни системи за осветлување на ЛЕР
  – Вклучен е експеримент
  ден 8.390,00
  Слика на МИКРОСКОП ДИГИТАЛЕН LEVENHUK RAINBOW D50L 2M

  МИКРОСКОП ДИГИТАЛЕН LEVENHUK RAINBOW D50L 2M


  Карактеристики:

  -Дигитален микроскоп со зголемување од 64–1280x
  -Вклучена е дигитална камера од 2Mpx
  -Вклучен е 2x објектив Барлоу
  -Цврсто и издржливо куќиште направено од метал
  -Системи за горно и долно LED осветлување
  -Вклучен е експеримент
  -Доаѓа со пригодна пластична кутија
  ден 14.590,00