Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Калкулатори

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на КАЛКУЛАТОР CITIZEN CX-32N PRINTING CALCULATOR

  КАЛКУЛАТОР CITIZEN CX-32N PRINTING CALCULATOR


  Тежина и димензии:
  - Димензии: 226 x 148 x 68 mm
  - Тежина: 410 g
  ден 4.990,00
  Слика на КАЛКУЛАТОР DELI – E1520A

  КАЛКУЛАТОР DELI – E1520A


  Материјал и димензии:

  - Димензии: 234×150×43MM
  - Материјал: Пластика
  ден 430,00
  Слика на КАЛКУЛАТОР DELI – E1616

  КАЛКУЛАТОР DELI – E1616


  Материјал и димензии:

  - Димензии: 216×160×41MM
  - Материјал: Метал
  ден 649,00
  Слика на КАЛКУЛАТОР DELI – E1629

  КАЛКУЛАТОР DELI – E1629


  Материјал и димензии:

  - Димензии: 190×137×38MM
  - Материјал: Метал
  ден 520,00
  Слика на КАЛКУЛАТОР DELI – E39203

  КАЛКУЛАТОР DELI – E39203


  Материјал и димензии:

  - Димензии: 198×142×41MM
  - Материјал: Пластика
  ден 420,00
  Слика на КАЛКУЛАТОР DELI – E39265

  КАЛКУЛАТОР DELI – E39265


  Материјал и димензии:

  - Димензии: 216 × 160 × 41MM
  - Материјал: Метал
  ден 510,00
  Слика на КАЛКУЛАТОР DESKTOP CALCULATOR OPTIMA SW-2210-8

  КАЛКУЛАТОР DESKTOP CALCULATOR OPTIMA SW-2210-8


  Материјал и димензии:

  - Димензии: 13,4 x 10,7 x 3,4 CM
  - Материјал: Пластика
  ден 280,00
  Слика на КАЛКУЛАТОР DESKTOP CALCULATOR OPTIMA SW-2239A

  КАЛКУЛАТОР DESKTOP CALCULATOR OPTIMA SW-2239A


  Материјал и димензии:

  - Димензии: 140 x 139 x 30 MM
  - Материјал: Пластика
  ден 540,00
  Слика на КАЛКУЛАТОР DESKTOP CALCULATOR OPTIMA SW-2242DM

  КАЛКУЛАТОР DESKTOP CALCULATOR OPTIMA SW-2242DM


  Материјал и димензии:

  - Димензии: 20,6 x 15,5 x 3,5 CM
  - Материјал: Пластика
  ден 390,00
  Слика на КАЛКУЛАТОР SCIENTIFIC DELI – E1709

  КАЛКУЛАТОР SCIENTIFIC DELI – E1709


  Материјал и димензии:

  - Димензии: 149 × 81 × 14MM
  - Материјал: Пластика
  ден 320,00
  Филтри Close
  Min: ден 280,00 Max: ден 4.990,00
  ден280 ден4990