Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Канцелариска опрема

   

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на 9001 УНИШТВАЧ НА ХАРТИЈА ДО 50 ЛИСТА

  9001 УНИШТВАЧ НА ХАРТИЈА ДО 50 ЛИСТА


  БРЕНД: Ofitech

  *ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕКРА НА КОЛИЧИНИ*
  • Уништување на картички: Да
  • Уништување на CD / DVD: Да
  • Големина на сечење: 4 x 32 mm.
  • Ниво на безбедност: 4
  • Работна ширина: 220 mm.
  Капацитет на уништување: – Автоматско снабдување – до 50 листови 80 g / m2
  • – Мануелен пренос – до 5 листа 80 g / m2
  • Стапка на уништување:
  • – Еден лист – 2.1 m / min.
  • – 5 листови – 1,75 м / мин.
  • Волумен на кошница: 17 л.
  • Функција за враќање: Да
  • Спајалици/Хефт игли: Не се препорачува
  • Големина: 30,2 x 20,4 x 44 cm
  • Нето тежина: 4,45 кг.
  ден 6.990,00
  Слика на EXTEND + RING ЗА РАБОТЕН СТОЛ
  Слика на OFFICE & COMPUTER TABLE LAPTOP DESK HL-728

  OFFICE & COMPUTER TABLE LAPTOP DESK HL-728


  Тип на производ: Биро за Лаптоп / Десктоп Компјутер
  Димензии на биро: 60cm x 40cm x 76cm
  ден 2.000,00
  Слика на OFFICE & GAMING COMPUTER TABLE LAPTOP DESK HL-G850

  OFFICE & GAMING COMPUTER TABLE LAPTOP DESK HL-G850


  Тип на производ: Големо работно биро со фиоки
  Димензии на биро: 1.2м(д) х 60см(ш) х 75см(в))
  ден 7.500,00
  Слика на OS1002MI УНИШТУВАЧ НА ХАРТИЈА ДО 10 ЛИСТА

  OS1002MI УНИШТУВАЧ НА ХАРТИЈА ДО 10 ЛИСТА


  БРЕНД: Ofitech

  *ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕКРА НА КОЛИЧИНИ*
  • Уништување на картички: Да
  • Уништување на CD / DVD: Да
  • Големина на сечење: 3 х 9 mm.
  • Ниво на безбедност: 5
  • Работна ширина: 220 mm.
  • Капацитет на уништување: До 10 листови 80 gr./m2 Стапка на уништување: 2 m./min.
  • Волумен на кошница: 18 л.
  • Функција за враќање: Да
  • Спајалици/Хефт игли: Не се препорачува
  • Големина: 340 х 248 х 550 mm.
  • Нето тежина: 12,5 kg.
  ден 9.448,00
  Слика на OS1201D УНИШТУВАЧ НА ХАРТИЈА ДО 12 ЛИСТА

  OS1201D УНИШТУВАЧ НА ХАРТИЈА ДО 12 ЛИСТА


  БРЕНД: Ofitech

  *ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕКРА НА КОЛИЧИНИ*
  • Уништување на картички: Да
  • Уништување на CD / DVD: Да
  • Големина на сечење: 5 x 40 mm.
  • Ниво на безбедност: 3
  • Работна ширина: 220 mm.
  Капацитет на уништување: До 12 листови 80 gr./m2
  • Стапка на уништување: n/a
  • Волумен на кошница: 16 л.
  • Функција за враќање: Да
  • Спајалици/Хефт игли: Не се препорачува
  ден 4.100,00
  Слика на OS1601DI УНИШТУВАЧ НА ХАРТИЈА ДО 16 ЛИСТА

