Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Le Toy Van

  Le Toy Van e семејна компанија со големо срце. Тие верувааат дека детството треба да се ужива во целост и затоа од 1995 година прават имагинативни дрвени играчки, дизајнирани во Велика Британија-Лондон со допир на францускиот je ne sais quoi. Изработени од одржливи материјали играчките на  Le Toy Van поттикнуваат креативна долготрајна игра како за децата така и за целото семејство. Уникатно дизајнирани, мулти-наградувани, рачни играчки за играње се вистинска инвестиција во игра, за следните генерации.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на KОЛИЧКА СРНА- LE TOY VAN

  KОЛИЧКА СРНА- LE TOY VAN


  Возраст: 12+
  Димензии: 550мм x300мм x470мм
  Произведено во Англија
  ден 7.990,00
  Слика на SWEET & CANDY - PIC’N’MIX - LE TOY VAN

  SWEET & CANDY - PIC’N’MIX - LE TOY VAN


  Наменето за деца на возраст: 2+
  Произведено во Англија
  ден 1.290,00
  Слика на ДРВЕН ДВОГЛЕД - LE TOY VAN

  ДРВЕН ДВОГЛЕД - LE TOY VAN


  Дрвени двогледи со леќи од калeдоскоп
  Возраст: 18 месеци+
  Димензии: 114mm x56mm x 85mm
  Произведено во Англија
  ден 1.162,00
  Слика на ДРВЕН МИКСЕР - LE TOY VAN

  ДРВЕН МИКСЕР - LE TOY VAN


  Наменето за деца на возраст: 2+
  Димензии: 23 x 13 x 23cm
  Произведено во Англија
  ден 2.790,00
  Слика на ДРВЕНА ВРТЕЛЕШКА - LE TOY VAN

  ДРВЕНА ВРТЕЛЕШКА - LE TOY VAN


  Опис на производот: Наменето за кревтчето на вашето бебе.
  Возраст: 0+
  Произведено во Англија
  ден 1.940,00
  Слика на ДРВЕНИ ТОПЧИЊА ЗА ЗАБИ- LE TOY VAN

  ДРВЕНИ ТОПЧИЊА ЗА ЗАБИ- LE TOY VAN


  Наменето е за дечиња на кои им искачаат запчиња.
  Возраст: 0+
  Произведено во Англија
  ден 650,00
  Слика на КУЛА ОД ЖИВОТНИ - LE TOY VAN

  КУЛА ОД ЖИВОТНИ - LE TOY VAN


  Возраст: 18+
  Кулата од животни ја сочинуваат 8 различни парчиња-животни.
  Произведено во Англија
  ден 1.150,00
  Слика на РЕДЕЊЕ НА ГРАДИНА-LE TOY VAN

  РЕДЕЊЕ НА ГРАДИНА-LE TOY VAN


  Возраст: 12 месеци +
  Димензии: 21 x 4 x 10,5 см
  Колекција Petilou
  Произведено во Англија
  ден 1.100,00
  Слика на СЕНЗОРНИ ФОРМИ- LE TOY VAN

  СЕНЗОРНИ ФОРМИ- LE TOY VAN


  Возраст: 12+
  Димензии: 21 x 21 x 5,5 см
  Произведено во Англија
  ден 2.260,00
  Слика на ДРВЕН СЕТ ЗА ЧАЈ- LE TOY VAN

  ДРВЕН СЕТ ЗА ЧАЈ- LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 29 x 20 x 10cm
  Произведено во Англија
  ден 2.790,00
  Слика на КАФЕМАТ - LE TOY VAN

  КАФЕМАТ - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 11 x 19 x 21cm
  Произведено во Англија
  ден 2.690,00
  Слика на ЛЕ ГРАНД ГАРАЖА - LE TOY VAN

  ЛЕ ГРАНД ГАРАЖА - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 53.5 x 40 x 42cm
  Произведено во Англија
  ден 6.760,00
  Слика на МЕДИЦИНСКА ТОРБА DOCTOR'S - LE TOY VAN

  МЕДИЦИНСКА ТОРБА DOCTOR'S - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 22 x 14.5 x 15cm
  Произведено во Англија
  ден 3.290,00
  Слика на ПИРАТСКИ БРОД BARBAROSSA - LE TOY VAN

  ПИРАТСКИ БРОД BARBAROSSA - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 50 x 19 x 48cm
  Произведено во Англија
  ден 3.990,00
  Слика на ТОРБА ЗА УБАВИНА STAR - LE TOY VAN

  ТОРБА ЗА УБАВИНА STAR - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Произведено во Англија
  ден 2.990,00
  Слика на DOLLS HOUSE PLAY MAT - LE TOY VAN

