Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Dr.Nature

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на DR.NATURE МОНОЛАУРИН – 90 КАПСУЛИ

  DR.NATURE МОНОЛАУРИН – 90 КАПСУЛИ


  Додаток во исхрана
  Состав: Глицерол монолаурат (монолаурин), магнезиум стеарат, микрокристална целулоза, желатинска капсула.
  Начин на употреба: при први знаци на потреба од Монолаурин се препорачува 3 пати на ден по 3 капсули за време или по јадење.
  Секоја капсула содржи 300 mg чист монолаурин.
  ден 1.090,00
  Слика на DR. NATURE CLA + ЗЕЛЕН ЧАЈ + L КАРНИТИН – 90 КАПСУЛИ

  DR. NATURE CLA + ЗЕЛЕН ЧАЈ + L КАРНИТИН – 90 КАПСУЛИ


  Додаток во исхрана со засладувач
  Состав:конјугирана линоленска киселина CLA, триглицериди со среден синџир (MCT), екстракт од листови на зелен чај (Camellia sinensis L.) – содржи 50% полифеноли, L-карнитин.
  Начин на употреба: се препорачува по 1 капсули дневно да се конзумира со 200 ml вода
  Препорака: да се конзумира пред физичка активност.
  ден 1.200,00
  Слика на DR. NATURE IMMUNE POWER MAX – 60 ТАБЛЕТИ

  DR. NATURE IMMUNE POWER MAX – 60 ТАБЛЕТИ


  Додаток во исхраната
  Состав: витамин С, стандардизиран екстракт од ехинацеа, стандардизирани екстракти од лук, бозел, цинк, селен, витамин D3, микрокристална целулоза, карбоксиметил целулоза, магнезиум стеарат, хидроксипропил метилцелулоза, талк, полиетиелен гликол, железо оксид.
  Начин на употреба: се препорачува по 1 капсули дневно да се конзумира со 200 ml вода.
  ден 1.455,00
  Слика на DR. NATURE АГАРИКУС БЛАЗЕИ (AGARICUS BLAZEI) – 60 КАПСУЛИ/555 MG

  DR. NATURE АГАРИКУС БЛАЗЕИ (AGARICUS BLAZEI) – 60 КАПСУЛИ/555 MG


  Додаток во исхраната
  Состав: екстракт од габа Агарикус блазеи (Agaricus blazei) , желатин, агенси против слепување (микрокристална целулоза, магнезиум стеарат).
  Начин на употреба: се препорачува 2 пати на ден по 2 капсули, по можност 30 минути пред јадење.
  ден 1.420,00
  Слика на DR. NATURE АЛЕРЏИ КОМПЛЕКС – 60 КАПСУЛИ/555 MG

  DR. NATURE АЛЕРЏИ КОМПЛЕКС – 60 КАПСУЛИ/555 MG


  Додаток во исхраната
  Состав: екстракт од реиши (Ganoderma lucidum), желатин, ектракт од шитаке (Lentula edodes), екстракт од агарикус (Agaricus blazei), екстракт од херициум (Hericium erinaceus), екстракт од кордицепс (Cordyceps sinensis), екстракт од маитаке (Grifola frondosa), агенси против слепување микрокристална целулоза, магнезиум стеарат.
  Начин на употреба: се препорачува 2 пати на ден по 2 капсули, по можност 30 минути пред јадење.
  ден 1.420,00
  Слика на DR. NATURE АМОРЕ – 30 КАПСУЛИ

  DR. NATURE АМОРЕ – 30 КАПСУЛИ


  Додаток во исхраната
  Состав: Lactium® (млечен протеин хидролизат), стандардизиран екстракт од корен на родиола розеа (Rhodiola rosea L) (13% розавини, 1% салидрозиди), L-теанин, витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), агенс против слепување (микрокристална целулоза, магнезиум стеарат), желатински капсули.
  Начин на употреба: се препорачува 1 до 2 пати дневно по една капсула, по можност 30 минути пред јадење.
  ден 1.455,00
  Слика на DR. NATURE АУРИКУЛАРИЈА (AURICULARIA AURICULA JUDAE) – 60 КАПСУЛИ/555 MG

