Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  LabZZ by levenhuk

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на КОМПЛЕТ МИКРОСКОП И ТЕЛЕСКОП LEVENHUK LABZZ MT2

  КОМПЛЕТ МИКРОСКОП И ТЕЛЕСКОП LEVENHUK LABZZ MT2


  Комплетот вклучува: Телескоп и микроскоп
  Телескоп:
  - Окуларот H12,5 mm
  -Окуларот за директно набљудување 18 мм
  -Дијагонално огледало
  -2x оптички визир
  -Десктоп статив
  -Луминисцентни астрономски налепници

  Микроскоп:
  -Подготвени примероци за микроскоп (3 парчиња)
  -Исчистете слајдови (3 парчиња)
  -Чаши за покрив (5 парчиња)
  -Налепници за примерок (5 парчиња)
  -Пластична пипета
  -Скалпер
  -Пинцети
  -Шпатула
  -Игла за дисекција
  -Шишиња со бои (2 парчиња)
  -Шише за лепак
  - Резервни светилки (2 парчиња)
  Упатство за употреба и доживотна гаранција
  ден 5.199,00
  Слика на КОМПЛЕТ МИКРОСКОП, ТЕЛЕСКОП И ДВОГЛЕД LEVENHUK LABZZ MTB3

  КОМПЛЕТ МИКРОСКОП, ТЕЛЕСКОП И ДВОГЛЕД LEVENHUK LABZZ MTB3


  Комплетот вклучува: Микроскоп, телескоп и двоглед

  Микроскоп:
  -Окуларот 10x
  -Резервна сијалица
  -Празна вијала (3 парчиња)
  -Исчистете слајдови (3 парчиња)
  -Чаши за покрив (3 парчиња)
  -Налепници за примерок (3 парчиња)
  -Скалпер
  -Шпаткла
  -Пинцети
  -Игла за дисекција

  Телескоп:
  -Окуларот 5 мм
  -Окуларот 10 мм
  -Оптички визир со зголемување од 2x
  -Дијагонално огледало
  -Алиминиумски статив

  Двоглед:
  -Мека торба
  -Крпа за чистење
  -Тенка лента
  ден 6.499,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП LEVENHUK LABZZ Т1

  ТЕЛЕСКОП LEVENHUK LABZZ Т1


  Карактеристики:

  Телескоп за деца
  Стандардно зголемување 40x
  Подржува астрономски и набљудувања на земјата
  Сите потребни додатоци се веќе вклучени
  Најдобра опција за првиот телескоп
  ден 3.300,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП LEVENHUK LABZZ Т2

  ТЕЛЕСКОП LEVENHUK LABZZ Т2


  Карактеристики:

  Детски телескоп
  Способност за следење на објекти од земја
  Одличен избор за први набљудувања
  Зголемување до 100x
  Вклучени се сите потребни додатоци
  ден 3.750,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП LEVENHUK LABZZ Т3

  ТЕЛЕСКОП LEVENHUK LABZZ Т3


  Карактеристики:

  Моќен детски телескоп
  Богат комплет додатоци
  Зголемување до 175x со стандарден комплет за додатоци
  Лесен за ракување и мала тежина
  Можност за проучување на копнени објекти
  ден 5.990,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE BASE 100S

  ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE BASE 100S


  Карактеристики:

  Рефлекторски телескоп со главно огледало со дијаметар од 102 mm
  Телескопот со лесен за ракување е поставен на азимоут
  Одлично за истражување на вселената: забележани се сите предмети
  Месиер и најсветлите објекти на НГЦ
  Одличен избор за набљудување на Сончевиот систем и Месечината
  Наменет за почетници астрономи
  ден 10.590,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE BASE 50T

  ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE BASE 50T


  Карактеристики:

  Одличен избор за набљудување на Месечината, планетите на Сончевиот систем и копнените објекти
  Телескопот лесен за употреба е погоден за деца и почетници астрономи
  Компактна и лесна конструкција
  Главните оптички додатоци се веќе вклучени во комплетот
  ден 4.390,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE BASE 60T

  ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE BASE 60T


  Карактеристики:

  Огноотпорен телескоп со лесен за ракување е идеален избор за почетници или деца
  Со овој телескоп можете да ја набљудувате Месечината, копнените објекти и планетите на Сончевиот систем
  Стаклените оптички елементи имаат целосен премаз, дадената слика е детална и чиста
  Комплетот вклучува окулари и дијагонална призма
  ден 6.590,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE BASE 70T

  ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE BASE 70T


  Карактеристики:

