Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Дома и мебел

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на MS ПОЛИМЕР LOCTITE® MS 939 TEROSON

  MS ПОЛИМЕР LOCTITE® MS 939 TEROSON


  Универзален МС Полимер
  ден 897,00
  Слика на ДВОГЛЕД CELESTRON UPCLOSE G2 10×25

  ДВОГЛЕД CELESTRON UPCLOSE G2 10×25

  Двоглед со висок квалитет по прифатлива / економична цена. Мулти-обложената оптика го зголемува преносот на светлината, што резултира во посветли и поостри слики со високи нивоа на контраст. Елегантно тело со алуминиум покриено со гума што штити од грубо ракување. Ергономски вдлабнатини на палецот и сртот на прстите за дополнителна удобност што не се лизга и лесна за употреба.
  ден 2.200,00
  Слика на ДВОГЛЕД CELESTRON UPCLOSE G2 10×50

  ДВОГЛЕД CELESTRON UPCLOSE G2 10×50

  Двоглед со висок квалитет по прифатлива / економична цена. Мулти-обложената оптика го зголемува преносот на светлината, што резултира во посветли и поостри слики со високи нивоа на контраст. Елегантно тело со алуминиум покриено со гума што штити од грубо ракување. Прилагодување на диоптер за фино фокусирање. Впечатоци од прсти и врежани логоа за цврст зафат. Ергономски вдлабнатини на палецот и сртот на прстите за дополнителна удобност што не се лизга и лесна за употреба.
  ден 4.400,00
  Слика на ДВОГЛЕД CELESTRON UPCLOSE G2 20×50 PORRO BINOCULAR

  ДВОГЛЕД CELESTRON UPCLOSE G2 20×50 PORRO BINOCULAR

  UpClose G2 20×50 Porro Binocular од Celestron има традиционален дизајн на Porro со стакло BAK7 и мулти-обложена оптика. Создавање на искуство за прегледување на јасност и висок контраст. Комбинацијата на објективна големина од 50 мм со зголемување од 20х дава најголема големина на двогледи која може да се ракува без премногу тресење.
  ден 5.500,00
  Слика на ДВОКОМПОНЕНТНО ЛЕПИЛО LOCTITE® 3430 (24ML) 2К ЕПОКСИ

  ДВОКОМПОНЕНТНО ЛЕПИЛО LOCTITE® 3430 (24ML) 2К ЕПОКСИ


  Спецификации

  Однос на мешање: 1:1

  Време на работа: 7 мин

  Време на лепење: 15 мин

  Целосно зацврстување: 12 h

  Отпорност на пролизгување: 22 N/mm²

  Отпорност на лупење: 3 N/mm

  •Работна температура: -55 до +100 ˚C
  ден 708,00
  Слика на ДВОКОМПОНЕНТНО ЛЕПИЛО LOCTITE® 3450 (25ML) 2К ЕПОКСИ

  ДВОКОМПОНЕНТНО ЛЕПИЛО LOCTITE® 3450 (25ML) 2К ЕПОКСИ


  Спецификации

  Однос на мешање: 1:1

  Време на работа: 5 мин

  Време на лепење: 20 мин

  Целосно зацврстување: 12 h

  Отпорност на пролизгување: 20 N/mm²

  Отпорност на лупење: 3 N/mm

  •Работна температура: -40 до +120 ˚C
  ден 697,00
  Слика на ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 7505 (1L)

  ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 7505 (1L)


  ПРОИЗВОД ЗА ТРЕТМАН НА КОРОДИРАНИ МЕТАЛНИ ПОВРШИНИ
  ден 3.021,00
  Слика на ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 8040

  ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 8040


  Спреј за демонтажа на запечени метални делови
  ден 590,00
  Слика на ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 8154

  ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 8154


  Ги штити деловите и спречува абење
  ден 1.110,00
  Слика на КУФЕР СО 2 ТРКАЛА - AZURE DISIGNS LUGGAGE 1128-ST

  КУФЕР СО 2 ТРКАЛА - AZURE DISIGNS LUGGAGE 1128-ST


  Боја: Tемно сина / портокалова

  Тркала: 2

  Материјал: 600D полиестер и 1690D полиестер

  Брава: Катанец

  Можност за проширување: Да
  ден 2.950,00
  Слика на КУФЕР СО 2 ТРКАЛА - SAMSONITE BASE BOOST 55*40*20 cm

  КУФЕР СО 2 ТРКАЛА - SAMSONITE BASE BOOST 55*40*20 cm


  Боја: Tемно сина

  Тркала: 2

  Материјал: 600D полиестер и 1690D полиестер

  Димензии: 55 x 40 x 20 cm (ширина x висина x длабочина)
  ден 10.950,00
  Слика на КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - AMERICAN TOURISTER FUNSHINE 66*43*27 CM

  КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - AMERICAN TOURISTER FUNSHINE 66*43*27 CM


  Капацитет: 63,5 л

  Тркала: 4

  Материјал: Полиестер

  Димензии: 66*43*27 CM (ширина x висина x длабочина)
  ден 6.250,00
  Слика на КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE 52*31*75 cm

  КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE 52*31*75 cm


  Капацитет: 102 Л.