  DR. NATURE АУРИКУЛАРИЈА (AURICULARIA AURICULA JUDAE) – 60 КАПСУЛИ/555 MG


  Додаток во исхраната
  Состав:екстракт од габа Аурикуларија (Auricularia auricula judae), желатин, агенси против слепување (микрокристална целулоза, магнезиум стеарат).
  Начин на употреба: се препорачува 2 пати на ден по 2 капсули, по можност 30 минути пред јадење.
  ден 1.420,00
  Слика на DR. NATURE АШВАГАНДА ФОРТЕ – 60 КАПСУЛИ

  DR. NATURE АШВАГАНДА ФОРТЕ – 60 КАПСУЛИ


  Додаток во исхрана со Sensoril – патентиран екстракт од ашваганда – 10% витанолиди
  Состав: Sensoril® (патентиран екстракт од листови и корени од Ашваганда (Withania somnifera) која содржи 10% витанолиди, 32% олигосахариди, 0,5% витаферинА), агенс против слепување (микрокристална целулоза, магнезиум стеарат), желатински капсули.
  Начин на употреба: се препорачува 1-2 капсули дневно, по можност 30 минути пред јадење.
  ден 1.055,00
  Слика на DR. NATURE БАЈКАЛСКИ ШЛЕМНИК – 60 КАПСУЛИ

  DR. NATURE БАЈКАЛСКИ ШЛЕМНИК – 60 КАПСУЛИ


  Додаток во исхраната со екстракт од Scutellaria baicalensis со 80 % бајкалин
  Состав: стандардизиран екстракт од Scutellaria baicalensis (80% бајкалин), агенс против слепување (микрокристална целулоза, магнезиум стеарат), желатински капсули.
  Начин на употреба: се препорачува 1-2 капсули дневно, наутро пред јадење.
  ден 800,00
  Слика на DR. NATURE БРЕИН КОМПЛЕКС – 60 КАПСУЛИ/555 MG

  DR. NATURE БРЕИН КОМПЛЕКС – 60 КАПСУЛИ/555 MG


  Додаток во исхраната
  Состав: екстракт од херициум (Hericium erinaceus), екстракт од реиши (Ganoderma lucidum), желатин, екстракт од кордицепс (Cordyceps sinensis), ектракт од шитаке (Lentula edodes), агенси против слепување микрокристална целулоза, магнезиум стеарат.
  Начин на употреба: се препорачува 2 пати на ден по 2 капсули, по можност 30 минути пред јадење.
  ден 1.420,00
  Слика на DR. NATURE ВИТАМИН D3 – 90 КАПСУЛИ

  DR. NATURE ВИТАМИН D3 – 90 КАПСУЛИ


  Додаток во исхрана
  Состав: Витамин D3 (холекалџиферол), сончогледово масло, желатин, глицерин, прочистена вода.
  Начин на употреба: се препорачува по 1 капсула дневно да се конзумира со 200 ml вода.
  ден 655,00
  Слика на DR. NATURE ГАСТРО КОМПЛЕКС – 60 КАПСУЛИ/555 MG

  DR. NATURE ГАСТРО КОМПЛЕКС – 60 КАПСУЛИ/555 MG


  Додаток во исхраната
  Состав: екстракт од херициум, желатин, екстракт од кориолус, екстракт од копринус, екстракт од реиши, ектракт од шитаке, екстракт од агарикус, агенси против слепување микрокристална целулоза, магнезиум стеарат.
  Начин на употреба: се препорачува 2 пати на ден по 2 капсули, по можност 30 минути пред јадење.
  ден 1.420,00
  Слика на DR. NATURE ЗЛАТЕН КОРЕН – 60 КАПСУЛИ

