Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Игри и Забава

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на LAS VEGAS CASINO SET 3 IN 1

  LAS VEGAS CASINO SET 3 IN 1


  Лас Вегас 3 во 1 покер сет
  Направен е од дрво со добар квалитет
  Содржи:
  Блек џек
  Табла за рулет
  Табла за зарови
  2 шпила карти
  100 чипа
  Рулет
  Чистач
  Зарови

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 6.450,00
  Слика на ДРУШТВЕНА ИГРА МОНОПОЛ
  Слика на ДРУШТВЕНА ИГРА МОНОПОЛ
  Слика на ДРУШТВЕНА ИГРА НЕ ЛУТИ СЕ ПРИНЦЕЗИЧКЕ
  Слика на ДРУШТВЕНА ИГРА НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ
  Слика на ДРУШТВЕНА ИГРА НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ
  Слика на ДРУШТВЕНА ИГРА РИЗИК
  Слика на ДРУШТВЕНА ИГРА РИЗИК
  Слика на ДРУШТВЕНА ИГРА ФАРМА
  Слика на ДРУШТВЕНА ИГРА ХАМБУРГЕР
  Слика на ИГРА - ТАБЛА ФАНТАСТИК
  Слика на ШАХ СО ТАБЛА 3/1

  ШАХ СО ТАБЛА 3/1

  ден 1.990,00
  Слика на ШАХ СО ТАБЛА ВАЈП 200-7
  Слика на ШАХ СО ТАБЛА К19-2
  Слика на 10 PENGUINS PUZZLE

  10 PENGUINS PUZZLE


  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Пакување: Цврста картонска кутија
  Големина: 59 x 7,5 cm. (најдолго) / 12 x 7,5 cm (најкраток)
  Големина на кутијата: 45 x 15 x 7 cm
  ден 1.290,00
  Слика на ACTIVITY BOOKS

  ACTIVITY BOOKS


  Илустрација: Can Seixanta
  Возраст: До 4 години
  Материјал: FSC хартија
  ден 750,00
  Слика на AEIOU PUZZLE

  AEIOU PUZZLE


  Илустрација: Sandra de la Prada
  Возраст: 3-6 години
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Пакување: Цврста картонска кутија
  ден 1.290,00
  Слика на APPLE TOP

  APPLE TOP


  Материјал: Бои за дрво и зеленчук
  Големина: 6 x 5 cm
  ден 280,00
  Слика на ART & DOTS

  ART & DOTS

  ден 750,00
  Слика на ART & PAINTING

  ART & PAINTING


  Илустрација: Африка Фанло
  Возраст: 3-6 години
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  ден 750,00
  Слика на ART & STICKERS

  ART & STICKERS


  Илустрација: Can Seixanta
  Возраст: 3-8 години
  Материјал: Рециклирана хартија
  ден 750,00
  Слика на AVEC TATOU PUZZLE

  AVEC TATOU PUZZLE


  Илустрација: Delphine Labedan
  Пакување: Цврста картонска кутија
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Големина: Дијаметар 50 см
  Големина на кутија: 24 x 24 x 8 cm
  ден 1.290,00
  Слика на BAM! ANIMALS

  BAM! ANIMALS


  Илустрација: Can Seixanta
  Возраст: 5-105 години
  Број на парчиња: 16 печати
  Материјал: Дрво и гума
  Пакување: Цврста картонска кутија
  Големина на печат: 1,9 x 1,9 cm
  Големина на пакување: 19 X 19 X 2,8 cm
  ден 1.290,00
  Слика на BAM! TRANSPORTS

  BAM! TRANSPORTS


  Илустрација: Can Seixanta
  Возраст: 5-105 години
  Број на парчиња: 16 марки
  Материјал: Дрво и гума
  Пакување: Цврста картонска кутија
  Големина на печат: 1,9 x 1,9 cm
  Големина на пакување: 19 X 19 X 2,8 cm
  ден 1.290,00
  Слика на BAM! WORDS ПЕЧАТИ

  BAM! WORDS ПЕЧАТИ


  Возраст: 5 години
  Број на парчиња: 28 печати
  Материјал: Дрво и гума
  Пакување: Цврста картонска кутија
  Големина на печат: 1,9 x 1,9 cm
  Големина на пакување: 19 X 19 X 2,8 cm
  ден 1.290,00
  Слика на BARCELONA PUZZLE

  BARCELONA PUZZLE


  Илустрација: Txell Darne
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Пакување: Цврста картонска кутија
  Големина: 47 x 32 см.
  ден 890,00
  Слика на BIRTHDAY COUNTDOWN

  BIRTHDAY COUNTDOWN


  Илустрација: Тксел Дарне
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  ден 350,00
  Слика на CARROT TOP

  CARROT TOP


  Илустрација: Тксел Дарне
  Големина 6 x 5 cm
  Ниво на тежина Средно
  ден 280,00
  Слика на CAT YOYO

  CAT YOYO

  ден 450,00
  Слика на CINDERELLA PUZZLE

  CINDERELLA PUZZLE


  Илустрација: Txell Darne
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Големина: 72 x 49 cm
  ден 1.290,00
  Слика на CLIMB THE MOUNTAIN

