Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Куфери и рачен багаж

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на GOBLIN 4 WHEEL EXECUTIVE OVERNIGHTER CABIN LUGGAGE

  GOBLIN 4 WHEEL EXECUTIVE OVERNIGHTER CABIN LUGGAGE


  Тип на производ: ТОРБА ЗА ПАТУВАЊЕ СО 4 ТРКАЛА
  Капацитет: 40 Л.
  Димензии: ш. 460 mm x в. 410 mm x д. 210 mm со 1 Преграда

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 3.100,00
  Слика на КУФЕР СО 2 ТРКАЛА - SAMSONITE BASE BOOST 55*40*20 cm

  КУФЕР СО 2 ТРКАЛА - SAMSONITE BASE BOOST 55*40*20 cm


  Боја: Tемно сина

  Тркала: 2

  Материјал: 600D полиестер и 1690D полиестер

  Димензии: 55 x 40 x 20 cm (ширина x висина x длабочина)
  ден 10.950,00
  Слика на КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - AMERICAN TOURISTER FUNSHINE 66*43*27 CM

  КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - AMERICAN TOURISTER FUNSHINE 66*43*27 CM


  Капацитет: 63,5 л

  Тркала: 4

  Материјал: Полиестер

  Димензии: 66*43*27 CM (ширина x висина x длабочина)
  ден 6.250,00
  Слика на КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE 52*31*75 cm

  КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE 52*31*75 cm


  Капацитет: 102 Л.

  Тркала: 4

  Материјал: Полипропилен

  Димензии: 52 x 31 x 75 cm (ширина x висина x длабочина)
  ден 15.950,00
  Слика на КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE 69*49*29 cm

  КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE 69*49*29 cm


  Капацитет: 79 Л.

  Тркала: 4

  Материјал: Полипропилен

  Димензии: 49 x 69 x 29 cm (ширина x висина x длабочина)
  ден 14.950,00
  Слика на КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE BASE BOOST 66*44*28 CM

  КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE BASE BOOST 66*44*28 CM


  Капацитет: 67.5 / 73.5 L

  Тркала: 4

  Материјал: 100% Полиестер

  Димензии: 66 x 44 x 28 cm (ширина x висина x длабочина)
  ден 11.950,00
  Слика на КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE POPSODA SPINNER 55*40*20 cm

  КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE POPSODA SPINNER 55*40*20 cm


  Капацитет: 40 Л.

  Тркала: 4

  Материјал: 100% Полиестер

  Димензии: 55 х 40 х 20 см (ширина x висина x длабочина)
  ден 12.450,00
  Слика на КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE POPSODA SPINNER EXPANDABLE 66*44*28 cm

  КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE POPSODA SPINNER EXPANDABLE 66*44*28 cm


  Капацитет: 68 / 73,5 Л.

  Тркала: 4

  Материјал: 100% Полиестер

  Димензии: 66 х 44 х 28 см (ширина x висина x длабочина)
  ден 13.450,00
  Слика на КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE POPSODA SPINNER EXPANDABLE 78*48*31 cm

  КУФЕР СО 4 ТРКАЛА - SAMSONITE POPSODA SPINNER EXPANDABLE 78*48*31 cm


  Капацитет: 105 / 112,5 Л.
  Тркала: 4
  Материјал: 100% Полиестер
  Димензии: 78 х 48 х 31 см (ширина x висина x длабочина)
  ден 14.450,00
  Слика на ТОРБА ЗА ПАТУВАЊЕ СО 2 ТРКАЛА - SAMSONITE 16,4 OPENROAD LAPTOP BAG 14,6*38*22 cm

  ТОРБА ЗА ПАТУВАЊЕ СО 2 ТРКАЛА - SAMSONITE 16,4 OPENROAD LAPTOP BAG 14,6*38*22 cm


  Капацитет: 25 Л.

  Димензии: 38 х 44,5 х 22 см (Д x Ш x В).
  ден 17.950,00
  Слика на ТОРБА ЗА ПАТУВАЊЕ СО 2 ТРКАЛА - VERBATIM COPENHAGEN NOTEBOOK ROLLER 16

  ТОРБА ЗА ПАТУВАЊЕ СО 2 ТРКАЛА - VERBATIM COPENHAGEN NOTEBOOK ROLLER 16


  Капацитет: 36 Л.

  Димензии: 25cm x 38,5cm x 45cm (Д x Ш x В).
  ден 9.850,00
  Слика на ЧАНТА КОЖНА SAMSONITE SYGNUM 35,5*44,6*16,6 CM

  ЧАНТА КОЖНА SAMSONITE SYGNUM 35,5*44,6*16,6 CM


  Надворешни димензии: 35,5*44,6*16,6 CM
  Материјал: Кожа
  ден 32.200,00
  Слика на ЧАНТА КОЖНА, SAMSONITE EQUINOX 43.5*32.5*17.5 CM

  ЧАНТА КОЖНА, SAMSONITE EQUINOX 43.5*32.5*17.5 CM


  Надворешни димензии: 43.5*32.5*17.5 CM
  Материјал: Кожа
  ден 34.500,00
  Слика на ЧАНТА КОЖНА SAMSONITE WEST HARBOR 30,5-42,5-17 CM

  ЧАНТА КОЖНА SAMSONITE WEST HARBOR 30,5-42,5-17 CM


  Надворешни димензии: 42.5 * 30.5 * 17 cm
  Материјал: Кожа
  ден 29.950,00