  DR. NATURE ЗЛАТЕН КОРЕН – 60 КАПСУЛИ


  Додаток во исхрана со екстракт од Rhodiola rosea L., 3% розавини, 1% салидрозиди!
  Состав: стандардизиран екстракт од корен на Родиола розеа (Rhodiola rosea L.) (3% розавини, 1% салидрозиди), агенс против слепување (микрокристална целулоза, магнезиум стеарат), желатински капсули.
  Начин на употреба: се препорачува 1-2 капсули дневно, по можност 30 минути пред јадење.
  ден 1.420,00
  Слика на DR. NATURE КАМФОРНА ГАБА (ANTHRODIA CINNAMOMEA) – 60 КАПСУЛИ/555 MG

  DR. NATURE КАМФОРНА ГАБА (ANTHRODIA CINNAMOMEA) – 60 КАПСУЛИ/555 MG


  Додаток во исхрана
  Состав: екстракт од камфорна габа (Anthrodia cinnamomea), желатин, агенси против слепување (микрокристална целулоза, магнезиум стеарат).
  Начин на употреба: се препорачува 2 пати на ден по 2 капсули, по можност 30 минути пред јадење.
  ден 1.640,00
  Слика на DR. NATURE КАРДИО КОМПЛЕКС – 60 КАПСУЛИ/555 MG

  DR. NATURE КАРДИО КОМПЛЕКС – 60 КАПСУЛИ/555 MG


  Додаток во исхрана
  Состав: екстракт од реиши (Ganoderma lucidum), екстракт од копринус (Coprinus Comatus), желатин, ектракт од шитаке (Lentula edodes), екстракт од кордицепс (Cordyceps sinensis), екстракт од маитаке (Grifola frondosa), екстракт од агарикус блазеи (Agaricus Blazei), агенси против слепување микрокристална целулоза, магнезиум стеарат.
  Начин на употреба: се препорачува 2 пати на ден по 2 капсули, по можност 30 минути пред јадење.
  ден 1.420,00
  Слика на DR. NATURE КОПРИНУС (COPRINUS COMATUS) – 60 КАПСУЛИ/555 MG

  DR. NATURE КОПРИНУС (COPRINUS COMATUS) – 60 КАПСУЛИ/555 MG


  Додаток во исхрана
  Состав: екстракт од габа Копринус (Coprinus comatus), желатин, агенси против слепување (микрокристална целулоза, магнезиум стеарат).
  Начин на употреба: се препорачува 2 пати на ден по 2 капсули, по можност 30 минути пред јадење.
  ден 1.420,00
  Слика на DR. NATURE КОРИОЛУС (CORIOLUS VERSICOLOR) – 60 КАПСУЛИ/555 MG

  DR. NATURE КОРИОЛУС (CORIOLUS VERSICOLOR) – 60 КАПСУЛИ/555 MG


  Додаток во исхрана
  Состав: екстракт од габа Кориолус (Coriolus versicolor), желатин, агенси против слепување (микрокристална целулоза, магнезиум стеарат).
  Начин на употреба: се препорачува 2 пати на ден по 2 капсули, по можност 30 минути пред јадење.
  ден 1.420,00
  Слика на DR. NATURE ЛИСТОВИ ОД БАМБУС -120 ТАБЛЕТИ *350 MG

  DR. NATURE ЛИСТОВИ ОД БАМБУС -120 ТАБЛЕТИ *350 MG


  Додаток во исхранатa
  Состав:Екстракт од листови од бамбус (Lophatherum gracile), хидроксипропил целулоза, натриум карбоксиметил нишесте.
  Начин на употреба: се препорачува 2 пати дневно по 2 таблети, по можност 30 минути пред јадење.
  ден 1.820,00
  Слика на DR. NATURE Л-ТЕАНИН – 60 КАПСУЛИ

