Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Канцелариски столови

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на СТОЛ BALENO – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ BALENO – VISITOR COLLECTION


  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • 1 Години Гаранција
  ден 5.390,00
  Слика на СТОЛ ALTHEA – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ALTHEA – VISITOR COLLECTION


  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • 1 Години Гаранција
  ден 6.950,00
  Слика на СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION

  СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 130кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 5.650,00
  Слика на СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION

  СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 130кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 5.650,00
  Слика на СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION

  СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 130кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 5.650,00
  Слика на СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION

  СТОЛ BOOSTER – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 130кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 5.650,00
  Слика на СТОЛ BOSS – WORK COLLECTION

  СТОЛ BOSS – WORK COLLECTION


  • CPT co механизам
  • Ергономска Конструкција
  • до 130кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 8.500,00
  Слика на СТОЛ BOSS – WORK COLLECTION

  СТОЛ BOSS – WORK COLLECTION


  • CPT co механизам
  • Ергономска Конструкција
  • до 130кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 8.500,00
  Слика на СТОЛ CARINA – WORK COLLECTION

  СТОЛ CARINA – WORK COLLECTION


  • Tilt механизам
  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • 1 Години Гаранција
  ден 5.190,00
  Слика на СТОЛ CARINA – WORK COLLECTION

  СТОЛ CARINA – WORK COLLECTION


  • Tilt механизам
  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • 1 Години Гаранција
  ден 5.650,00
  Слика на СТОЛ DEFNE – MANAGER COLLECTION

  СТОЛ DEFNE – MANAGER COLLECTION


  • Multiblock Механизам
  • до 130кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 12.650,00
  Слика на СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION

  СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 3.350,00
  Слика на СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION

  СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 3.350,00
  Слика на СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION

  СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 3.350,00
  Слика на СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION

  СТОЛ DELUX 22 – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 3.350,00
  Слика на СТОЛ DENVER – WORK COLLECTION

  СТОЛ DENVER – WORK COLLECTION


  • Tilt механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 6.990,00
  Слика на СТОЛ ERGOHUMAN – EXCLUSIVE COLLECTION

  СТОЛ ERGOHUMAN – EXCLUSIVE COLLECTION


  Менаџерски стол со мрежаста потпирачка и седалка.

  • Синхрон Механизам
  • Ергономска Конструкциjа
  • Уникатен Дизаjн
  • До 130кг
  • 3 Години Гаранција
  • TÜV Сертификат
  ден 36.500,00
  Слика на СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 1.350,00
  Слика на СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 1.350,00
  Слика на СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 1.350,00
  Слика на СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 1.350,00
  Слика на СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 1.350,00
  Слика на СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ FELICIA – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 1.350,00
  Слика на СТОЛ FIKUS STEEL – MANAGER COLLECTION

  СТОЛ FIKUS STEEL – MANAGER COLLECTION


  Анатомска седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна природна кожа класа V.

  • Tilt механизам
  • Уникатен Дизајн
  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • TÜV Сертификат
  • 2 Години Гаранција
  ден 12.990,00
  Слика на СТОЛ FIKUS STEEL – MANAGER COLLECTION

  СТОЛ FIKUS STEEL – MANAGER COLLECTION


  Анатомска седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна природна кожа класа V.

  • Tilt механизам
  • Уникатен Дизајн
  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • TÜV Сертификат
  • 2 Години Гаранција
  ден 12.990,00
  Слика на СТОЛ FLORIDA STEEL – MANAGER COLLECTION

  СТОЛ FLORIDA STEEL – MANAGER COLLECTION


  • Tilt механизам
  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 11.190,00
  Слика на СТОЛ FLORIDA STEEL – MANAGER COLLECTION

  СТОЛ FLORIDA STEEL – MANAGER COLLECTION


  • Tilt механизам
  • Хромирани Елементи
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 11.190,00
  Слика на СТОЛ FOREX – WORK COLLECTION

  СТОЛ FOREX – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • Ергономска конструкција
  • до 120кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 2.950,00
  Слика на СТОЛ FOREX – WORK COLLECTION

