Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Kensa

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на A-10 АУДИО КАБЕЛ AUX 3.5ММ 1 МЕТАР

  A-10 АУДИО КАБЕЛ AUX 3.5ММ 1 МЕТАР


  Аудио кабел AUX 3,5 mm со должина од 1 м
  ден 100,00
  Слика на DK-150 УСБ КАБЕЛ МИКРО 1 МЕТАР

  DK-150 УСБ КАБЕЛ МИКРО 1 МЕТАР


  Усб микро кабел од 1 метар
  Боја: Бела
  ден 150,00
  Слика на DK-151 УСБ КАБЕЛ ЛАЈТИНГ 1 МЕТАР

  DK-151 УСБ КАБЕЛ ЛАЈТИНГ 1 МЕТАР


  Усб лајтнинг кабел од 1 метар
  Боја: Бела
  ден 150,00
  Слика на DK-152 УСБ КАБЕЛ ТИП-Ц 1 МЕТАР

  DK-152 УСБ КАБЕЛ ТИП-Ц 1 МЕТАР


  Усб тип ц кабел од 1 метар
  Боја: Бела
  ден 150,00
  Слика на KA-53 ПОЛНАЧ АВТО 12/24

  KA-53 ПОЛНАЧ АВТО 12/24


  Полнач за во автомобил
  ден 200,00
  Слика на А-22 АУДИО КАБЕЛ AUX 3.5MM 1,8МЕТАР

  А-22 АУДИО КАБЕЛ AUX 3.5MM 1,8МЕТАР


  Аудио кабел AUX 3,5 mm со должина од 1,8 м
  ден 250,00
  Слика на КТ-302 МР3 МОДУЛАТОР ТРАНСМИТЕР

  КТ-302 МР3 МОДУЛАТОР ТРАНСМИТЕР


  Мр3 модулатор трансмитер
  ден 500,00
  Слика на КТ-304 МР3 МОДУЛАТОР ТРАНСМИТЕР

  КТ-304 МР3 МОДУЛАТОР ТРАНСМИТЕР


  Мр3 модулатор трансмитер
  ден 600,00
  Слика на КТ-313 МР3 МОДУЛАТОР ТРАНСМИТЕР

  КТ-313 МР3 МОДУЛАТОР ТРАНСМИТЕР


  Мр3 модулатор трансмитер
  Боја: Црна
  ден 350,00
  Слика на КТ-315 МР3 МОДУЛАТОР ТРАНСМИТЕР

  КТ-315 МР3 МОДУЛАТОР ТРАНСМИТЕР


  Мр3 модулатор трансмитер
  Боја: Црна
  ден 600,00
  Слика на КТ-317 МР3 МОДУЛАТОР ТРАНСМИТЕР

  КТ-317 МР3 МОДУЛАТОР ТРАНСМИТЕР


  Мр3 модулатор трансмитер
  Боја: Црна
  ден 700,00
  Слика на ПОЛНАЧ СЕТ СО ЛАЈТНИНГ( АЈФОН) КАБЕЛ 2.1АМПЕР

  ПОЛНАЧ СЕТ СО ЛАЈТНИНГ( АЈФОН) КАБЕЛ 2.1АМПЕР


  Полнач сет со лајтниг( ајфон) кабел од 2.1 ампери
  Боја: Бела
  ден 350,00
  Слика на ПОЛНАЧ СЕТ СО МИКРО КАБЕЛ 2.1 АМПЕР КЕНСА

  ПОЛНАЧ СЕТ СО МИКРО КАБЕЛ 2.1 АМПЕР КЕНСА


  Полнач сет со микро кабел од 2.1 ампери
  Боја: Бела
  ден 350,00
  Слика на ПОЛНАЧ СЕТ СО ТИП-Ц КАБЕЛ 2.1 АМПЕР КЕНСА

  ПОЛНАЧ СЕТ СО ТИП-Ц КАБЕЛ 2.1 АМПЕР КЕНСА


  Полнач сет со тип-ц кабел од 2.1 ампери
  Боја: Бела
  ден 350,00
  Слика на Т-39 ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕФОН КЕНСА

  Т-39 ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕФОН КЕНСА


  Држач за мобилен телефон
  Боја: Црна
  ден 400,00
  Слика на Т-41 ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕФОН КЕНСА

  Т-41 ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕФОН КЕНСА


  Држач за мобилен телефон
  Боја: Црна
  ден 400,00
  Слика на Т-42 ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕФОН КЕНСА

  Т-42 ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕФОН КЕНСА


  Држач за мобилен телефон
  Боја: Црна
  ден 400,00