  DR. NATURE Л-ТЕАНИН – 60 КАПСУЛИ


  Додаток во исхраната со Л-теанин!
  Состав:Л-теанин, агенс против слепување (микрокристална целулоза, магнезиум стеарат), желатински капсули.
  Начин на употреба: 1-2 капсули дневно, по можност 30 минути пред јадење.
  ден 690,00
  Слика на DR. NATURE МАИТАКЕ ПЛУС – 60 КАПСУЛИ/555 MG

  DR. NATURE МАИТАКЕ ПЛУС – 60 КАПСУЛИ/555 MG


  Додаток во исхраната со 7 медицински габи + антиоксиданси
  Состав: екстракт од маитаке (Grifola frondosa), екстракт од реиши (Ganoderma lucidum), екстракт од шитаке (Lentinula edodes), екстракт од кордицепс (Cordyceps sinensis), екстракт од кориолус (Coriolus Versicolor), екстракт од агарикус (Agaricus blazei), екстракт од херициум (Hericium erinaceus), витамин С (аскорбинска киселина), селен (L селенометионин – збогатен со квасци селен), полнител миктокристална целулоза, цинк (цинк оксид), агенс против слепување магнезиум стеарат.
  Начин на употреба: се препорачува по 2 капсули дневно, по јадење.
  ден 1.420,00
  Слика на DR. NATURE МЕГАВИТАЛ КОМПЛЕКС – 60 КАПСУЛИ/530 MG

  DR. NATURE МЕГАВИТАЛ КОМПЛЕКС – 60 КАПСУЛИ/530 MG


  Додаток во исхраната со 7 медицински габи + антиоксиданси
  Состав: екстракт од реиши (Ganoderma lucidum), екстракт од шитаке (Lentinula edodes), екстракт од маитаке (Grifola frondosa), екстракт од кордицепс (Cordyceps sinensis), екстракт од кориолус (Coriolus Versicolor), екстракт од агарикус (Agaricus blazei), екстракт од херициум (Hericium erinaceus), аскорбинска киселина, селен (збогатен со квасци селен), миктокристална целулоза, цинк (цинк оксид), магнезиум стеарат.
  Начин на употреба: се препорачува по 2 капсули дневно, по јадење.
  ден 1.420,00
  Слика на DR. NATURE НАТОКИНАЗА 100 – 45 КАПСУЛИ

  DR. NATURE НАТОКИНАЗА 100 – 45 КАПСУЛИ


  Додаток во исхраната со Bacillus subtilis – активност 20000 FU/g
  Состав: Натокиназа (ензим од контролирана ферментација на Bacillus subtilis – активност 20000 FU/g ), агенс против слепување (микрокристална целулоза, магнезиум стеарат), растителни капсули – DR-caps (хипромелоза).
  Начин на употреба: се препорачува по 1 капсула дневно, навечер по јадење.
  ден 1.165,00
  Слика на DR. NATURE НОФАТИН – 60 ТАБЛЕТИ

  DR. NATURE НОФАТИН – 60 ТАБЛЕТИ


  Додаток во исхраната со засладувач во обвивката на таблетата за постигнување на здрава телесна тежина.
  Состав: бета глукани 80%, стандаризирани екстракти од листови на артичока, семе на млечен трн, корен на глуварче, плодови на шизандра, корен на родиола розеа, корен на кинески сладок корен, хром, јод, корејска мента, листови на кинески тегавец, корен на кинеска ангелика, корен на чичок, корен на куркума, плодови на црн бибер, магнезиум, микрокристална целулоза, малтодекстрин, натриум карбоксиметил целулоза, силициум диоксид, магнезиум стеарат, талк, хидроксипропил целулоза, железен оксид, полиетиленгликол, сукралоза.
  Начин на употреба: се препорачува 2 пати дневно по 1 капсула по можност 30 минути пред јадење.
  ден 1.455,00
  Слика на DR. NATURE НОФАТИН МЕТАБОЛИК – 30 КАПСУЛИ

