Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Клима уреди

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на FAVORIT 12000 BTU INVERTER

  FAVORIT 12000 BTU INVERTER

  Инвертер клима 3,5 kW, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ – ОД -15 ДО +24 С°, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ – ОД +15 ДО +53 С°

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 22.000,00
  Слика на FAVORIT 12000 BTU INVERTER WI-FI

  FAVORIT 12000 BTU INVERTER WI-FI

  Инвертер клима 3.5 kW WI-FI, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ – ОД -15 ДО +24 С°, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ – ОД+15 ДО+46C

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 23.000,00
  Слика на FAVORIT 18000 BTU INVERTER

  FAVORIT 18000 BTU INVERTER

  Инвертер клима 5.5 kW – 18000 BTU, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ – ОД -15 ДО +24 С°, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ – ОД +18 ДО +46 С°

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 33.000,00
  Слика на FAVORIT 18000 BTU INVERTER WI-FI

  FAVORIT 18000 BTU INVERTER WI-FI

  Инвертер клима 5.5 kW WI-FI – 18000 BTU, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ – ОД -15 ДО +24 С°, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ – +15 ДО +46 С°

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 34.500,00
  Слика на FAVORIT 24000 BTU INVERTER

  FAVORIT 24000 BTU INVERTER

  Инвертер клима 7.0 kW – 24000 BTU, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ – -15 ДО +24 С°, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ – +18 ДО +46 С°

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 35.500,00
  Слика на FAVORIT 24000 BTU INVERTER WI-FI

  FAVORIT 24000 BTU INVERTER WI-FI

  Инвертер клима 5.5 kW WI-FI – 24000 BTU, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ – (15 ДО +24 С°), ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ – (+15 ДО +46 С°)

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 36.500,00
  Филтри Close
  Min: ден 22.000,00 Max: ден 63.999,00
  ден22000 ден63999