  OS1601DI УНИШТУВАЧ НА ХАРТИЈА ДО 16 ЛИСТА


  БРЕНД: Ofitech

  *ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕКРА НА КОЛИЧИНИ*
  • Уништување на картички: Да
  • Уништување на CD / DVD: Да
  • Големина на сечење: 5 x 40 mm.
  • Ниво на безбедност: 3
  • Работна ширина: 220 mm.
  Капацитет на уништување: До 16 листа 80 g / m2
  • Стапка на уништување: 2m/min.
  • Волумен на кошница: 18 л.
  • Функција за враќање: Да
  • Спајалици/Хефт игли: Не се препорачува
  ден 9.300,00
  Слика на OS1602MI УНИШТУВАЧ НА ХАРТИЈА ДО 16 ЛИСТА

  OS1602MI УНИШТУВАЧ НА ХАРТИЈА ДО 16 ЛИСТА


  БРЕНД: Ofitech

  *ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕКРА НА КОЛИЧИНИ*
  • Уништување на картички: Да
  • Уништување на CD / DVD: Да
  • Големина на сечење: 2 x 14 mm
  • Ниво на безбедност: 5
  • Работна ширина: 228 mm
  Капацитет на уништување: До 16 листови 80 g/m2
  • Стапка на уништување: 2.0 m./min.
  • Волумен на кошница: 30 л.
  • Функција за враќање: Да
  • Спајалици/Хефт игли: Не се препорачува
  • Големина: 360 х 286 х 602 mm
  • Нето тежина: 19.500 k
  ден 15.830,00
  Слика на OS2502CI УНИШТУВАЧ НА ХАРТИЈА ДО 25 ЛИСТА

  OS2502CI УНИШТУВАЧ НА ХАРТИЈА ДО 25 ЛИСТА


  БРЕНД: Ofitech

  *ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕКРА НА КОЛИЧИНИ*
  • Уништување на картички: Да
  • Уништување на CD / DVD: Да
  • Големина на сечење: 4 x 38 mm
  • Ниво на безбедност: 4
  • Работна ширина: 228 mm
  Капацитет на уништување: До25 листови 80 g/m2
  • Стапка на уништување: 2.0 m./min.
  • Волумен на кошница: 30 л.
  • Функција за враќање: Да
  • Спајалици/Хефт игли: Не се препорачува
  • Големина: 360 х 286 х 602 mm
  • Нето тежина: 19.500 kg
  *ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕКРА НА КОЛИЧИНИ*
  ден 15.830,00
  Слика на OS250DI УНИШТУВАЧ НА ХАРТИЈА ДО 25 ЛИСТА

  OS250DI УНИШТУВАЧ НА ХАРТИЈА ДО 25 ЛИСТА


  БРЕНД: Ofitech

  *ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕКРА НА КОЛИЧИНИ*
  • Уништување на картички: Да
  • Уништување на CD / DVD: Да
  • Големина на сечење: 4 x 32 mm.
  • Ниво на безбедност: 3
  • Работна ширина: 230 mm.
  Капацитет на уништување: До 25 листови 80 g / m2
  • Стапка на уништување: 2m / min.
  • Волумен на кошница: 35 л.
  • Функција за враќање: Да
  • Спајалици/Хефт игли: Не се препорачува
  *ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕКРА НА КОЛИЧИНИ*
  ден 19.900,00
  Слика на АМОРТИЗЕР ЗА СТОЛ

  АМОРТИЗЕР ЗА СТОЛ


  Боја: Црна
  ден 1.100,00
  Слика на АМОРТИЗЕР ЗА СТОЛ - ХРОМ

  АМОРТИЗЕР ЗА СТОЛ - ХРОМ


  Боја: Хром
  ден 1.200,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР - CR 1272 JM

  АРХИВСКИ ОРМАР - CR 1272 JM


  • Уникатна Брава
  • Висинско подесување
  • 0,6mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  • ДИМЕНЗИИ [ ВхШхД ] : 900, 400, 1850
  ден 15.190,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР - MEGA 500 – METAL RACK