  DR. NATURE НОФАТИН МЕТАБОЛИК – 30 КАПСУЛИ


  Додаток во исхраната со патентирани состојки Metabolaid и CSAT®.
  Состав:Metabolaid® (смеса од цветови на Хибискус – Hibiscus sabdariffa и лимонова вербена – Lippia citriodara), CSAT® (брашно од семиња на рогач – Ceratonia siliqua L.), цинк (цинк оксид), ниацин (никотинамид), хром (хром пиколинат), селен (L-селенометионин), витамин D3 (холекалциферол), капсули од целулоза, агенс против слепување (микрокристална целулоза, магнезиум стеарат).
  Начин на употреба: се препорачува 2 пати дневно по 1 капсула (по можност наутро и навечер 20-30 минути пред јадење).
  ден 1.455,00
  Слика на DR. NATURE ОМЕГА 3 КИДС – 30 КАПСУЛИ ЗА ЏВАКАЊЕ

  DR. NATURE ОМЕГА 3 КИДС – 30 КАПСУЛИ ЗА ЏВАКАЊЕ


  Додаток во исхрана
  Состав: BioPure DHA (рибино масло), арома, Витамин Е (D-алфа токоферол), масло од портокал, засладувач – сукралоза, витамин D (холекалциферол). Состав на обвивката на капсулата: свински желатин, глицерол, модифициран скроб, пречистена вода.
  Начин на употреба: се препорачува по 1-2 капсули за жвакање дневно. Препорака: една капсула се конзумира со 200 ml вода или директно се жвака.
  ден 980,00
  Слика на DR. NATURE ПАСИФЛОРА – 60 КАПСУЛИ

  DR. NATURE ПАСИФЛОРА – 60 КАПСУЛИ


  Додаток во исхрана со екстракт со екстракт од цветови на пасифлора (5% флавони)
  Состав: Стандардизиран екстракт од цветови на пасифлора (Passiflora)(5% флавони), агенс против слепување (микрокристална целулоза, магнезиум стеарат), желатински капсули.
  Начин на употреба: се препорачува по 1- 2 капсула дневно, по можност 30 минути пред јадење.
  ден 620,00
  Слика на DR. NATURE СЕМКИ ОД ГРОЗЈЕ ПЛУС ВИТАМИН С – 60 КАПСУЛИ

  DR. NATURE СЕМКИ ОД ГРОЗЈЕ ПЛУС ВИТАМИН С – 60 КАПСУЛИ


  Додаток во исхраната
  Состав: екстракт од семки од грозје (Vitis vinifrera L 95% Проантоцианидини), витамин С (L-аскорбинска киселина), желатински капсули, микрокристална целулоза, магнезиум стеарат.
  Начин на употреба: екстракт од семки од грозје (Vitis vinifrera L 95% Проантоцианидини), витамин С (L-аскорбинска киселина), желатински капсули, микрокристална целулоза, магнезиум стеарат.
  ден 550,00
  Слика на DR. NATURE СЕРАЗИ ПЛУС – 60 КАПСУЛИ

  DR. NATURE СЕРАЗИ ПЛУС – 60 КАПСУЛИ


  Додаток во исхраната со Serazimes® – активност 606000 U/g
  Состав: Serazimes® (606000 U/g ензимска протеолитска мешавина од Aspergus oryzae, Aspergillus melleus и малтодекстрин), агенс против слепување (микрокристална целулоза, магнезиум стеарат), растителни капсули – DR-caps (хипромелоза).
  Начин на употреба: се препорачува внесување по 1 капсула од 1 до 3 пати дневно, по можност 30 минути пред јадење или 2 часа по јадење.
  ден 845,00
  Слика на DR. NATURE СПИРУЛИНА – 90 ТАБЛЕТИ

