Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Loctite

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на MS ПОЛИМЕР LOCTITE® MS 939 TEROSON

  MS ПОЛИМЕР LOCTITE® MS 939 TEROSON


  Универзален МС Полимер
  ден 897,00
  Слика на ДВОКОМПОНЕНТНО ЛЕПИЛО LOCTITE® 3450 (25ML) 2К ЕПОКСИ

  ДВОКОМПОНЕНТНО ЛЕПИЛО LOCTITE® 3450 (25ML) 2К ЕПОКСИ


  Спецификации

  Однос на мешање: 1:1

  Време на работа: 5 мин

  Време на лепење: 20 мин

  Целосно зацврстување: 12 h

  Отпорност на пролизгување: 20 N/mm²

  Отпорност на лупење: 3 N/mm

  •Работна температура: -40 до +120 ˚C
  ден 697,00
  Слика на ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 7505 (1L)

  ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 7505 (1L)


  ПРОИЗВОД ЗА ТРЕТМАН НА КОРОДИРАНИ МЕТАЛНИ ПОВРШИНИ
  ден 3.021,00
  Слика на ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 8040

  ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 8040


  Спреј за демонтажа на запечени метални делови
  ден 590,00
  Слика на ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 8154

  ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 8154


  Ги штити деловите и спречува абење
  ден 1.110,00
  Слика на ЛЕПИЛО ЗА ЗАПТИВАЊЕ ЦЕВНИ НАВОИ LOCTITE® 55 (160m)

  ЛЕПИЛО ЗА ЗАПТИВАЊЕ ЦЕВНИ НАВОИ LOCTITE® 55 (160m)


  Спецификации

  Материјали кои се заптиваат: Метал, пластика или заедно

  Максимална големина на навој: 4''

  Цврстина на разделување: Ниска

  Моментално заптивање: Да

  • Работна температура: -55 до +130 ˚C
  ден 649,00
  Слика на ЛЕПИЛО ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ЦИЛИНДРИЧНИ МЕТАЛНИ ДЕЛОВИ LOCTITE® 620 (50ml)

  ЛЕПИЛО ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ЦИЛИНДРИЧНИ МЕТАЛНИ ДЕЛОВИ LOCTITE® 620 (50ml)


  Спецификации

  Растојание: До 0,2 mm

  Потребна цврстина: Висока

  Отпорност на рачно кинење: 80мин

  Работна температура: -55 до +230 ˚C
  ден 1.959,00
  Слика на ЛЕПИЛО ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ЦИЛИНДРИЧНИ МЕТАЛНИ ДЕЛОВИ LOCTITE® 638 (50ml)

  ЛЕПИЛО ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ЦИЛИНДРИЧНИ МЕТАЛНИ ДЕЛОВИ LOCTITE® 638 (50ml)


  Спецификации

  Потребна цврстина: Висока

  Отпорност на рачно кинење: 4 мин

  Работна температура: -55 до +180 ˚C
  ден 2.419,00
  Слика на ПОЛИУРЕТАН LOCTITE® 9220 TEROSON (300ml)

  ПОЛИУРЕТАН LOCTITE® 9220 TEROSON (300ml)


  Спецификации

  Вискозност: Густ

  Почетна цврстина: 15 мин

  Длабочина на зацврстување после 24h: 4,5 mm

  Цврстина на истегање: 3,0 MPa

  Истегање до кинење: 150%

  Работна температура: -40 до +100 ˚C
  ден 885,00
  Слика на ПРОИЗВОД ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА НАВОЈНИ СПОЕВИ LOCTITE® 243 (50ml)

  ПРОИЗВОД ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА НАВОЈНИ СПОЕВИ LOCTITE® 243 (50ml)


  Спецификации

  Големина на навој: до М36

  Функционална цврстина: 2 h

  Момент на кинење М10 завртка: 26 Nm

  Работна температура: -55 До +180 ˚C
  ден 2.301,00
  Слика на ПРОИЗВОД ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА НАВОЈНИ СПОЕВИ LOCTITE® 2701 (50ml)

  ПРОИЗВОД ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА НАВОЈНИ СПОЕВИ LOCTITE® 2701 (50ml)


  Спецификации

  Големина на навој: до М30

  Функционална цврстина: 3 h

  Момент на кинење М10 завртка: 20 Nm

  Работна температура: -55 До +150 ˚C
  ден 2.301,00
  Слика на СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (300ml)

  СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (300ml)


  Спецификации

  Вискозност: Густ

  Почетна цврстина: 1h / 4h

  Отпорност на истегање: 5 Nmm² на слој од 5 mm

  •Работна температура: -40 до +90(+120 краткотрајно) ˚C
  ден 295,00
  Слика на СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (400ml)

  СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (400ml)


  Спецификации

  Вискозност: Густ

  Почетна цврстина: 1h / 4h

  Отпорност на истегање: 5 Nmm² на слој од 5 mm

  •Работна температура: -40 до +90(+120 краткотрајно) ˚C
  ден 413,00
  Слика на СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (570ml)

  СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (570ml)


  Спецификации

  Вискозност: Густ

  Почетна цврстина: 1h / 4h

  Отпорност на истегање: 5 Nmm² на слој од 5 mm

  Работна температура: -40 до +90(+120 краткотрајно) ˚C
  ден 461,00
  Слика на СЕТ ЛЕПИЛА ЗА РЕТРОВИЗОРИ LOCTITE® 3863

  СЕТ ЛЕПИЛА ЗА РЕТРОВИЗОРИ LOCTITE® 3863


  средство за лепење ретровизор на стакло
  ден 708,00
  Слика на ТЕЧЕН МЕТАЛ LOCTITE® 3463 (50g) STICK

  ТЕЧЕН МЕТАЛ LOCTITE® 3463 (50g) STICK


  Спецификации

  Време за работа: 3 мин

  Време на зацврстување: 10 мин

  Целосно зацврстување: 3 h

  Отпорност на пролизгување: ≥ 6 N/mm²

  Сила на притисок: 83 N/mm²

  •Работна температура: -30 до +120 ˚C
  ден 649,00
  Слика на ТЕЧЕН ТЕФЛОН ЗА ЗАПТИВАЊЕ ЦЕВНИ НАВОИ LOCTITE® 577 (50ml)

  ТЕЧЕН ТЕФЛОН ЗА ЗАПТИВАЊЕ ЦЕВНИ НАВОИ LOCTITE® 577 (50ml)


  Спецификации

  Материјали кои се заптиваат: Метал

  Максимална големина на навој: 3''

  Цврстина на разделување: Средна

  Моментално заптивање: Да

  • Работна температура: -55 до +150 ˚C
  ден 1.298,00
  Слика на ЧИСТАЧ LOCTITE® 7063

  ЧИСТАЧ LOCTITE® 7063


  Средство за чистење, одмастување и подготвување површини за лепење
  ден 614,00
  Слика на ЧИСТАЧ ЗА РАЦЕ LOCTITE® 7850 (3L) РАСПРСКУВАЧ СО ПУМПИЦА

  ЧИСТАЧ ЗА РАЦЕ LOCTITE® 7850 (3L) РАСПРСКУВАЧ СО ПУМПИЦА


  ЧИСТАЧ ЗА РАЦЕ ОД МАСНОТИИ, УЉЕ
  ден 1.947,00