  АРХИВСКИ ОРМАР - MEGA 500 – METAL RACK


  • Макс. Товар на 1 рафт: 500кг
  • Прилагодлива висина
  • Галванизиран Метал
  • 5 Години Гаранција
  • ДИМЕНЗИИ [ ВхШхД ] : 177 x 200 x 60 cm
  ден 9.990,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР - STAR 175 – METAL RACK

  АРХИВСКИ ОРМАР - STAR 175 – METAL RACK


  • Макс. Товар на 1 рафт: 175кг
  • Прилагодлива висина
  • Галванизиран Метал
  • 5 Години Гаранција
  • ДИМЕНЗИИ [ ВхШхД ] : 170 x 75 x 30 cm
  ден 2.190,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР - STAR 275

  АРХИВСКИ ОРМАР - STAR 275


  • Макс. Товар на 1 рафт: 275кг
  • Прилагодлива висина
  • Галванизиран Метал
  • 5 Години Гаранција
  • ДИМЕНЗИИ [ ВхШхД ] : 180 x 90 x 40 cm
  ден 2.990,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР - STAR 350 – METAL RACK

  АРХИВСКИ ОРМАР - STAR 350 – METAL RACK


  • Макс. Товар на 1 рафт: 350кг
  • Прилагодлива висина
  • Галванизиран Метал
  • 5 Години Гаранција
  • ДИМЕНЗИИ [ ВхШхД ] : 180 x 90 x 45 cm
  ден 3.450,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР - STAR PLUS 250 – METAL RACK

  АРХИВСКИ ОРМАР - STAR PLUS 250 – METAL RACK


  • Макс. Товар на 1 рафт: 250кг
  • Прилагодлива висина
  • Галванизиран Метал
  • 5 Години Гаранција
  • ДИМЕНЗИИ [ ВхШхД ] : 180 x 120 x 45 cm
  ден 4.990,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР CARMEN - CR 1233J

  АРХИВСКИ ОРМАР CARMEN - CR 1233J


  • Уникатна брава
  • Место за етикета со име
  • 0,6 mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  ден 7.990,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР CARMEN - CR 1235L

  АРХИВСКИ ОРМАР CARMEN - CR 1235L


  • Уникатна брава
  • Висинско подесување на рафтовите
  • 0,6 mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  ден 12.290,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР CARMEN - CR 1238

  АРХИВСКИ ОРМАР CARMEN - CR 1238


  • Уникатна брава
  • Висинско подесување на рафтовите
  • 0,6 mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  ден 12.950,00
  Слика на Архивски ормар CR 1248 L

  Архивски ормар CR 1248 L


  • Дигитална Брава
  • Висинско подесување на рафтовите
  • 0,6 mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  ден 15.200,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР/ФИОКАР - CR 1230J

  АРХИВСКИ ОРМАР/ФИОКАР - CR 1230J


  • Уникатна Брава
  • Место за етикета со име
  • 0,6mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  ден 7.990,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР/ФИОКАР - CR 1231J

  АРХИВСКИ ОРМАР/ФИОКАР - CR 1231J


  • Уникатна Брава
  • Место за етикета со име
  • 0,6mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  ден 10.550,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР/ФИОКАР - CR 1232J

  АРХИВСКИ ОРМАР/ФИОКАР - CR 1232J


  • Уникатна Брава
  • Висинско подесување на рафтовите
  • 0,6mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  ден 12.290,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР/ФИОКАР CARMEN - CR 1232J

  АРХИВСКИ ОРМАР/ФИОКАР CARMEN - CR 1232J


  • Уникатна брава
  • Висинско подесување на рафтовите
  • 0,6 mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  ден 10.100,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР/ФИОКАР CARMEN - CR 1254J

  АРХИВСКИ ОРМАР/ФИОКАР CARMEN - CR 1254J


  • Уникатна брава
  • Место за етикета со име
  • 0,6 mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  ден 15.700,00
  Слика на ВРСКА ЗА ПОСЕТИТЕЛСКИ СТОЛ
  Слика на ГАРДЕРОБЕР ДВОЕН CARMEN - CR 1242-2J

