Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Manta

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на ЗВУЧНИЦИ MANTA KRONOS SPK5024 KARAOKE

  ЗВУЧНИЦИ MANTA KRONOS SPK5024 KARAOKE


  Моќност и Tежина:

  - Моќност: 40w / моќност 4000
  - Tежина: 10,5 кг
  ден 10.499,00
  Слика на ЗВУЧНИЦИ MANTA NERIO SPK5027 KARAOKE

  ЗВУЧНИЦИ MANTA NERIO SPK5027 KARAOKE


  Моќност и Батерија:

  - Моќност: 80w / моќност 5000
  - Батерија: 4,5 Ах батерија
  ден 12.199,00
  Слика на ЗВУЧНИЦИ MANTA NIKE SPK5028 KARAOKE

  ЗВУЧНИЦИ MANTA NIKE SPK5028 KARAOKE


  Моќност и Димензии:

  - Моќност: 220V, 50Hz
  - Димензии: 260х272х610мм
  ден 9.299,00
  Слика на ЗВУЧНИЦИ MANTA PARTY AUDIO SPK5031 KARAOKE

  ЗВУЧНИЦИ MANTA PARTY AUDIO SPK5031 KARAOKE


  Моќност и Тежина:

  - Моќност: 40w / моќност 4000 P.M.P.O.
  - Тежина: 7,2 кг
  ден 6.599,00
  Слика на ЗВУЧНИЦИ MANTA SPK5003-PRO KARAOKE

  ЗВУЧНИЦИ MANTA SPK5003-PRO KARAOKE


  Моќност и Димензии:

  - Моќност: 110-240V ~ 50-60Hz
  - Димензии: 365x380x680mm
  ден 10.999,00
  Слика на ЗВУЧНИЦИ MANTA SPK811 KARAOKE

  ЗВУЧНИЦИ MANTA SPK811 KARAOKE


  Моќност и Димензии:

  - Моќност: 230V, DC 5V, 1200 mAh
  - Димензии: 16 × 13,7х41см
  ден 2.899,00
  Слика на МИКРОФОН MANTA 005 KARAOKE

  МИКРОФОН MANTA 005 KARAOKE


  Тип на производ: Удобно се вклопува во раката со својата тежина од 250 g и нуди голем опсег на работа со должина од 3 m кабел.
  ден 500,00