Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  ЛУПА LEVENHUK LABZZ МG1 СО КОМПАС

  Бренд: LabZZ by levenhuk

  -Лупата „Levenhuk LABZZ МG1“ со компас е оптички уред што им е потребен на сите млади истражувачи.
  -Лупата обезбедува зголемување до 8x.
  -Покрај тоа, мал компас вграден во рачката ќе го научи младиот научник да се движи по главните точки и да го најде патот до непознати места.
  Шифра: 100659
  ден 400,00
  i h

  Лупата „Levenhuk LABZZ МG1“ со компас е оптички уред што им е потребен на сите млади истражувачи. Само силна лупа може да ви помогне да ја испитате лушпата од инсект или површината на необичен минерал, да пронајдете докази во истрагата на детективот или да следите животно во паркот. А, лупата „Levenhuk LABZZ МG1“ со компас има два лупа! Големиот има дијаметар од 60 mm, а вториот е помал, но моќен: обезбедува зголемување од 8x. Покрај тоа, мал компас вграден во рачката ќе го научи младиот научник да се движи по главните точки и да го најде патот до непознати места.

   

  Рамката, рачката и сите леќи се изработени од пластика – овој материјал е отпорен на удари, благодарение на што лустерот Levenhuk LabZZ MG1 може сериозно да се оштети. Овој модел може да го користи и многу мало дете.

   

  Каратеристики:

   

  -Дијаметар на леќата (димензии), мм

  60

  -Дијаметар на вградената леќа, мм—-16

  Зголемување, x

  3

  -Зголемување на вградената леќа, x

  8

  -Материјал за оптика

  акрилик

  -Домување

  пластика

  -Ракувајте со материјал

  пластика

  -Дополнителни

  со компас

  -Користетe

  -Производ за општа употреба.

  -Може да го користат деца постари од 3 години.

  -Градба

  со рачка

  0.0 0
  Рангирајте го производот Close
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  *
  *
  • Лош
  • Одлично
  *
  *
  *

  Лупата „Levenhuk LABZZ МG1“ со компас е оптички уред што им е потребен на сите млади истражувачи. Само силна лупа може да ви помогне да ја испитате лушпата од инсект или површината на необичен минерал, да пронајдете докази во истрагата на детективот или да следите животно во паркот. А, лупата „Levenhuk LABZZ МG1“ со компас има два лупа! Големиот има дијаметар од 60 mm, а вториот е помал, но моќен: обезбедува зголемување од 8x. Покрај тоа, мал компас вграден во рачката ќе го научи младиот научник да се движи по главните точки и да го најде патот до непознати места.

   

  Рамката, рачката и сите леќи се изработени од пластика – овој материјал е отпорен на удари, благодарение на што лустерот Levenhuk LabZZ MG1 може сериозно да се оштети. Овој модел може да го користи и многу мало дете.

   

  Каратеристики:

   

  -Дијаметар на леќата (димензии), мм

  60

  -Дијаметар на вградената леќа, мм—-16

  Зголемување, x

  3

  -Зголемување на вградената леќа, x

  8

  -Материјал за оптика

  акрилик

  -Домување

  пластика

  -Ракувајте со материјал

  пластика

  -Дополнителни

  со компас

  -Користетe

  -Производ за општа употреба.

  -Може да го користат деца постари од 3 години.

  -Градба

  со рачка

  Ознаки за производ