Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Duracell

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на DURACELL ADVANCED 63Ah

  DURACELL ADVANCED 63Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 63 Ah

  Почетна струја: 650 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 30 месеци

  Тежина: 16,5 кг

  Димензии: Должина 241мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 5.450,00
  Слика на DURACELL ADVANCED 74Ah

  DURACELL ADVANCED 74Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 74 Ah

  Почетна струја: 740 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 30 месеци

  Тежина: 18 кг

  Димензии: Должина 278мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 5.790,00
  Слика на DURACELL ADVANCED 95Ah

  DURACELL ADVANCED 95Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 95 Ah

  Почетна струја: 820 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 30 месеци

  Тежина: 23 кг

  Димензии: Должина 354мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 7.190,00
  Слика на DURACELL EXTREME 70Ah AGM

  DURACELL EXTREME 70Ah AGM


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 70 Ah

  Почетна струја: 20 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 40 месеци

  Тежина: 19 кг

  Димензии: Должина 278мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 10.200,00
  Слика на DURACELL EXTREME 80Ah AGM

  DURACELL EXTREME 80Ah AGM


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 80 Ah

  Почетна струја: 800 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 40 месеци

  Тежина: 22 кг

  Димензии: Должина 315мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 11.400,00
  Слика на DURACELL EXTREME 92Ah AGM

  DURACELL EXTREME 92Ah AGM


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 90 Ah

  Почетна струја: 850 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 40 месеци

  Тежина: 26 кг

  Димензии: Должина 354мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 12.700,00
  Слика на DURACELL PROFESSIONAL 180Ah

  DURACELL PROFESSIONAL 180Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 180 Ah

  Почетна струја: 1150 A

  Поларитет: ЛЕВ +

  Гаранција: 18 месеци

  Тежина: 45 кг

  Димензии: Должина 514мм, Ширина 223мм, Висина 195мм
  ден 12.500,00
  Слика на DURACELL PROFESSIONAL 225Ah

  DURACELL PROFESSIONAL 225Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 225 Ah

  Почетна струја: 1350 A

  Поларитет: ЛЕВ +

  Гаранција: 18 месеци

  Тежина: 57 кг

  Димензии: Должина 517мм, Ширина 273мм, Висина 240мм
  ден 15.300,00
  Слика на DURACELL STARTER 44Ah

  DURACELL STARTER 44Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 44 Ah

  Почетна струја: 360 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 30 месеци

  Тежина: 11,2 кг

  Димензии: Должина 210мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 3.300,00
  Слика на DURACELL STARTER 55Ah

  DURACELL STARTER 55Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 55 Ah

  Почетна струја: 480 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 30 месеци

  Тежина: 13,5 кг

  Димензии: Должина 241мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 3.950,00