  DOLLS HOUSE PLAY MAT - LE TOY VAN


  Возраст: 3-6 години
  Димензија: 80 x 120 cm
  ден 2.472,00
  Слика на FAIRYBELLE PALACE - LE TOY VAN
  Слика на LONDON BUS - LE TOY VAN

  LONDON BUS - LE TOY VAN

  ден 3.700,00
  Слика на NOAH'S SHAPE SORTER - LE TOY VAN

  NOAH'S SHAPE SORTER - LE TOY VAN


  Возраст: 2+ години
  ден 2.360,00
  Слика на PETILOU WOODEN GEARS & COGS "BUSY BEE LEARNING" - LE TOY VAN

  PETILOU WOODEN GEARS & COGS "BUSY BEE LEARNING" - LE TOY VAN


  Возраст: 12+ месеци
  Димензии: 210×210×38
  ден 1.490,00
  Слика на SUGARPLUM - МЕБЕЛ ЗА ДРВЕНА СОБА "КУКЛА" - LE TOY VAN

  SUGARPLUM - МЕБЕЛ ЗА ДРВЕНА СОБА "КУКЛА" - LE TOY VAN


  Возраст: 3+ години
  Димензија на софа:13 x 4,5 x 6 см
  Произведено во:Англија
  ден 1.420,00
  Слика на АКТИВНА МАСИЧКА - LE TOY VAN

  АКТИВНА МАСИЧКА - LE TOY VAN


  Возраст: 18+ месеци
  Димензии: 52 x 35 x 50cm
  ден 6.090,00
  Слика на БАЛАНС ИГРА АФРИКА - LE TOY VAN

  БАЛАНС ИГРА АФРИКА - LE TOY VAN


  Возраст: 2+ години
  ден 1.290,00
  Слика на ВИНОЖИТО - LE TOY VAN
  Слика на ДЕТСКА ДРВЕНА МАСИЧКА И СТОЛЧИЊА - LE TOY VAN

  ДЕТСКА ДРВЕНА МАСИЧКА И СТОЛЧИЊА - LE TOY VAN


  Возраст: 3-6 години
  Димензија: 58.4 x 58.4 x 45.7
  ден 9.600,00
  Слика на ДРВЕН БЛЕНДЕР СО ОВОШЈЕ 'FRUIT & SMOOTH - LE TOY VAN

  ДРВЕН БЛЕНДЕР СО ОВОШЈЕ 'FRUIT & SMOOTH - LE TOY VAN


  Возраст: 2+ години
  Димензија:114 x 11.5 x 21cm
  ден 3.290,00
  Слика на ДРВЕН КУКЛЕН ТЕАТАР - LE TOY VAN

  ДРВЕН КУКЛЕН ТЕАТАР - LE TOY VAN


  Возраст: 3+ години
  ден 14.000,00
  Слика на ДРВЕНА КУТИЈА ЗА ИГРАЧКИ - LE TOY VAN

  ДРВЕНА КУТИЈА ЗА ИГРАЧКИ - LE TOY VAN


  Димензија: 67,5 x 42,50 x 53 cm
  Максимално оптоварување: до 50кг
  ден 5.900,00
  Слика на КОЛИЧКА ЗА ПАЗАРЕЊЕ - LE TOY VAN
  Слика на КОЛИЧКА ЗА СЛАДОЛЕД - LE TOY VAN

  КОЛИЧКА ЗА СЛАДОЛЕД - LE TOY VAN


  Димензии: 46.1×70.8×10.6
  ден 12.180,00
  Слика на КОМПЛЕТ ЗА АВТОМОБИЛИ - LE TOY VAN LONDON

  КОМПЛЕТ ЗА АВТОМОБИЛИ - LE TOY VAN LONDON


  Изработен од: 90% каучуково дрво, 5% пластика, 5% челик
  ден 1.500,00
  Слика на КУЌИЧКАTA НА МОЈАТА МАЛА ПТИЦА - LE TOY VAN

  КУЌИЧКАTA НА МОЈАТА МАЛА ПТИЦА - LE TOY VAN


  Возраст: 1+ година
  ден 1.350,00
  Слика на ПИРАТСКИ ФУГУРИ - LE TOY VAN

  ПИРАТСКИ ФУГУРИ - LE TOY VAN


  Возраст: 3-6 години
  ден 1.730,00
  Слика на РОЗЕВ АВТОМОБИЛ- LE TOY VAN

  РОЗЕВ АВТОМОБИЛ- LE TOY VAN


  Возраст: 3+ години
  ден 1.690,00
  Слика на ЦРВЕНА ШТАЛА - LE TOY VAN

  ЦРВЕНА ШТАЛА - LE TOY VAN


  Возраст: 3+ години
  Димензии: 22х38х24 cm
  ден 3.060,00