Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Книги

  Knifi baner

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на 10 МИНУТИ И 38 СЕКУНДИ ВО ОВОЈ ЧУДЕН СВЕТ

  10 МИНУТИ И 38 СЕКУНДИ ВО ОВОЈ ЧУДЕН СВЕТ


  Автор: Елиф Шафак
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-668-1
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 316
  Димензии: 140 х 205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00
  Слика на 100 МОИ РЕЦЕПТИ

  100 МОИ РЕЦЕПТИ


  Автор: Лилјана Илиева
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-437-3
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 224
  Димензии: 170/240
  Корица: тврда
  Јазик: македонски
  ден 490,00
  Слика на 12 ЖИВОТНИ ПРАВИЛА

  12 ЖИВОТНИ ПРАВИЛА


  Автор: Џордан Питерсон
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-636-0
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 424
  Димензии: 140 х 210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 500,00
  Слика на 13

  13


  Автор: Стив Кавана
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-6629
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 345
  Димензии: 140 х 210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00
  Слика на 1984

  1984


  Автор: Џорџ Орвел
  Издавачка куќа: ИКОНА
  ИСБН: 9786082306506
  Година на издавање: 2012
  Број на страни: 350
  Димензии: 230/190
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00
  Слика на 21 ЛЕКЦИЈА ЗА 21 ВЕК

  21 ЛЕКЦИЈА ЗА 21 ВЕК


  Автор: Јувал Харари
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-667-44
  Година на издавање: 2020
  Број на страни: 383
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 500,00 ден 420,00
  Слика на 2666

  2666


  Автор: Роберто Болањо
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-405-2
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 1075
  Димензии: 140/230
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 790,00 ден 360,00
  Слика на 333 AFFIRMATIONS

  333 AFFIRMATIONS


  Автор (Author): Катерина Ангеловска (Katerina Angelovska)
  Издавачка куќа (Publishing house): ПАБЛИШЕР
  Година на издавање (year) : 2019
  Број на страни (pages) : 116
  Димензии (dimensions): 125/195
  Корица (cover): Мека (paperback)
  Јазик (language): English
  ден 250,00
  Слика на 333 AFIRMIME

  333 AFIRMIME


  Автор: Катерина Ангеловска
  Издавачка куќа: Мар-Саж
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 116
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Албански
  ден 250,00
  Слика на 333 АФИРМАЦИИ

  333 АФИРМАЦИИ


  Автор: Катерина Ангеловска
  Издание: Трето
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-56-5
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 116
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00
  Слика на 399

  399


  Автор: Фредерик Бегбеде
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786084577072
  Година на издавање: 2009
  Број на страни: 240
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: Македонски
  ден 199,00
  Слика на 7 НАВИКИ НА УСПЕШНИТЕ ЛУЃЕ

  7 НАВИКИ НА УСПЕШНИТЕ ЛУЃЕ


  Автор: Стивен Кови
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569091
  Година на издавање: 2011
  Број на страни: 386
  Димензии: 140X205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 500,00
  Слика на AWAKENING CONSCIOUSNESS

  AWAKENING CONSCIOUSNESS


  Title (Цел наслов): Awakening Consciousness: A Complete Guide to Personal and Collective Transformation
  Author (Автор): Katerina Angelovska, Radovan Vitosevic
  ISBN (ИСБН): 978608456989
  Published (Година на издавање): 2019
  Pages (Број на страни): 202
  Dimensions (Димензии): 140/210
  Cover (Корица): Paperback (мека)
  Language (Јазик): English (англиски)
  ден 400,00
  Слика на GO PRO: 7 STEPS TO BECOMING A NETWORK MARKETING PROFESSIONAL

  GO PRO: 7 STEPS TO BECOMING A NETWORK MARKETING PROFESSIONAL


  Автор: Eric Worre
  Издавачка куќа: GO PRO
  ИСБН: 9781523649099
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 160
  Димензии: 20 x 13.5 cm
  Корица: мека
  Јазик: Англиски (оргинал)
  ден 1.000,00 ден 400,00
  Слика на SHIHEMI NË MAJË (СЕ ГЛЕДАМЕ НА ВРВОТ)

  SHIHEMI NË MAJË (СЕ ГЛЕДАМЕ НА ВРВОТ)


  Автор: Коста Петров
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-530-1
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 173
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Албански
  ден 199,00
  Слика на АБАДОН, УНИШТУВАЧОТ

  АБАДОН, УНИШТУВАЧОТ


  Автор: Ернесто Сабато
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-416-8
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 442
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 500,00 ден 230,00
  Слика на АВАНТУРИТЕ НА ЛИСИЧКО И КАЛИНКА