  DR. NATURE СПИРУЛИНА – 90 ТАБЛЕТИ


  Додаток во исхраната со алги спирулина. Супер зелена формула!
  Состав: спирулина (Spirulina pacifica Hawaii)(100%).
  Начин на употреба: се препорачува по 2-3 таблети дневно. Една таблета се пие со 200 ml вода. Препорака: 30 минути пред јадење.
  ден 690,00
  Слика на DR. NATURE ФИБРО СТОП – 60 КАПСУЛИ

  DR. NATURE ФИБРО СТОП – 60 КАПСУЛИ


  Додаток во исхраната со eнзимска протеолитска мешавина Serazimes® + Кверцетин + Бромелаин + Селен + Фолна киселина + Витамини В6 и В12
  Состав: Serazimes® (606000 U/g ензимска протеолитска мешавина од Aspergus oryzae, Aspergillus melleus и малтодекстрин), Кверцетин ( Кверцетин дихидрат од Sophorae Japonica), Бромелаин (1200 GDU/g од Ananas Comosus), Фолна киселина (птероилмоноглутаминска киселина), Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), Витамин В12 (цијанокобаламин), Селен (L-селенометионин), агенс против слепување (микрокристална целулоза, магнезиум стеарат), растителни капсули – DR-caps (хипромелоза).
  Начин на употреба: се препорачува по 1 капсула 3 пати дневно, 30 минути пред јадење или 2 часа по јадење.
  ден 1.455,00
  Слика на DR. NATURE ХЕРИЦИУМ (HERICIUM ERINACEUS) – 60 КАПСУЛИ/555 MG

  DR. NATURE ХЕРИЦИУМ (HERICIUM ERINACEUS) – 60 КАПСУЛИ/555 MG


  Додаток во исхраната
  Состав: екстракт од габа Херициум (Hericium erinaceus) , желатин, агенси против слепување (микрокристална целулоза, магнезиум стеарат).
  Начин на употреба: се препорачува 2 пати на ден по 2 капсули, по можност 30 минути пред јадење.
  ден 1.420,00
  Слика на DR. NATURE ХЛОРЕЛА – 90 ТАБЛЕТИ

  DR. NATURE ХЛОРЕЛА – 90 ТАБЛЕТИ


  Додаток во исхраната со алги хлорела.
  Состав: хлорела алги (Chlorella vulgaris)(100%).
  Начин на употреба: се препорачува по 2-3 таблети дневно. Една таблета се пие со 200 ml вода. Препорака: 30 минути пред јадење.
  ден 870,00
  Слика на DR. NATURE ХЛОРОФИЛИН – 60 КАПСУЛИ

  DR. NATURE ХЛОРОФИЛИН – 60 КАПСУЛИ


  Додаток во исхраната со Хлорофилин – 100 mg
  Состав: хлорофилин (натриум-бакар-хлорофилин), агенс против слепување (микрокристална целулоза, магнезиум стеарат), желатински капсули.
  Начин на употреба: се препорачува 1-2 капсули дневно, по можност 30 минути пред јадење.
  ден 1.020,00
  Слика на DR. NATURE ЧАГА – 60 КАПСУЛИ

  DR. NATURE ЧАГА – 60 КАПСУЛИ


  Додаток во исхраната
  Состав: екстракт од габа Чага (Inonotus obliquus), желатински капсули, микрокристална целулоза, магнезиум стеарат).
  Начин на употреба: се препорачува 2 пати на ден по 1 капсула.
  ден 1.420,00
  Слика на DR. NATURE ШИТАКЕ ПЛУС – 60 КАПСУЛИ/555 MG

  DR. NATURE ШИТАКЕ ПЛУС – 60 КАПСУЛИ/555 MG


  Додаток во исхраната со 7 медицински габи + антиоксиданси
  Состав: екстракт од маитаке (Grifola frondosa), екстракт од реиши (Ganoderma lucidum), екстракт од шитаке (Lentinula edodes), екстракт од кордицепс (Cordyceps sinensis), екстракт од кориолус (Coriolus Versicolor), екстракт од агарикус (Agaricus blazei), екстракт од херициум (Hericium erinaceus), витамин С (аскорбинска киселина), селен (L селенометионин – збогатен со квасци селен), полнител миктокристална целулоза, цинк (цинк оксид), агенс против слепување магнезиум стеарат.
  Начин на употреба: се препорачува по 2 капсули дневно, по јадење.
  ден 1.420,00
  Слика на DR.NATURE IQ MAX – 30 ТАБЛЕТИ

