Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Iskra

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на ISKRA ENERGY 100Ah

  ISKRA ENERGY 100Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 100 Ah

  Почетна струја: 900 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 23,8 кг

  Димензии: Должина 353мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 5.900,00
  Слика на ISKRA ENERGY 55Ah

  ISKRA ENERGY 55Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 55 Ah

  Почетна струја: 550 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 15 кг

  Димензии: Должина 241мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 3.200,00
  Слика на ISKRA ENERGY 66Ah

  ISKRA ENERGY 66Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 66 Ah

  Почетна струја: 630 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 17,3 кг

  Димензии: Должина 280мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 3.950,00
  Слика на ISKRA ENERGY 77Ah

  ISKRA ENERGY 77Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 77 Ah

  Почетна струја: 730 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 18,6 кг

  Димензии: Должина 280мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 4.500,00
  Слика на ISKRA ENERGY 44Ah

  ISKRA ENERGY 44Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 44 Ah

  Почетна струја: 450 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 12,5 кг

  Димензии: Должина 208мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 2.650,00