  CLIMB THE MOUNTAIN


  Илустрација: Can Seixanta
  Возраст: 7 години
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Пакување: Цврста картонска кутија
  Времетраење на игра: 50 мин
  Број на играчи: 2-5
  ден 1.900,00
  Слика на CLUCK, CLUCK! THE FOX

  CLUCK, CLUCK! THE FOX


  Илустрација: Can Seixanta
  Возраст: 4-8 години
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Пакување: Цврста картонска кутија
  Големина: 27 x 71 cm
  Големина на пакување: 24 x 24 x 8 cm
  ден 1.900,00
  Слика на CREATIVITY BATTLE

  CREATIVITY BATTLE


  Илустрација: London
  Возраст: 8+ години
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Пакување: Цврста картонска кутија
  Големина на пакување: 16,5 x 16,5 x 5,2 cm
  ден 1.290,00
  Слика на DANS L IGLOO

  DANS L IGLOO


  Илустрација: Аина Бестард
  Возраст: 3-6 години
  Број на парчиња: 9-12-16 & 20 парчиња
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  ден 1.490,00
  Слика на DISC. THE DINOSAURS PUZZLE

  DISC. THE DINOSAURS PUZZLE


  Илустрација: Себастија Сера
  Возраст: 8-12 години
  Број на парчиња: 200 парчиња
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Пакување: Цврста картонска кутија
  ден 1.490,00
  Слика на DISCOVER EUROPE PUZZLE

  DISCOVER EUROPE PUZZLE


  Илустрација: Кармен Салдања
  Возраст: 7+ години
  Број на парчиња: 200 парчиња
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Пакување: Цврста картонска кутија
  Големина: 30,5 x 20 x 8 cm
  Големина на пакување: 67 x 48 cm
  ден 1.490,00
  Слика на DISCOVER THE WORLD PUZZLE

  DISCOVER THE WORLD PUZZLE

  ден 1.490,00
  Слика на DOGS PUZZLE

  DOGS PUZZLE


  Илустрација: Марта Алтес
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Пакување: Цврста картонска кутија
  Големина: 47 x 47 cm
  Големина на пакување: 24 x 24 x 8 cm
  ден 1.290,00
  Слика на DOLLS HOUSE PLAY MAT - LE TOY VAN

  DOLLS HOUSE PLAY MAT - LE TOY VAN


  Возраст: 3-6 години
  Димензија: 80 x 120 cm
  ден 2.472,00
  Слика на DRAC GAME

  DRAC GAME


  Илустрација: Queralt Armengol
  Возраст: 3+ години
  Број на парчиња: 100
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Пакување: Цврста картонска кутија
  ден 1.290,00
  Слика на DREAM A TREE

  DREAM A TREE


  Илустрација: Can Seixanta
  Возраст: 5-105 години
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Пакување: Цврста картонска кутија
  ден 1.930,00
  Слика на ELEPHANT YOYO

  ELEPHANT YOYO

  ден 450,00
  Слика на FAIRYBELLE PALACE - LE TOY VAN
  Слика на FIREMAN PUZZLE

  FIREMAN PUZZLE


  Илустрација: Àfrica Fanlo
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Пакување: Картонска кутија
  Големина на пакување: 8,5 x 15 cm
  ден 1.090,00
  Слика на FOX YOYO

  FOX YOYO

  ден 450,00
  Слика на GOOSE & LUDO GAMES

  GOOSE & LUDO GAMES


  Илустрација: Can Seixanta
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Пакување: Картонска кутија
  Големина: 29 x 29 cm. табла
  Големина на пакување: 29,6 x 29,6 x 1 cm
  Тежина: 0,4 гр
  ден 750,00
  Слика на GRAVITY PUZZLE

  GRAVITY PUZZLE


  Илустрација: Cinta Vidal Agulló
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Пакување: Цврста картонска кутија
  Големина на пакување: 24 x 24 x 8 cm
  Големина на дијаметар: 50 cm
  ден 1.290,00
  Слика на GUESS MY DRESS

  GUESS MY DRESS


  Илустрација: Can Seixanta
  Возраст: 5-105 години
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Пакување: Цврста картонска кутија
  Големина на пакување: 24 x 24 x 8 cm
  Тежина: 0,4 гр
  ден 1.900,00
  Слика на HAPPY BIRTHDAY UNICORN!

  HAPPY BIRTHDAY UNICORN!


  Илустрација: Àfrica Fanlo
  Материјал: FSC хартија и рециклиран картон
  Пакување: Цврста картонска кутија
  Големина на пакување: 8,5 x 15 cm
  ден 1.090,00
  Слика на HOME SWEET HOME

  HOME SWEET HOME


  Илустрација: Can Seixanta
  Возраст: 7+ години
  Број на парчиња: 80 карти
  Материјал: Картон и фин картон
  Пакување: Цврста картонска кутија
  Број на играчи: 3-6
  Времетраење на играта: 0,4 гр
  ден 1.090,00