  DR.NATURE IQ MAX – 30 ТАБЛЕТИ


  Додаток во исхраната со комбинација на биолошоко активни материи за постигнување на максимални ефекти!
  Состав: магнезиум оксид, екстракт од гинко билоба (24% флавоноиди), екстракт од родиола (Rhodiola rosea), екстракт од семки од грозје 95%, фосфатидилсерин, диметиламиноетанол (ДМАЕ), екстракт од мента (10Ч1), хуперизин А, пиридоксин хидрохлорид (витамин В6), натриум селенит, цианокобаламин (витамин В12),
  Начин на употреба: Се препорачува по 1 таблета на ден наутро по јадење.
  ден 800,00
  Слика на DR.NATURE БОРОВ ПОЛЕН – 120 ТАБЛЕТИ

  DR.NATURE БОРОВ ПОЛЕН – 120 ТАБЛЕТИ


  Додаток во исхраната
  Состав: боров полен со скршена клеточна мембрана (Pinus massoniana Lamb), гранулиран калциум хидроген фосфат, натриум карбоксиметил целулоза, силициум диоксид и магнезиум стеарат.
  Начин на употреба: се препорачува 2 пати дневно по 2 таблети пред јадење.
  ден 1.455,00
  Слика на DR.NATURE ГИНКО ПЛУС – 30 КАПСУЛИ

  DR.NATURE ГИНКО ПЛУС – 30 КАПСУЛИ


  Додаток во исхраната со гинко билоба и екстракт од семки од грозје
  Состав: 1 желатинска капсула од 400 мг содржи активни супстанци: екстракт од гинко билоба (50:1) – 200 mg, желатин, екстракт од семки од грозје (75:1) – 50 mg.
  Начин на употреба: Се препорачува по 1 каспула на ден по јадење.
  ден 435,00
  Слика на DR.NATURE КОЕНЗИМ Q10 – 30 КАПСУЛИ

  DR.NATURE КОЕНЗИМ Q10 – 30 КАПСУЛИ


  Додаток во исхраната
  Состав: пченкарен скроб, желатин, коензим Q10, магнезиум стеарат.
  Начин на употреба: по 1 капсула дневно со чаша вода (препорачливо наутро).
  ден 875,00
  Слика на DR.NATURE КОЛОСТРУМ 35 – 30 КАСПУЛИ

  DR.NATURE КОЛОСТРУМ 35 – 30 КАСПУЛИ


  Додаток во исхраната
  Состав: колострум (содржи 35% имуноглобулин G (IgG)), желатин, полнител (микрокристална целулоза), агенс против слепување (магнезиум стеарат).
  Начин на употреба: по 1-2 капсули дневно наутро на гладен стомак, 20-30 минути пред јадење со чаша вода.
  ден 950,00
  Слика на DR.NATURE КОЛОСТРУМ СО МУЛТИВИТАМИНИ – 45 ПАСТИЉИ

  DR.NATURE КОЛОСТРУМ СО МУЛТИВИТАМИНИ – 45 ПАСТИЉИ


  Додаток во исхрана за деца , Со два неодоливи овошни вкусови на дива јагода и кајсија
  Состав: колострум, витамин C, ниацин, витамин Е, пантонтенска киселина, витамин В2, витамин В6, витамин В1, фолна киселина, биотин, витамин D3, витамин В12.
  Начин на употреба: се препорачуваат по 2 таблети за шмукање дневно на деца над 7 годишна возраст.
  ден 620,00
  Слика на DR.NATURE КОРДИЦЕПС ПЛУС- 60 КАПСУЛИ