  Огноотпорен телескоп со широк спектар на оптички додатоци: се што ви треба е веќе вклучено во комплетот
  Едноставна и лесна за употреба монтажа на азимут
  Стаклена оптика со целосна покриеност обезбедува јасна и светла слика
  Одличен избор за проучување на Месечината, планетите на Сончевиот систем или копнените објекти
  Погоден за астрономи почетници
  ден 12.390,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE PLUS 105 MAK

  ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE PLUS 105 MAK


  Карактеристики:

  Катадиоптриски телескоп за почетници астрономи
  Оптика со комплетен повеќеслоен премаз
  Комплетот вклучува два окулара и дијагонално огледало
  Робустен алуминиумски држач со додаток за додатоци
  Екваторијалната монтажа обезбедува исклучително удобна работа
  ден 27.290,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE PLUS 115S

  ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE PLUS 115S


  Карактеристики:

  Рефлектор на arутн во близина на фокусот
  Оптичко стакло со антирефлектирачки слој
  Комплетот вклучува два окулара со различна должина
  Робустен алуминиумски држач со додаток за додатоци
  Екваторијалната монтажа обезбедува исклучително удобна работа
  ден 14.890,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE PLUS 90 MAK

  ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE PLUS 90 MAK


  Карактеристики:

  Катадиоптричен телескоп на екваторијална монтажа
  Оптика со комплетен повеќеслоен премаз
  Комплетот вклучува два окулара и дијагонално огледало
  Робустен алуминиумски држач со додаток за додатоци
  Одличен избор за почетни корисници
  ден 19.800,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE TRAVEL 70

  ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE TRAVEL 70


  Карактеристики:

  Телескоп за набљудувања на земјата, наб observудувања на Месечината и планетите
  Лесна конструкција
  Скратена оптичка цевка
  Одличен избор за деца и почетници
  Едноставна азимутална монтажа
  Стандарден комплет додатоци овозможува зголемување до 120x
  Комплетот вклучува удобен ранец за превоз
  ден 9.190,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE TRAVEL 80

  ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE TRAVEL 80


  Карактеристики:

  За набљудувања на земјата, набудувања на Месечината и планетите
  Лесна конструкција и скратена оптичка цевка
  Идеален избор за тинејџер и почетник астроном
  Совршен за набљудување во природата
  Лесен за употреба азимутална монтажа
  Зголемување со додатоците во комплетот: 132x
  Практична торба за транспорт
  ден 11.490,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE TRAVEL SUN 50

  ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE TRAVEL SUN 50


  Карактеристики:

  Погоден за набудување на планетите, месечината и сонцето
  Во собата е вклучен соларен филтер
  Погоден за набљудување на земјата
  Лесен и компактен оптички инструмент
  Одличен избор за деца и почетници
  Во комплет е вклучен ранец за телескоп
  ден 6.890,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE TRAVEL SUN 70

  ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYLINE TRAVEL SUN 70


  Карактеристики:

  Лесно склопување; не е потребно прилагодување
  Погоден за набљудување на планетите, месечината и сонцето
  Во собата е вклучен соларен филтер
  Погоден за набљудување на земјата
  Лесен и компактен оптички инструмент
  Одличен избор за деца и почетници
  Во комплет е вклучен ранец за телескоп
  ден 10.290,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYMATIC 105 GT MAK

  ТЕЛЕСКОП LEVENHUK SKYMATIC 105 GT MAK


  Карактеристики:

  Телескоп Levenhuk SkyMatic 105 GT MAK
  Окуларни очи: 10 mm и 25 mm
  Дијагонална призма
  Оптички визир
  Монтирајте GoTo со системот SynScan AZ
  Статив со додаток за додатоци
  Рачен контролер
  Преграда за батерии
  Сет на кабли за поврзување
  Алатки за монтирање
  Компас
  Упатство за употреба и доживотна гаранција
  ден 55.390,00
  Слика на ДВОГЛЕД LEVENHUK KARMA BASE 10×42

  ДВОГЛЕД LEVENHUK KARMA BASE 10×42


  Карактеристики:

  -Двоглед Амичи призма за лов, кампување и истражување на диви животни
  -Оптиката е изработена од стакло БК-7 и има повеќеслоен антирефлексивен слој
  -10x зголемување со голема видливост
  -Минималното растојание во близина на фокусот е 2,5 m
  -Прилагодување на диоптрија, ротирачки чаши за окуларот
  -Можност за прилагодување на статив
  ден 5.290,00
  Слика на ДВОГЛЕД LEVENHUK KARMA BASE 8×32

