Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Домашни автори

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на БЕЛЕШКИТЕ НА ЛАЈЛА ГРЕЈС

  БЕЛЕШКИТЕ НА ЛАЈЛА ГРЕЈС


  Автор: Марија Јаневска
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-195-2
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 274
  Димензии: 125x195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00 ден 190,00
  Слика на 333 AFFIRMATIONS

  333 AFFIRMATIONS


  Автор (Author): Катерина Ангеловска (Katerina Angelovska)
  Издавачка куќа (Publishing house): ПАБЛИШЕР
  Година на издавање (year) : 2019
  Број на страни (pages) : 116
  Димензии (dimensions): 125/195
  Корица (cover): Мека (paperback)
  Јазик (language): English
  ден 250,00
  Слика на 333 AFIRMIME

  333 AFIRMIME


  Автор: Катерина Ангеловска
  Издавачка куќа: Мар-Саж
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 116
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Албански
  ден 250,00
  Слика на 333 АФИРМАЦИИ

  333 АФИРМАЦИИ


  Автор: Катерина Ангеловска
  Издание: Трето
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-56-5
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 116
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00 ден 190,00
  Слика на AWAKENING CONSCIOUSNESS

  AWAKENING CONSCIOUSNESS


  Title (Цел наслов): Awakening Consciousness: A Complete Guide to Personal and Collective Transformation
  Author (Автор): Katerina Angelovska, Radovan Vitosevic
  ISBN (ИСБН): 978608456989
  Published (Година на издавање): 2019
  Pages (Број на страни): 202
  Dimensions (Димензии): 140/210
  Cover (Корица): Paperback (мека)
  Language (Јазик): English (англиски)
  ден 400,00
  Слика на БУДЕЊЕ НА СВЕСТА

  БУДЕЊЕ НА СВЕСТА


  Цел наслов: Будење на свеста: Комплетен водич за лична и колективна преобразба
  Број на издание: 5
  Автор: Катерина Ангеловска и Радован Витошевиќ
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-456-9893
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 205
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00
  Слика на SHIHEMI NË MAJË (СЕ ГЛЕДАМЕ НА ВРВОТ)

  SHIHEMI NË MAJË (СЕ ГЛЕДАМЕ НА ВРВОТ)


  Автор: Коста Петров
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-530-1
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 173
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Албански
  ден 199,00
  Слика на БЕЛИОТ ТРОФЕЈ

  БЕЛИОТ ТРОФЕЈ


  Автор: Блаже Аризанов
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-5776
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 138
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 199,00
  Слика на АВАНТУРИТЕ НА ЛИСИЧКО И КАЛИНКА

  АВАНТУРИТЕ НА ЛИСИЧКО И КАЛИНКА


  Автор: Јана Ѓорѓиевска, Теа Богатинова и Иванка Ниневска
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-6070
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 28
  Димензии: 20/20
  Корица: Тврда
  Јазик: Македонски
  Подарок: CD (аудио книга)
  ден 300,00 ден 270,00
  Слика на ПЛАНУМ КРЕАТИВНОСТ

  ПЛАНУМ КРЕАТИВНОСТ


  Автор: Александра Шаровиќ Атанасовска
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-489-2090
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 176
  Димензии: 17/10
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 360,00
  Слика на ПЛАНУМ ПРИКАЗНА

  ПЛАНУМ ПРИКАЗНА


  Автор: Александра Шаровиќ Атанасовска
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-64-0
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 228
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 499,00
  Слика на ЈАС ИМАМ ПЛАНУМ

  ЈАС ИМАМ ПЛАНУМ


  Автор: Александра Шаровиќ Атанасовска
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-67-1
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 250
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 499,00 ден 350,00
  Слика на ПЛАНУМ ПРОДУКТИВНОСТ

  ПЛАНУМ ПРОДУКТИВНОСТ


  Автор: Александра Шаровиќ Атанасовска
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-489-2076
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 176
  Димензии: 17/10
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 360,00
  Слика на РАДОСНИЦА „ДОБРЕ ДОЈДЕ МИЛО“

  РАДОСНИЦА „ДОБРЕ ДОЈДЕ МИЛО“


  Автор: Катерина Николовска
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-2305790
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 22
  Димензии: 25/55
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 490,00 ден 392,00
  Слика на ДОСТОЕВСКИ И МЕКДОНАЛДС

  ДОСТОЕВСКИ И МЕКДОНАЛДС


  Автор: Венко Андоновски
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-6599
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 277
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 350,00 ден 270,00
  Слика на НИКОЈ НЕ РЕЧЕ ДЕКА ЌЕ БИДЕ ЛЕСНО

  НИКОЈ НЕ РЕЧЕ ДЕКА ЌЕ БИДЕ ЛЕСНО


  Автор: Коста Петров
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-480-9
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 202
  Димензии: 120/170
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 199,00
  Слика на НАШЕТО ПОСЛЕДНО КАФЕ

  НАШЕТО ПОСЛЕДНО КАФЕ


  Автор: Коста Петров
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-269-0
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 136
  Димензии: 140/205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 199,00
  Слика на СЕ ГЛЕДАМЕ НА ВРВОТ

  СЕ ГЛЕДАМЕ НА ВРВОТ


  Автор: Коста Петров
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-557-8
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 175
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: Македонски
  ден 199,00
  Слика на СКИТНИКОТ И СИНОВИТЕ