  СТОЛ FOREX – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • Ергономска конструкција
  • до 120кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 2.950,00
  Слика на СТОЛ FOREX – WORK COLLECTION

  СТОЛ FOREX – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • Ергономска конструкција
  • до 120кг
  • 6 Месеци Гаранција
  ден 2.950,00
  Слика на СТОЛ FORM – WORK COLLECTION

  СТОЛ FORM – WORK COLLECTION


  • Tilt Механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 7.300,00
  Слика на СТОЛ GENIDIA – EXCLUSIVE COLLECTION

  СТОЛ GENIDIA – EXCLUSIVE COLLECTION


  Канцелариска столица инспирирана од интегрирањето на технологијата во човештвото, проектиран да го предефинира Вашето искуство на работното место.

  • Multiblock Механизам
  • Ергономска Конструкциjа
  • Уникатен Дизаjн
  • До 130кг
  • TÜV Сертификат
  • 3 Години Гаранција
  ден 56.500,00
  Слика на СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION

  СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 3.150,00
  Слика на СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION

  СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 3.150,00
  Слика на СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION

  СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 3.150,00
  Слика на СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION

  СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 3.150,00
  Слика на СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION

  СТОЛ GOLF C – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 3.150,00
  Слика на СТОЛ HOCKER – WORK COLLECTION

  СТОЛ HOCKER – WORK COLLECTION


  • CPT механизам
  • до 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 3.050,00
  Слика на СТОЛ I-LINE HR – MANAGER COLLECTION

  СТОЛ I-LINE HR – MANAGER COLLECTION


  Ергономска седалка и потпирачка тапацирани со висококвалитетен огноотпорен штоф класа YB.

  • Ergon 2L Механизам
  • Ергономска Конструкциjа
  • Уникатен Дизаjн
  • До 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 8.950,00
  Слика на СТОЛ I-LINE HR – MANAGER COLLECTION

  СТОЛ I-LINE HR – MANAGER COLLECTION


  Ергономска седалка и потпирачка тапацирани со висококвалитетен огноотпорен штоф класа YB.

  • Ergon 2L Механизам
  • Ергономска Конструкциjа
  • Уникатен Дизаjн
  • До 120кг
  • 1 Година Гаранција
  ден 8.950,00
  Слика на СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION


  • Ергономска Конструкција
  • Уникатен Дизајн
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.490,00
  Слика на СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION


  • Ергономска Конструкција
  • Уникатен Дизајн
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.490,00
  Слика на СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION


  • Ергономска Конструкција
  • Уникатен Дизајн
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.490,00
  Слика на СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION


  • Ергономска Конструкција
  • Уникатен Дизајн
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.950,00
  Слика на СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION


  • Ергономска Конструкција
  • Уникатен Дизајн
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.950,00
  Слика на СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION


  • Ергономска Конструкција
  • Уникатен Дизајн
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.950,00
  Слика на СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION


  • Ергономска Конструкција
  • Уникатен Дизајн
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.950,00
  Слика на СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISIT ARM – VISITOR COLLECTION


  • Ергономска Конструкција
  • Уникатен Дизајн
  • до 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.490,00
  Слика на СТОЛ ISO BIANCO – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISO BIANCO – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • Уникатен Дизаjн
  • До 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.390,00
  Слика на СТОЛ ISO BIANCO – VISITOR COLLECTION

  СТОЛ ISO BIANCO – VISITOR COLLECTION


  • TÜV Сертификат
  • Уникатен Дизаjн
  • До 120кг
  • 2 Години Гаранција
  ден 2.390,00
  Филтри Close
  Min: ден 880,00 Max: ден 56.500,00
  ден880 ден56500
  • Црна
  • Бела
  • Сина
  • Црвена
  • Сива
  • Зелена
  • Кафена
  • Бордо
  • Резеда
  • Портокалова
  • Крем
  • Виолетова
  • Кафено
  • Светло сино
  • Жолта
  • Розева
  • Слонова коска
  • Црна Хром
  • Слонова коска Хром
  • Сина Хром
  • Сива Хром