  ДВОГЛЕД LEVENHUK KARMA BASE 8×32


  Карактеристики:

  -Туристички двогледи со примизми и оптика Амичи изработени од стакло БК-7 со облога
  -Широко видно поле и зголемување 8x
  -Затвори фокус од 3 метри, што е погодно за набудување на објекти во близина
  -Погоден за набудување без да се отстранат очилата и со можност за прилагодување на статив
  -Лесно пластично куќиште со висока јачина
  ден 4.390,00
  Слика на ДВОГЛЕД LEVENHUK LABZZ B2

  ДВОГЛЕД LEVENHUK LABZZ B2


  Карактеристики:

  -Двоглед
  -Мека торба
  -Крпа за чистење
  -Упатство за употреба и доживотна гаранција
  ден 1.290,00
  Слика на ДВОГЛЕД LEVENHUK LABZZ B6

  ДВОГЛЕД LEVENHUK LABZZ B6


  Карактеристики:

  -Монокл за деца со зголемување од 10x
  -Оптика за обложено стакло
  -Широко видно поле
  -Лесно, компактно тело
  -Одличен избор за дневни набљудувања
  ден 1.790,00
  Слика на КОМПАС LEVENHUK ARMY AC10

  КОМПАС LEVENHUK ARMY AC10


  Карактеристики:

  -Компас со течност, со процеп за вид и размер во милји
  -Две скали: скала во сантиметри и скала во инчи
  -Ниво на меур
  -Формула маса на задниот дел од капакот
  -Стандардна нишка за статив
  ден 799,00
  Слика на КОМПАС LEVENHUK LABZZ CM2

  КОМПАС LEVENHUK LABZZ CM2


  -Компасот Levenhuk LabZZ CM2 е модел на патување од серијата Levenhuk LabZZ за деца.
  -Со овој компас, детето ќе научи да ги користи наједноставните алатки за навигација, да се движи по мапата, да бара локации и ќе може да ја најде најкратката рута до дестинацијата во градот или надвор од него.
  ден 430,00
  Слика на ЛУПА LEVENHUK LABZZ МG1 СО КОМПАС

  ЛУПА LEVENHUK LABZZ МG1 СО КОМПАС


  -Лупата „Levenhuk LABZZ МG1“ со компас е оптички уред што им е потребен на сите млади истражувачи.
  -Лупата обезбедува зголемување до 8x.
  -Покрај тоа, мал компас вграден во рачката ќе го научи младиот научник да се движи по главните точки и да го најде патот до непознати места.
  ден 500,00
  Слика на ЛУПА LEVENHUK LABZZ МG3 СО КОМПАС

  ЛУПА LEVENHUK LABZZ МG3 СО КОМПАС


  -Зголемувачот има две леќи – со 3х и 8х зголемување.
  -Двете леќи се направени од акрилик и даваат детални и јасни слики.
  -Поголемата леќа ќе ви помогне да читате или прегледувате фотографии.
  -Помалиот е идеален за проучување на мали предмети. Рачката на лупата има вграден механички компас со главни точки и дигитална вага.

  -Рачката и рамката на лупата се изработени од пластика отпорна на удари.
  ден 690,00
  Слика на ЛУПА ЗА ГЛАВА LEVENHUK ZENO VIZOR G3

  ЛУПА ЗА ГЛАВА LEVENHUK ZENO VIZOR G3


  Карактеристики:

  -Лупа со двогледна рамка со дополнителна лента за на глава
  -LED осветлување
  -Пет степени на зголемување
  -Опсег на зголемување 1x – 3,5x
  -Заменливи леќи
  ден 1.199,00
  Слика на ЛУПА ЗА ГЛАВА LEVENHUK ZENO VIZOR H7

  ЛУПА ЗА ГЛАВА LEVENHUK ZENO VIZOR H7


  Карактеристики:

  -Лупа за глава со заменливи леќи
  -Може да се монтираат две леќи истовремено
  -Дополнителна ротирачка леќа за десното око
  -Вграденото осветлување има три LED светла со две нивоа на осветленост
  -Подеслива лента за на глава
  -Се напојува со батерија
  ден 2.199,00
  Слика на МИКРОСКОП LEVENHUK LABZZ M101

  МИКРОСКОП LEVENHUK LABZZ M101


  Карактеристики:

