Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Ламинатори

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на ЛАМИНАТОР ATTRACTIVE FL A4 – R4 (А4)

  ЛАМИНАТОР ATTRACTIVE FL A4 – R4 (А4)


  Формат: A4+
  Температура: до 160C
  Брзина: 0,35 m./min.
  Функција за враќање: Не
  Изработка: Пластика
  Број на ваљаци: 4 ваљаци (2 топли) (2 ладни)
  Копче: За одглавување на заглавена хартија
  Употреба: Kанцеларискa
  Гаранција: 1 година гаранција
  Дополнителни информации: LED индикатор за старт
  ден 4.299,00
  Слика на ЛАМИНАТОР FL-A3-2R

  ЛАМИНАТОР FL-A3-2R


  ПРОДУКТ ЛИНИЈА: ATTRACTIVE

  Ширина на ламинирање: 340 mm
  Брзина на ламинирање: 254mm/min
  Фолија за ламинирање: Cold / Hot 80/125mic
  Дебелина на ламинирање: 0.6mm
  Број на ваљаци: 2
  Време на загревање: 3 min
  Моќност: 400W
  Димензии: 421х103х75
  Тежина: 1,55kg
  ден 3.799,00
  Слика на ЛАМИНАТОР HD-330T (А3)

  ЛАМИНАТОР HD-330T (А3)


  Модел: HD-330T
  Пластифицирање: 330мм
  Дебелина: 1.2mm
  Брзина: 400-1400мм/мин
  Време за старт: 4мин
  Број на ваљаци: 4 ваљаци
  Дисплеј: LED
  Температура: 20C -160C
  Јачина: 600W
  Функција за враќање: Да
  Дијаметар на ваљак: 29.5 mm
  Големиина на апарат: 505x250x110mm
  Големина на картон: 570x325x315mm
  Тежина: 28kg
  ден 14.950,00
  Слика на ЛАМИНАТОР TOFO 330 R6 (A3+)

  ЛАМИНАТОР TOFO 330 R6 (A3+)


  Модел: HD-330 R6
  Пластифицирање: 330мм
  Дебелина: 3mm
  Брзина: 215-1350мм/мин
  Време за старт: 3-4мин
  Број на ваљаци: 6 ваљаци
  Дисплеј: LCD
  Температура: 0C -140C
  Јачина: 1000W
  Функција за враќање: Да
  Дијаметар на ваљак: 29.5 mm
  Големиина на апарат: 495x350x175mm
  Големина на картон: 565x385x260mm
  Тежина: 18kg
  ден 39.999,00
  Слика на ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT

  ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT


  Формат: А4
  Температура: Фиксна
  Брзина: 250mm/min
  Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони
  Број на вратила: 2 вратила
  Конструкција: Пластика
  Намена: За канцелариско работење
  Дополнителни информации: Светлосен сигнал за почеток
  Нето тежина: 0.800 гр.
  ден 2.100,00
  Слика на ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT

  ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT


  Формат: А4
  Температура: Фиксна
  Брзина: 250mm/min
  Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони
  Број на вратила: 2 вратила
  Конструкција: Пластика
  Намена: За канцелариско работење
  Дополнителни информации: Светлосен сигнал за почеток
  Нето тежина: 0.800 гр.
  ден 2.100,00
  Слика на ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT

  ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT


  Формат: А4
  Температура: Фиксна
  Брзина: 250mm/min
  Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони
  Број на вратила: 2 вратила
  Конструкција: Пластика
  Намена: За канцелариско работење
  Дополнителни информации: Светлосен сигнал за почеток
  Нето тежина: 0.800 гр.
  ден 2.100,00
  Слика на ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT

  ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT


  Формат: А4
  Температура: Фиксна
  Брзина: 250mm/min
  Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони
  Број на вратила: 2 вратила
  Конструкција: Пластика
  Намена: За канцелариско работење
  Дополнителни информации: Светлосен сигнал за почеток
  Нето тежина: 0.800 гр.
  ден 2.100,00
  Слика на ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT

  ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT


  Формат: А4
  Температура: Фиксна
  Брзина: 250mm/min
  Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони
  Број на вратила: 2 вратила
  Конструкција: Пластика
  Намена: За канцелариско работење
  Дополнителни информации: Светлосен сигнал за почеток
  Нето тежина: 0.800 гр.
  ден 2.100,00
  Филтри Close
  Min: ден 2.100,00 Max: ден 39.999,00
  ден2100 ден39999
  • Црна
  • Жолта
  • Зелена
  • Црвена
  • Сина