Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Maxlife

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на БЕЖИЧЕН ПОЛНАЧ MAXLIFE

  БЕЖИЧЕН ПОЛНАЧ MAXLIFE


  Colour: black
  Cable length: 1,20 m
  Frequency range: 110 - 205 kHz
  Current: 1,20 A
  Brand: Maxlife
  Input voltage: 5 V (1,5 A)
  Inductive charging distance: ≤ 8 mm
  Inductive charging efficiency: ≥ 72%
  Warranty: 12 mc
  ден 300,00
  Слика на ДРЖАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН MAXLIFE

  ДРЖАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН MAXLIFE

  Магнетен држач за мобилен телефон за автомобили Maxlife MXCH-11. Рачката се одликува со магнетски систем, што го прави многу лесен за употреба и одговара на голем број уреди.
  ден 260,00
  Слика на ПОЛНАЧ ЗА КОЛА MAXLIFE FAST CHARGE 2.4A, 2xUSB

  ПОЛНАЧ ЗА КОЛА MAXLIFE FAST CHARGE 2.4A, 2xUSB

  Полначот за автомобили Maxlife MXCC-01. е совршен и како држач за автомобили со функција за безжично полнење и навигација. Способноста да се полнат два уреди истовремено (2x USB) е предност што ќе ја ценат оние што обично патуваат со компанијата или користат многу уреди истовремено, на пр. и телефонот и навигацијата. Производот има совршени димензии. Многу е лесно да се соберат и расклопат.
  ден 290,00
  Слика на KАБЕЛ MAXLIFE 3 IN 1 MICRO USB / TYPE C / IPHONE 2,1A
  Слика на ПОЛНАЧ MAXLIVE 1A – 2 МЕТРА – MICRO USB

  ПОЛНАЧ MAXLIVE 1A – 2 МЕТРА – MICRO USB

  Висококвалитетен полнач MAXLIVE 1A со MICRO USB кабел во должина од 2 метра за брзо полнење на мобилни уреди и таблети.
  ден 249,00
  Слика на ПОЛНАЧ MAXLIVE 1A – 2 МЕТРА – MICRO USB - TYPE C

  ПОЛНАЧ MAXLIVE 1A – 2 МЕТРА – MICRO USB - TYPE C

  Висококвалитетен полнач MAXLIVE 1A со MICRO USB TYPE C кабел во должина од 2 метра за брзо полнење на мобилни уреди и таблети.
  ден 299,00
  Слика на ПОЛНАЧ MAXLIVE 2A – 1.2 МЕТРА – MICRO USB

  ПОЛНАЧ MAXLIVE 2A – 1.2 МЕТРА – MICRO USB

  Висококвалитетен полнач MAXLIVE 2A со MICRO USB и кабел во должина од 1.2 метра за брзо полнење на сите мобилни уреди и таблети.
  ден 299,00
  Слика на КАБЕЛ Maxlife 3in1 Micro USB / Type C / Iphone 2,1A

  КАБЕЛ Maxlife 3in1 Micro USB / Type C / Iphone 2,1A

  Кабел Maxlife 3in1 Micro USB / Type C / Iphone 2,1A . Овој кабел се користи за пренос на податоци и како полнач.
  ден 299,00
  Слика на КАБЕЛ Maxlife iPhone 2A

  КАБЕЛ Maxlife iPhone 2A

  Кабел Maxlife за iPhone 2A . Овој кабел се користи за пренос на податоци и како полнач.
  ден 220,00
  Слика на КАБЕЛ Maxlife IPhone/IPad 1A

  КАБЕЛ Maxlife IPhone/IPad 1A

  Кабел Maxlife за iPhone и IPad 1A . Овој кабел се користи за пренос на податоци и како полнач.
  ден 150,00
  Слика на КАБЕЛ Maxlife micro USB 1A

  КАБЕЛ Maxlife micro USB 1A

  Кабел Maxlife micro USB 1A . Овој кабел се користи за пренос на податоци и како полнач.
  ден 100,00
  Слика на КАБЕЛ Maxlife micro USB 2A, 3 МЕТРИ

  КАБЕЛ Maxlife micro USB 2A, 3 МЕТРИ

  Кабел Maxlife micro USB 2A во должина од 3 метри. Овој кабел се користи за пренос на податоци и како полнач.
  ден 290,00
  Слика на КАБЕЛ Maxlife micro USB 3A, 1 метар

  КАБЕЛ Maxlife micro USB 3A, 1 метар

  Кабел Maxlife micro USB 3A во должина од 1 метар. Овој кабел се користи за пренос на податоци и како полнач.
  ден 150,00
  Слика на КАБЕЛ Maxlife type C – 1A, 1 метар

  КАБЕЛ Maxlife type C – 1A, 1 метар

  Кабел Maxlife type C – 1A, во должина од 1 метар. Овој кабел се користи за пренос на податоци и како полнач.
  ден 120,00
  Слика на КАБЕЛ Maxlife type C – 2A, 3 метра

  КАБЕЛ Maxlife type C – 2A, 3 метра

  Кабел Maxlife type C – 2A, во должина од 3 метри. Овој кабел се користи за пренос на податоци и како полнач.
  ден 310,00
  Слика на КАБЕЛ Maxlife type C – 3A, 1 метар

  КАБЕЛ Maxlife type C – 3A, 1 метар

  Кабел Maxlife type C – 3A, во должина од 1 метар. Овој кабел се користи за пренос на податоци и како полнач.
  ден 150,00