  -Прекрасен микроскоп за деца со зголемување до 640x
  – Цврсто и лесно пластично тело со интересна форма
  – Два очила во едно
  – Светлување на батеријата за надворешна употреба
  – Пониско LED осветлување со доволно светлосна енергија
  – Вклучен е експеримент
  ден 2.799,00
  Слика на МИКРОСКОП LEVENHUK RAINBOW 2L

  МИКРОСКОП LEVENHUK RAINBOW 2L


  Карактеристики:

  -Биолошки микроскоп со зголемување 40-400x
  -Достапно во пет светли бои
  -Цврсто и лесно пластично тело
  -Горни и долни системи за осветлување на ЛЕД
  ден 5.499,00
  Слика на МИКРОСКОП LEVENHUK RAINBOW 2L PLUS

  МИКРОСКОП LEVENHUK RAINBOW 2L PLUS


  Карактеристики:

  -Биолошки микроскоп со зголемување 64–640х
  -Достапно во пет светли бои
  -Цврсто и издржливо куќиште направено од метал
  -Горни и долни системи за осветлување на ЛЕД
  -Вклучен е експеримент
  ден 7.499,00
  Слика на МИКРОСКОП LEVENHUK RAINBOW 50L

  МИКРОСКОП LEVENHUK RAINBOW 50L


  Карактеристики:

  -Биолошки микроскоп со зголемување 40-800x
  -Вклучена е леќа Барлоу со зголемување од 2x
  -Достапно во пет светли бои
  -Цврсто и лесно пластично тело
  -Горни и долни системи за осветлување на ЛЕР
  -Вклучен е експеримент
  -Се добива со пригодна пластична кутија
  ден 7.420,00
  Слика на МИКРОСКОП LEVENHUK RAINBOW 50L PLUS

  МИКРОСКОП LEVENHUK RAINBOW 50L PLUS


  Карактеристики:

  -Биолошки микроскоп со зголемување 64–1280х
  -Вклучена е леќа Барлоу со зголемување од 2x
  -Достапно во пет светли бои
  -Цврсто и издржливо куќиште направено од метал
  -Горни и долни системи за осветлување на ЛЕР
  -Вклучен е експеримент
  -Се добива со пригодна пластична кутија
  ден 9.900,00
  Слика на МИКРОСКОП ДИГИТАЛЕН LEVENHUK RAINBOW D2L 0.3M

  МИКРОСКОП ДИГИТАЛЕН LEVENHUK RAINBOW D2L 0.3M


  ПРЕД ДА НАРАЧАТЕ ВЕ МОЛИМЕ ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ДА ПРОВЕРИМЕ ЛАГЕР!!!
  Карактеристики:

  -Дигитален микроскоп со зголемување од 40-400x
  – Вклучена е дигитална камера 0,3Mpx
  – Цврсто и лесно пластично тело
  – Горни и долни системи за осветлување на ЛЕР
  – Вклучен е експеримент
  ден 11.199,00
  Слика на МИКРОСКОП ДИГИТАЛЕН LEVENHUK RAINBOW D50L 2M

  МИКРОСКОП ДИГИТАЛЕН LEVENHUK RAINBOW D50L 2M


  Карактеристики:

  -Дигитален микроскоп со зголемување од 64–1280x
  -Вклучена е дигитална камера од 2Mpx
  -Вклучен е 2x објектив Барлоу
  -Цврсто и издржливо куќиште направено од метал
  -Системи за горно и долно LED осветлување
  -Вклучен е експеримент
  -Доаѓа со пригодна пластична кутија
  ден 15.999,00
  Слика на МОНОКУЛ LEVENHUK LABZZ MC2

  МОНОКУЛ LEVENHUK LABZZ MC2


  Комплетот вклучува:

  -Levenhuk LabZZ MC2
  -Појас
  -Случај за складирање и транспорт
  -Крпа за чистење
  -Упатство за употреба и доживотна гаранција
  ден 1.299,00
  Слика на МОНОКУЛ LEVENHUK LABZZ MC4

  МОНОКУЛ LEVENHUK LABZZ MC4


  Комплетот вклучува:

  -Монокул
  -Торба
  -Капачиња за очи и леќи
  -Крпа за чистење
  -Лента за зглоб
  -Упатство за употреба и доживотна гаранција
  ден 1.499,00
  Слика на МОНОКУЛ LEVENHUK LABZZ MC6

  МОНОКУЛ LEVENHUK LABZZ MC6


  Комплетот вклучува:

  -Монокул
  -Торба
  -Појас
  -Капачиња за очи и леќи
  -Крпа за чистење
  -Лента за зглоб
  -Упатство за употреба и доживотна гаранција
  ден 2.199,00