Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Електрични велосипеди

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на MS ENERGY CITY MEN EBIKE - C101

  MS ENERGY CITY MEN EBIKE - C101


  Moтор (позади): Ananda M81 250W 80Nm
  Батерија: 36V 14Ah LG Lithium battery
  Рамка: 21” L, Aluminium 6061, smooth welding
  Менувач (позади): Shimano Altus RD-M310 8 брзини
  Кочници: Tektro HD -T275
  Оптег: 120 - 130km
  П/З браник + Багажник + П/З светла
  Гаранција:12 месеци

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 149.000,00 ден 127.700,00
  Слика на MS ENERGY CITY MEN EBIKE - C11

  MS ENERGY CITY MEN EBIKE - C11


  Moтор (позади): Vinka RH30 30Nm
  Батерија: Kaiyisi Rocket 36V 13Ah
  Рамка: 17" M и 18" L Goldenwheel, Aluminium 6061, smooth welding
  Менувач (позади): Shimano Tourney TY200, 6 брзини
  Кочници: Logan LL-E402DG
  Оптег: 80 - 100km
  П/З браник + Багажник + П/З светла
  Гаранција:12 месеци

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 95.000,00 ден 85.800,00
  Слика на MS ENERGY CITY MEN EBIKE - C501

  MS ENERGY CITY MEN EBIKE - C501


  Moтор (средина): Bafang M200, 250W mid motor 65Nm
  Батерија: 36v 16Ah LG Battery
  Рамка: 19”M и 21” L, Aluminium 6061, smooth welding
  Менувач (позади): Shimano Altus 8 брзини
  Кочници: Tektro HD -T275
  Оптег: 150 - 160km
  П/З браник + Багажник + П/З светла
  Гаранција:12 месеци

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 159.000,00 ден 141.400,00
  Слика на MS ENERGY CITY UNISEX EBIKE - C12

  MS ENERGY CITY UNISEX EBIKE - C12


  Moтор: Vinka RH30 30Nm
  Батерија: Kaiyisi Rocket 36V 13Ah
  Рамка: 17" M Goldenwheel, Aluminium 6061, smooth welding
  Менувач (позади): Shimano Tourney TY200, 6 брзини
  Кочници: Logan LL-E402DG
  Оптег: 80 - 100km
  П/З браник + Багажник + П/З светла
  Гаранција:12 месеци

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 95.000,00 ден 85.800,00
  Слика на MS ENERGY CITY WOMEN EBIKE - C10

  MS ENERGY CITY WOMEN EBIKE - C10


  Moтор (позади): Vinka RH30 30Nm
  Батерија: Kaiyisi Rocket 36V 13Ah
  Рамка: 17” M, Aluminium 6061, smooth welding
  Менувач (позади): Shimano Tourney TY200, 6 брзини
  Кочници: Logan LL-E402DG
  Оптег: 80-100 km
  П/З браник + Багажник + П/З светла"
  Гаранција:12 месеци

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 89.000,00 ден 83.700,00
  Слика на MS ENERGY CITY WOMEN EBIKE - C100

  MS ENERGY CITY WOMEN EBIKE - C100


  Moтор (позади): Ananda M81 250W 80Nm
  Батерија: 36V 14Ah LG Lithium battery
  Рамка: 17” M, Aluminium 6061, smooth welding
  Менувач (позади): Shimano Altus RD-M310 8 брзини
  Кочници: Tektro HD -T275
  Оптег: 150 - 160km
  П/З браник + Багажник + П/З светла"
  Гаранција:12 месеци

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 149.000,00 ден 127.700,00
  Филтри Close
  Min: ден 72.700,00 Max: ден 141.400,00
  ден72700 ден141400