  ГАРДЕРОБЕР ДВОЕН CARMEN - CR 1242-2J


  • Уникатна брава
  • Вентилациони отвори
  • Место за етикета со име
  • 0,6 mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  ден 10.450,00
  Слика на ГАРДЕРОБЕР ЕДИНЕЧЕН CARMEN - CR 1242-1J

  ГАРДЕРОБЕР ЕДИНЕЧЕН CARMEN - CR 1242-1J


  • Уникатна брава
  • Вентилациони отвори
  • Место за етикета со име
  • 0,6 mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  ден 6.490,00
  Слика на ГАРДЕРОБЕР ТРОЕН CARMEN - CR 1242J

  ГАРДЕРОБЕР ТРОЕН CARMEN - CR 1242J


  • Уникатна брава
  • Вентилациони отвори
  • Место за етикета со име
  • 0,6 mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  ден 13.500,00
  Слика на ГАРДЕРОБЕР ТРОЕН CARMEN - CR 1243J

  ГАРДЕРОБЕР ТРОЕН CARMEN - CR 1243J


  • Уникатна брава
  • Вентилациони отвори
  • Место за етикета со име
  • 0,6 mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  ден 14.500,00
  Слика на ГРАДЕЖЕН ДНЕВНИК
  Слика на ГРАДЕЖНА КНИГА
  Слика на ДЕЛОВОДНИК 100 ЛИСТА
  Слика на ДЕЛОВОДНИК 200 ЛИСТА
  Слика на ДЕЛОВОДНИК 300 ЛИСТА
  Слика на ДЕЛОВОДНИК 50 ЛИСТА
  Слика на ДНЕВНИК НА БЛАГАЈНА А4
  Слика на ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП - DELI
  Слика на ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП - MAS
  Слика на ЕВИДЕНЦИЈА ВО ТРГОВИЈАТА
  Слика на ЗАКАЧАЛКА 200

  ЗАКАЧАЛКА 200


  Канцелариска закачалка со метална конструкција.
  ден 2.450,00
  Слика на ЗАКАЧАЛКА 203

  ЗАКАЧАЛКА 203


  Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво.
  ден 2.990,00
  Слика на ЗАКАЧАЛКА 204

  ЗАКАЧАЛКА 204


  Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво.
  Хромирани елементи и додаток за закачување чадори со место за собирање на капките.
  ден 3.690,00
  Слика на ЗАКАЧАЛКА 205

  ЗАКАЧАЛКА 205


  Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво.
  ден 2.700,00
  Слика на ИСПРАТНИЦА А4

  ИСПРАТНИЦА А4

  ден 100,00
  Слика на ИСПРАТНИЦА А5
  Слика на КАЛКУЛАТОР CITIZEN CX-32N PRINTING CALCULATOR

  КАЛКУЛАТОР CITIZEN CX-32N PRINTING CALCULATOR


  Тежина и димензии:
  - Димензии: 226 x 148 x 68 mm
  - Тежина: 410 g
  ден 3.950,00
  Слика на КАЛКУЛАТОР DELI – E1520A

  КАЛКУЛАТОР DELI – E1520A


  Материјал и димензии:

  - Димензии: 234×150×43MM
  - Материјал: Пластика
  ден 430,00
  Филтри Close
  Min: ден 10,00 Max: ден 56.500,00
  ден10 ден56500
  • Црна
  • Бела
  • Сива
  • Виолетова
  • Сина
  • Црвена
  • Зелена
  • Кафена
  • Крем
  • Бордо
  • Портокалова
  • Светло сино
  • Жолта
  • Слонова коска
  • Црна Хром
  • Слонова коска Хром
  • Сина Хром
  • Сива Хром
  • Резеда
  • Кафено
  • Розева