  АВАНТУРИТЕ НА ЛИСИЧКО И КАЛИНКА


  Автор: Јана Ѓорѓиевска, Теа Богатинова и Иванка Ниневска
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-6070
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 28
  Димензии: 20/20
  Корица: Тврда
  Јазик: Македонски
  Подарок: CD (аудио книга)
  ден 300,00
  Слика на АВТОБИОГРАФИЈАТА НА БЕНЏАМИН ФРЕНКЛИН

  АВТОБИОГРАФИЈАТА НА БЕНЏАМИН ФРЕНКЛИН


  Автор: Бенџамин Френклин
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-247-305-5
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 160
  Димензии: 145х207
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 250,00 ден 212,00
  Слика на АГРИЏЕНТО

  АГРИЏЕНТО


  Автор: Костас Хаџиантониу
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-282-9
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 387
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 450,00 ден 180,00
  Слика на АЗИЛАНТОТ

  АЗИЛАНТОТ


  Автор: Арнон Грунберг
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-46-6
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 416
  Димензии: 140/205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 400,00 ден 250,00
  Слика на АКО НИКОЈ НЕ ЗБОРУВА ЗА СКРИЕНИ НЕШТА

  АКО НИКОЈ НЕ ЗБОРУВА ЗА СКРИЕНИ НЕШТА


  Автор: Џон Мегрегор
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082300542
  Година на издавање: 2012
  Број на страни: 254
  Димензии: 140X205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 280,00 ден 160,00
  Слика на АЛЕКС ФЕРГУСОН: МОЈАТА АВТОБИОГРАФИЈА

  АЛЕКС ФЕРГУСОН: МОЈАТА АВТОБИОГРАФИЈА


  Автор: Алекса Фергусон
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-700-2
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 376
  Димензии: 145x205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 700,00 ден 595,00
  Слика на АЛЕФ

  АЛЕФ


  Автор: Пауло Коелјо
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082300337
  Година на издавање: 2011
  Број на страни: 294
  Димензии: 112X180
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 430,00 ден 350,00
  Слика на АЛХЕМИЧАРОТ

  АЛХЕМИЧАРОТ


  Автор: Пауло Коелјо
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786084577034
  Година на издавање: 2009
  Број на страни: 178
  Димензии: 125x195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00
  Слика на АМСТЕРДАМ

  АМСТЕРДАМ


  Автор: Јан Мекјуан
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082300115
  Година на издавање: 2011
  Број на страни: 172
  Димензии: 125X195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 199,00 ден 180,00
  Слика на АНАЛЕТКИ

  АНАЛЕТКИ


  Автор: Конфуциј
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-567-7
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 158
  Димензии: 125X195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 199,00 ден 150,00
  Слика на АНГЕЛИ И ДЕМОНИ

  АНГЕЛИ И ДЕМОНИ


  Автор: Ден Браун
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082300900
  Година на издавање: 2012
  Број на страни: 484
  Димензии: 140X205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 299,00 ден 250,00
  Слика на АНГЛИСКИОТ ПАЦИЕНТ

  АНГЛИСКИОТ ПАЦИЕНТ


  Автор: Мајкл Ондачи
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-512-7
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 278
  Димензии: 140/200
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00
  Слика на АНТИКАНЦЕР: НОВ НАЧИН НА ЖИВОТ

  АНТИКАНЦЕР: НОВ НАЧИН НА ЖИВОТ


  Автор: д-р Давид Серван-Шрајбер
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-639-5
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 336
  Димензии: 145x205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 500,00 ден 425,00
  Слика на АНТОЛОГИЈА НА БРАЗИЛСКИОТ РАСКАЗ

  АНТОЛОГИЈА НА БРАЗИЛСКИОТ РАСКАЗ


  Автор: Раскази на бразилски писатели
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082300993
  Година на издавање: 2012
  Број на страни: 293
  Димензии: 140X205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 280,00 ден 140,00
  Слика на АНТОЛОГИЈА НА СТАРОГРЧКИ ПОГОВОРКИ И МУДРОСТИ

  АНТОЛОГИЈА НА СТАРОГРЧКИ ПОГОВОРКИ И МУДРОСТИ


  Автор: Валериј Софрониевски
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-77-0
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 312
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 350,00 ден 250,00
  Слика на АРХИПЕЛАГОГОТ ГУЛАГ