  DR.NATURE КОРДИЦЕПС ПЛУС- 60 КАПСУЛИ


  Додаток во исхраната
  Состав: екстракти од кордицепс, реиши, шитаке, маитаке, кориолус, агарикус, херициум, витамин С, селен, цинк (цинк оксид), магнезиум стеарат, миктокристална целулоза.
  Начин на употреба: 2 капсули дневно, пред јадење.
  ден 1.420,00
  Слика на DR.NATURE КОРЕН ОД БЕЛА ВРБА – 60 КАПСУЛИ

  DR.NATURE КОРЕН ОД БЕЛА ВРБА – 60 КАПСУЛИ


  Додаток во исхраната богат со природен салицин- „аспирин“
  Состав: екстракт од кора на бела врба, желатински капсули, микрокристална целулоза, магнезиум стеарат.
  Начин на употреба: се препорачува 2 пати на ден по 1 капсула.
  ден 620,00
  Слика на DR.NATURE КУРКУМА ФОРТЕ – 60 КАПСУЛИ

  DR.NATURE КУРКУМА ФОРТЕ – 60 КАПСУЛИ


  Додаток во исхраната
  Состав: екстракт од корен на куркума, екстракт од црн бибер, желатински капсули, микрокристална целулоза, магнезиум стеарат.
  Начин на употреба:се препорачува по 1-2 капсули дневно.
  ден 1.100,00
  Слика на DR.NATURE ПОЛИФЕНОЛ ЗОН 22 – 60 КАПСУЛИ

  DR.NATURE ПОЛИФЕНОЛ ЗОН 22 – 60 КАПСУЛИ


  Додаток во исхраната богат со полифеноли и биолошко-активни материи
  Состав: екстракт од Oxxynea FP, витамин C, малтодекстрин, желатински капсули, микрокристална целулоза, магнезиум стеарат.
  Начин на употреба:се препорачува по 1-2 капсули дневно.
  ден 1.090,00
  Слика на DR.NATURE РЕИШИ ПЛУС – 60 КАПСУЛИ

  DR.NATURE РЕИШИ ПЛУС – 60 КАПСУЛИ


  Додаток во исхраната
  Состав: екстракти од кордицепс, реиши, шитаке, маитаке, кориолус, агарикус, херициум, витамин С, селен, цинк, магнезиум стеарат, миктокристална целулоза.
  Начин на употреба: 2 капсули дневно, пред јадење.
  ден 1.420,00
  Слика на DR.NATURE ТУРМАЛИНСКА ЈАКА ЗА ВРАТ

  DR.NATURE ТУРМАЛИНСКА ЈАКА ЗА ВРАТ


  Турмалинска јака за врат создадена по јапонска технологија која допринесува за олеснување на болки и укоченост во вратот и рамената!
  ден 1.200,00
  Слика на DR.NATURE ТУРМАЛИНСКА МАСКА ЗА ОЧИ

  DR.NATURE ТУРМАЛИНСКА МАСКА ЗА ОЧИ


  Турмалинска маска за очи создадена по јапонска технологија која допринесува за релаксација и заштита на очите!
  ден 800,00
  Слика на DR.NATURE ТУРМАЛИНСКИ ПОЈАС ЗА ЗГЛОБ

  DR.NATURE ТУРМАЛИНСКИ ПОЈАС ЗА ЗГЛОБ


  Турмалинскиот појас за зглоб е создаден по јапонска технологија која допринесува за олеснување на болки и укоченост во зглобовите и екстремитетите!
  ден 760,00
  Слика на DR.NATURE ТУРМАЛИНСКИ ПОЈАС ЗА КОЛЕНО

  DR.NATURE ТУРМАЛИНСКИ ПОЈАС ЗА КОЛЕНО


  Турмалинскиот појас за колено е создаден по јапонска технологија која допринесува за олеснување на болки и укоченост во колената и долните екстремитети!
  ден 760,00