Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  FEURICH 125 - DESIGN

  Бренд: Feurich

  ПРОИЗВОД: Вертикален клавир
  МОДЕЛ: 125 - DESIGN
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  Шифра: 100003
  *
  ден 348.000,00
  i h
  Бесплатна испорака
  Датум на испорака: 20-30 денови

  Моделот 125 е поголем и е технички пософистициран од најпродаваниот модел 122- Universal. Прецизните CNC milling и двојното скалирање обезбедуваат подобра вибрација на жиците давајки богат звук. Модерниот надворешен дизајн прават овој модел да биде погоден за секаква музичка просторија.

  Уникатниот FEURICH дизајн на механизмот и сличноста на тежината на клавијатурата со концертно пијано, дозволува прецизен удар дури и во пијанисимо и извонредно брза репетиција. Филцот кој се употребува за овој модел е од Ангија, а дирките и механиката се произведува во Австија од цврсто дрво. Овој инструмент ќе ги задоволи високите барања на пијанистите.

  -       Двојно скалирање за неспоредлива брилијантност на сопранот

  -       Wurzen AA високо квалитетни чеканчиња

  -       Црни дрвени дирки кои придонесуваат за автентично чувство при допир

  -       Елегантен надворешен дизајн со сопирачка на капакот за дирките

  -       Дополнително место за педалат под клавијатурата (65см)

  -       FEURICH  педела за тивко свирење

  Моделот 125 е достапен во црна боја со месингена рама и црвени филцови, или во црна боја со хромирана рама и сиви филцови кој исто така може да биде надграден со FEURICH Silencer System.

  Спецификации на производот
  Производ Вертикално пијано
  Модел 125 - DESIGN
  Прозведувач FEURICH PIANOFORTE Wendl&Lung Ltd
  Бренд FEURICH
  Боја Црна Полирана
  Внатрешност / Материјал Месинг / Хром
  Цена 348,000 МКД
  Рок на испорака До 30 дена (пијаното ви пристигнува директно од фабрика)
  Транспорт Вршиме специјализиран/наменски транспорт до дома
  Штимање Првото штимање е гратис
  Гаранција 5 години гаранција (издадена од фабриката)
  Димензии 122 cm x 60 cm x 151,5 cm
  Тежина 220 kg
  0.0 0
  Рангирајте го производот Close
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  *
  *
  • Лош
  • Одлично
  *
  *
  *

  Моделот 125 е поголем и е технички пософистициран од најпродаваниот модел 122- Universal. Прецизните CNC milling и двојното скалирање обезбедуваат подобра вибрација на жиците давајки богат звук. Модерниот надворешен дизајн прават овој модел да биде погоден за секаква музичка просторија.

  Уникатниот FEURICH дизајн на механизмот и сличноста на тежината на клавијатурата со концертно пијано, дозволува прецизен удар дури и во пијанисимо и извонредно брза репетиција. Филцот кој се употребува за овој модел е од Ангија, а дирките и механиката се произведува во Австија од цврсто дрво. Овој инструмент ќе ги задоволи високите барања на пијанистите.

  -       Двојно скалирање за неспоредлива брилијантност на сопранот

  -       Wurzen AA високо квалитетни чеканчиња

  -       Црни дрвени дирки кои придонесуваат за автентично чувство при допир

  -       Елегантен надворешен дизајн со сопирачка на капакот за дирките

  -       Дополнително место за педалат под клавијатурата (65см)

  -       FEURICH  педела за тивко свирење

  Моделот 125 е достапен во црна боја со месингена рама и црвени филцови, или во црна боја со хромирана рама и сиви филцови кој исто така може да биде надграден со FEURICH Silencer System.

  Спецификации на производот
  Производ Вертикално пијано
  Модел 125 - DESIGN
  Прозведувач FEURICH PIANOFORTE Wendl&Lung Ltd
  Бренд FEURICH
  Боја Црна Полирана
  Внатрешност / Материјал Месинг / Хром
  Цена 348,000 МКД
  Рок на испорака До 30 дена (пијаното ви пристигнува директно од фабрика)
  Транспорт Вршиме специјализиран/наменски транспорт до дома
  Штимање Првото штимање е гратис
  Гаранција 5 години гаранција (издадена од фабриката)
  Димензии 122 cm x 60 cm x 151,5 cm
  Тежина 220 kg
  Ознаки за производ