  АРХИПЕЛАГОГОТ ГУЛАГ


  Автор: Александар Солженицин
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-317-8
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 490
  Димензии: 140/200
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 600,00 ден 350,00
  Слика на БАЛКАНСКИ НАРАТИВИ

  БАЛКАНСКИ НАРАТИВИ


  Автор: Катица Ќулавкова
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-578-3
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 334
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 350,00 ден 230,00
  Слика на БАРСЕЛОНА БЛУЗ

  БАРСЕЛОНА БЛУЗ


  Автор: Живко Чинго
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-322-2
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 125
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00 ден 180,00
  Слика на БЕАТРИЧЕ И ВЕРГИЛИЈ

  БЕАТРИЧЕ И ВЕРГИЛИЈ


  Автор: Јан Мартел
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082300801
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 169
  Димензии: 140X205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 350,00 ден 180,00
  Слика на БЕЗ ОПРАВДУВАЊА

  БЕЗ ОПРАВДУВАЊА


  Автор: Брајан Трејси
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569084
  Година на издавање: 2011
  Број на страни: 254
  Димензии: 140X205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00
  Слика на БЕЛЕШКИТЕ НА ЛАЈЛА ГРЕЈС

  БЕЛЕШКИТЕ НА ЛАЈЛА ГРЕЈС


  Автор: Марија Јаневска
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-195-2
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 274
  Димензии: 125x195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00
  Слика на БЕЛИОТ ТРОФЕЈ

  БЕЛИОТ ТРОФЕЈ


  Автор: Блаже Аризанов
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-5776
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 138
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 199,00
  Слика на БЕЛО-ЦРВЕН СВЕТ

  БЕЛО-ЦРВЕН СВЕТ


  Автор: Дорота Масловска
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-245-6
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 213
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 320,00 ден 180,00
  Слика на БИДЕТЕ ОПСЕДНАТИ ИЛИ БИДЕТЕ ПРОСЕЧНИ

  БИДЕТЕ ОПСЕДНАТИ ИЛИ БИДЕТЕ ПРОСЕЧНИ


  Автор: Грант Кардон
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4892-15-1
  Година на издавање: 2020
  Број на страни: 232
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 450,00 ден 380,00
  Слика на БИДЕТЕ СВОЈ ПСИХОТЕРАПЕВТ

  БИДЕТЕ СВОЈ ПСИХОТЕРАПЕВТ


  Автор: Џенет Рејнвотер
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-119-8
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 268
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00
  Слика на БИЗНИС СТИЛОТ НА РИЧАРД БРЕНСОН

  БИЗНИС СТИЛОТ НА РИЧАРД БРЕНСОН


  Автор: Дес Диарлов
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569046
  Година на издавање: 2010
  Број на страни: 176
  Димензии: 140X205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 400,00 ден 290,00
  Слика на БИЛКИТЕ НА БАБА РАДА

  БИЛКИТЕ НА БАБА РАДА


  Автор: Рада Бошковска
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-244-7
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 216
  Димензии: 140/205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00
  Слика на БОГ МИ Е СВЕДОК

  БОГ МИ Е СВЕДОК


  Автор: Макис Цитас
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-435-9
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 183
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 350,00 ден 160,00
  Слика на БОГАТ ТАТКО, СИРОМАШЕН ТАТКО

  БОГАТ ТАТКО, СИРОМАШЕН ТАТКО


  Автор: Роберт Киосаки
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786084577805
  Година на издавање: 2010
  Број на страни: 238
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 400,00 ден 340,00
  Слика на БОЕНКА ЗА ДОБРА НОЌ

  БОЕНКА ЗА ДОБРА НОЌ


  Автор: /
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-32-9
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 128
  Димензии: А4
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 350,00 ден 280,00
  Слика на БОЕНКА ЗА КРЕАТИВЕН ДЕН

  БОЕНКА ЗА КРЕАТИВЕН ДЕН


  Автор: Ивана Горичан
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-426-7
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 100
  Димензии: 16.5 х 23.5
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00 ден 199,00
  Слика на БОЕНКА ЗА СПОКОЕН УМ

  БОЕНКА ЗА СПОКОЕН УМ


  Автор: Ема Фараронс
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-408-3
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 112
  Димензии: 140/205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00
  Слика на БРИДА

  БРИДА


  Автор: Пауло Коелјо
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9789989187582
  Година на издавање: 2008
  Број на страни: 264
  Димензии: 112X180
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 380,00
  Слика на БУДЕЊЕ

  БУДЕЊЕ


  Автор: Ентони де Мело
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082301075
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 150
  Димензии: 125X195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 280,00 ден 210,00