Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Dr.Sante

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на ANTI HAIR LOSS HAIR БАЛСАМ ЗА КОСА – 200 ML

  ANTI HAIR LOSS HAIR БАЛСАМ ЗА КОСА – 200 ML


  Балсам за стимулирање на растот на косата и против косопад
  ден 350,00
  Слика на ANTI HAIR LOSS HAIR МАСКА ЗА КОСА – 300 ML

  ANTI HAIR LOSS HAIR МАСКА ЗА КОСА – 300 ML


  Маска за стимулирање на растот на косата и против косопад!
  ден 350,00
  Слика на ANTI HAIR LOSS HAIR МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML

  ANTI HAIR LOSS HAIR МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML


  РМасло за стимулирање на растот на косата и против косопад!
  ден 675,00
  Слика на ANTI HAIR LOSS HAIR СПРЕЈ ЗА КОСА – 150 ML

  ANTI HAIR LOSS HAIR СПРЕЈ ЗА КОСА – 150 ML


  Растителен спреј еликсир за стимулирање на растот на косата и против косопад!
  ден 275,00
  Слика на ANTI HAIR LOSS HAIR ШАМПОН ЗА КОСА – 250 ML

  ANTI HAIR LOSS HAIR ШАМПОН ЗА КОСА – 250 ML


  Шампон за стимулирање на растот на косата и против косопад!
  ден 350,00
  Слика на ARGAN HAIR МАСКА ЗА КОСА – 250 ML

  ARGAN HAIR МАСКА ЗА КОСА – 250 ML


  Маска за регенерација на косата со арганово масло!
  ден 350,00
  Слика на ARGAN HAIR МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML

  ARGAN HAIR МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML


  Масло за регенерација на косата!
  ден 675,00
  Слика на ARGAN HAIR СПРЕЈ ЗА КОСА – 150 ML

  ARGAN HAIR СПРЕЈ ЗА КОСА – 150 ML


  Спреј за обновување на структурата на косата со арганово масло!
  ден 310,00
  Слика на ARGAN HAIR ШАМПОН ЗА КОСА – 250 ML

  ARGAN HAIR ШАМПОН ЗА КОСА – 250 ML


  Шампон за регенерација на косата со арганово масло!
  ден 350,00
  Слика на COCONUT HAIR БАЛСАМ ЗА КОСА – 200 ML

  COCONUT HAIR БАЛСАМ ЗА КОСА – 200 ML


  Хидратантен балсам за коса со кокосово масло за здрава и негувана коса од коренот до врвовите!
  ден 350,00
  Слика на COCONUT HAIR МАСКА ЗА КОСА – 300 ML

  COCONUT HAIR МАСКА ЗА КОСА – 300 ML


  Хидратантна маска за коса со кокосово масло за здрава и негувана коса од коренот до врвовите!
  ден 350,00
  Слика на COCONUT HAIR МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML

  COCONUT HAIR МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML


  Хидратантно масло за коса со кокосово масло за здрава и негувана коса од коренот до врвовите!
  ден 675,00
  Слика на COCONUT HAIR СПРЕЈ ЗА КОСА – 150 ML

  COCONUT HAIR СПРЕЈ ЗА КОСА – 150 ML


  Хидратантен спреј за коса со кокосово масло за здрава и негувана коса од коренот до врвовите!
  ден 310,00
  Слика на COCONUT HAIR ШАМПОН ЗА КОСА – 250 ML

  COCONUT HAIR ШАМПОН ЗА КОСА – 250 ML


  Хидратантен шампон за коса со кокосово масло за здрава и негувана коса од коренот до врвовите!
  ден 350,00
  Слика на KERATIN HAIR БАЛСАМ ЗА КОСА – 200 ML

  KERATIN HAIR БАЛСАМ ЗА КОСА – 200 ML


  Балсам за обновување на структурата на косата со кератински комплекс!
  ден 350,00
  Слика на KERATIN HAIR МАСКА ЗА КОСА – 300 ML

  KERATIN HAIR МАСКА ЗА КОСА – 300 ML


  Маска за обновување на структурата на косата со кератински комплекс!
  ден 350,00
  Слика на KERATIN HAIR МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML

  KERATIN HAIR МАСЛО ЗА КОСА – 50 ML


  Масло за обновување на структурата на косата со кератински комплекс!
  ден 675,00
  Слика на KERATIN HAIR СПРЕЈ ЗА КОСА – 150 ML

  KERATIN HAIR СПРЕЈ ЗА КОСА – 150 ML


  Спреј за обновување на структурата на косата со кератински комплекс!
  ден 310,00
  Слика на KERATIN HAIR ШАМПОН ЗА КОСА – 250 ML

  KERATIN HAIR ШАМПОН ЗА КОСА – 250 ML


  Шампон за обновување на структурата на косата со кератински комплекс!
  ден 350,00