  Тркала: 4

  Материјал: Полипропилен

  Димензии: 52 x 31 x 75 cm (ширина x висина x длабочина)
  ден 15.950,00
  Слика на КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE 69*49*29 cm

  КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE 69*49*29 cm


  Капацитет: 79 Л.

  Тркала: 4

  Материјал: Полипропилен

  Димензии: 49 x 69 x 29 cm (ширина x висина x длабочина)
  ден 14.950,00
  Слика на КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE BASE BOOST 66*44*28 CM

  КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE BASE BOOST 66*44*28 CM


  Капацитет: 67.5 / 73.5 L

  Тркала: 4

  Материјал: 100% Полиестер

  Димензии: 66 x 44 x 28 cm (ширина x висина x длабочина)
  ден 11.950,00
  Слика на КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE POPSODA SPINNER 55*40*20 cm

  КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE POPSODA SPINNER 55*40*20 cm


  Капацитет: 40 Л.

  Тркала: 4

  Материјал: 100% Полиестер

  Димензии: 55 х 40 х 20 см (ширина x висина x длабочина)
  ден 12.450,00
  Слика на КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE POPSODA SPINNER EXPANDABLE 66*44*28 cm

  КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE POPSODA SPINNER EXPANDABLE 66*44*28 cm


  Капацитет: 68 / 73,5 Л.

  Тркала: 4

  Материјал: 100% Полиестер

  Димензии: 66 х 44 х 28 см (ширина x висина x длабочина)
  ден 13.450,00
  Слика на КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE POPSODA SPINNER EXPANDABLE 78*48*31 cm

  КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE POPSODA SPINNER EXPANDABLE 78*48*31 cm


  Капацитет: 105 / 112,5 Л.

  Тркала: 4

  Материјал: 100% Полиестер

  Димензии: 78 х 48 х 31 см (ширина x висина x длабочина)
  ден 14.450,00
  Слика на КУФЕРИ СО 4 ТРКАЛА - BROSS LONDON

  КУФЕРИ СО 4 ТРКАЛА - BROSS LONDON


  Димензии:
  28″ – 76 x 52 x 30/36 cm
  24″ – 66 x 45 x 26/31 cm
  20″ – 55 x 39 x 22/27 cm
  ден 2.490,00
  Слика на ЛЕПИЛО ЗА ЗАПТИВАЊЕ ЦЕВНИ НАВОИ LOCTITE® 55 (160m)

  ЛЕПИЛО ЗА ЗАПТИВАЊЕ ЦЕВНИ НАВОИ LOCTITE® 55 (160m)


  Спецификации

  Материјали кои се заптиваат: Метал, пластика или заедно

  Максимална големина на навој: 4''

  Цврстина на разделување: Ниска

  Моментално заптивање: Да

  • Работна температура: -55 до +130 ˚C
  ден 649,00
  Слика на ЛЕПИЛО ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ЦИЛИНДРИЧНИ МЕТАЛНИ ДЕЛОВИ LOCTITE® 620 (50ml)

  ЛЕПИЛО ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ЦИЛИНДРИЧНИ МЕТАЛНИ ДЕЛОВИ LOCTITE® 620 (50ml)


  Спецификации

  Растојание: До 0,2 mm

  Потребна цврстина: Висока

  Отпорност на рачно кинење: 80мин

  Работна температура: -55 до +230 ˚C
  ден 1.959,00
  Слика на ЛЕПИЛО ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ЦИЛИНДРИЧНИ МЕТАЛНИ ДЕЛОВИ LOCTITE® 638 (50ml)

  ЛЕПИЛО ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ЦИЛИНДРИЧНИ МЕТАЛНИ ДЕЛОВИ LOCTITE® 638 (50ml)


  Спецификации

  Потребна цврстина: Висока

  Отпорност на рачно кинење: 4 мин

  Работна температура: -55 до +180 ˚C
  ден 2.419,00
  Слика на ПОЛИУРЕТАН LOCTITE® 9220 TEROSON (300ml)

  ПОЛИУРЕТАН LOCTITE® 9220 TEROSON (300ml)


  Спецификации

  Вискозност: Густ

  Почетна цврстина: 15 мин

  Длабочина на зацврстување после 24h: 4,5 mm

  Цврстина на истегање: 3,0 MPa

  Истегање до кинење: 150%

  Работна температура: -40 до +100 ˚C
  ден 885,00
  Слика на ПРОИЗВОД ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА НАВОЈНИ СПОЕВИ LOCTITE® 243 (50ml)

  ПРОИЗВОД ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА НАВОЈНИ СПОЕВИ LOCTITE® 243 (50ml)


  Спецификации

  Големина на навој: до М36

  Функционална цврстина: 2 h

  Момент на кинење М10 завртка: 26 Nm

  Работна температура: -55 До +180 ˚C
  ден 2.301,00
  Слика на ПРОИЗВОД ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА НАВОЈНИ СПОЕВИ LOCTITE® 2701 (50ml)

  ПРОИЗВОД ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА НАВОЈНИ СПОЕВИ LOCTITE® 2701 (50ml)


  Спецификации

  Големина на навој: до М30

  Функционална цврстина: 3 h

  Момент на кинење М10 завртка: 20 Nm

  Работна температура: -55 До +150 ˚C
  ден 2.301,00
  Слика на РАНЕЦ ЗА ЛАПТОП - VERBATIM STOCKHOLM

  РАНЕЦ ЗА ЛАПТОП - VERBATIM STOCKHOLM


  - Лесен ранец
  - Џеб за таблет
  - 2-годишна гаранција.
  ден 5.290,00
  Слика на СЕЛОТЕЈП 15Х33

  СЕЛОТЕЈП 15Х33


  Димензија: 15мм х 33мм
  ден 15,00
  Слика на СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (300ml)

  СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (300ml)


  Спецификации

  Вискозност: Густ

  Почетна цврстина: 1h / 4h

  Отпорност на истегање: 5 Nmm² на слој од 5 mm

  •Работна температура: -40 до +90(+120 краткотрајно) ˚C
  ден 295,00
  Слика на СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (400ml)

  СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (400ml)


  Спецификации

  Вискозност: Густ

  Почетна цврстина: 1h / 4h

  Отпорност на истегање: 5 Nmm² на слој од 5 mm

  •Работна температура: -40 до +90(+120 краткотрајно) ˚C
  ден 413,00
  Слика на СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (570ml)

  СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (570ml)


  Спецификации

  Вискозност: Густ

  Почетна цврстина: 1h / 4h

  Отпорност на истегање: 5 Nmm² на слој од 5 mm

  Работна температура: -40 до +90(+120 краткотрајно) ˚C
  ден 461,00
  Слика на СЕТ ЛЕПИЛА ЗА РЕТРОВИЗОРИ LOCTITE® 3863

  СЕТ ЛЕПИЛА ЗА РЕТРОВИЗОРИ LOCTITE® 3863


  средство за лепење ретровизор на стакло
  ден 708,00
  Слика на СТОЛ BALENO – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ BALENO – VISITOR COLLECTION


  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • 1 Години Гаранција
  ден 5.390,00
  Слика на СТОЛ ALTHEA – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ALTHEA – VISITOR COLLECTION


  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • 1 Години Гаранција
  ден 6.950,00
  Слика на СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION

  СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 130кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 5.650,00
  Слика на СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION

  СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 130кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 5.650,00
  Слика на СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION

  СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 130кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 5.650,00
  Слика на СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION

  СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 130кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 5.650,00
  Слика на СТОЛ BOSS – WORK COLLECTION

  СТОЛ BOSS – WORK COLLECTION


  • CPT co механизам
  • Ергономска Конструкција
  • до 130кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 8.500,00
  Слика на СТОЛ BOSS – WORK COLLECTION

  СТОЛ BOSS – WORK COLLECTION


  • CPT co механизам
  • Ергономска Конструкција
  • до 130кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 8.500,00
  Слика на СТОЛ CARINA – WORK COLLECTION

  СТОЛ CARINA – WORK COLLECTION


  • Tilt механизам
  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • 1 Години Гаранција
  ден 5.190,00
  Слика на СТОЛ CARINA – WORK COLLECTION

  СТОЛ CARINA – WORK COLLECTION


  • Tilt механизам
  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • 1 Години Гаранција
  ден 5.650,00
  Слика на СТОЛ DEFNE – MANAGER COLLECTION

  СТОЛ DEFNE – MANAGER COLLECTION


  • Multiblock Механизам
  • до 130кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 12.650,00
  Слика на СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION

  СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 3.350,00
  Слика на СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION

  СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 3.350,00
  Слика на СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION

  СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 3.350,00
  Слика на СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION

  СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 3.350,00
  Слика на СТОЛ DENVER – WORK COLLECTION

  СТОЛ DENVER – WORK COLLECTION


  • Tilt механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 6.990,00
  Слика на СТОЛ ERGOHUMAN – EXCLUSIVE COLLECTION

  СТОЛ ERGOHUMAN – EXCLUSIVE COLLECTION


  Менаџерски стол со мрежаста потпирачка и седалка.

  • Синхрон Механизам
  • Ергономска Конструкциjа
  • Уникатен Дизаjн
  • До 130кг
  • 3 Години Гаранција
  • TÜV Сертификат
  ден 36.500,00
  Слика на СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 1.350,00
  Слика на СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 1.350,00
  Филтри Close
  Min: ден 15,00 Max: ден 56.500,00
  ден15 ден56500
  • Црна
  • Бела
  • Сина
  • Црвена
  • Сива
  • Зелена
  • Кафена
  • Бордо
  • Резеда
  • Портокалова
  • Крем
  • Виолетова
  • Кафено
  • Светло сино
  • Жолта
  • Розева
  • Слонова коска
  • Црна Хром
  • Слонова коска Хром
  • Сина Хром
  • Сива Хром