  СКИТНИКОТ И СИНОВИТЕ


  Автор: Александар Секулов
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 645-608-230-6759
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 232
  Димензии: 140 х 205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 300,00
  Слика на ДВЕ ПЕРНИЦИ

  ДВЕ ПЕРНИЦИ


  Автор: Оливера Ќорвезироска
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786084577737
  Година на издавање: 2010
  Број на страни: 186
  Димензии: 125Х195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 300,00
  Слика на ВРЕМЕТО НА ИРВАСИТЕ

  ВРЕМЕТО НА ИРВАСИТЕ


  Автор: Митко Маџунков
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-225-5
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 438
  Димензии: 120Х200
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 500,00
  Слика на ДОМОТ НА АЛЕКСАНДАР

  ДОМОТ НА АЛЕКСАНДАР


  Автор: Митко Маџунков
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-306-2
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 152
  Димензии: 120/200
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 240,00
  Слика на КОН ДРУГАТА ЗЕМЈА

  КОН ДРУГАТА ЗЕМЈА


  Автор: Митко Маџунков
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-304-8
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 430
  Димензии: 120/200
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 400,00
  Слика на КУЛА НА РИДОТ

  КУЛА НА РИДОТ


  Автор: Митко Маџунков
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-226-3
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 672
  Димензии: 120Х200
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 500,00
  Слика на ПТИЦИТЕ ОД ЛАНСКИТЕ ГНЕЗДА

  ПТИЦИТЕ ОД ЛАНСКИТЕ ГНЕЗДА


  Автор: Митко Маџунков
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082301143
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 558
  Димензии: 120X200
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 500,00
  Слика на УБИЈ ГО ЗБОРЛИВОТО КУЧЕ

  УБИЈ ГО ЗБОРЛИВОТО КУЧЕ


  Автор: Митко Маџунков
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082300139
  Година на издавање: 2011
  Број на страни: 254
  Димензии: 125Х195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 300,00
  Слика на ОБЛЕКУВАЊЕ НА БИТИЕТО ВО СМИСЛА

  ОБЛЕКУВАЊЕ НА БИТИЕТО ВО СМИСЛА


  Автор: Калистрат Санџакоски
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-209-6
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 387
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 420,00
  Слика на ЧУДНА СРЕДБА

  ЧУДНА СРЕДБА


  Автор: Митко Маџунков
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-303-1
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 114
  Димензии: 120/200
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00
  Слика на ЈАС, ТИТО И МИКИ МАУС

  ЈАС, ТИТО И МИКИ МАУС


  Автор: Блаже Миневски
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-232-4
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 135
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00 ден 200,00
  Слика на ЈАТКИТЕ НА ЗАГАТКИТЕ

  ЈАТКИТЕ НА ЗАГАТКИТЕ


  Автор: Тоде Илиевски
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-65-7
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 111
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 150,00
  Слика на КРУГ

  КРУГ


  Автор: Димитар Башевски
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-565-3
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 203
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00
  Слика на СТО И ЕДНА КАКО ЕДНА

  СТО И ЕДНА КАКО ЕДНА


  Автор: Цане Ризески
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-61-9
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 123
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 150,00
  Слика на ЕРЕТИЧКИ ПИСМА

  ЕРЕТИЧКИ ПИСМА


  Автор: Стефан Марковски
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-569-1
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 218
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00 ден 200,00
  Слика на ВРАЌАЊЕТО НА КОЗИТЕ

  ВРАЌАЊЕТО НА КОЗИТЕ


  Автор: Луан Старова
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-422-9
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 200
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00 ден 200,00
  Слика на БАЛКАНСКИ НАРАТИВИ

  БАЛКАНСКИ НАРАТИВИ


  Автор: Катица Ќулавкова
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-578-3
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 334
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 350,00
  Слика на МАКЕДОНСКИ ВОЛНЕНИ ВРЕМИЊА

  МАКЕДОНСКИ ВОЛНЕНИ ВРЕМИЊА


  Автор: Катица Ќулавкова
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-509-7
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 314
  Димензии: 140/205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 350,00
  Слика на ГРАНИЦА

  ГРАНИЦА


  Автор: Луан Старова
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-532-5
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 293
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 300,00 ден 240,00
  Слика на ВОЈНИЦИ СО ГУМЕНИ ЧИЗМИ

  ВОЈНИЦИ СО ГУМЕНИ ЧИЗМИ


  Автор: Ивица Челиковиќ
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-486-1
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 146
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00 ден 200,00
  Слика на ЧЕКОР ПО ЖИЦА

  ЧЕКОР ПО ЖИЦА


  Автор: Вања Изова Велева
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-66-4
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 73
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 200,00
  Слика на АНТОЛОГИЈА НА СТАРОГРЧКИ ПОГОВОРКИ И МУДРОСТИ

  АНТОЛОГИЈА НА СТАРОГРЧКИ ПОГОВОРКИ И МУДРОСТИ


  Автор: Валериј Софрониевски
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-77-0
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 312
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 350,00
  Слика на ПОТЕСТАТИЗАМ

  ПОТЕСТАТИЗАМ


  Автор: Калистрат Санџакоски
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-78-7
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 387
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 350,00
  Слика на ЕЗЕРО

  ЕЗЕРО


  Автор: Бјанка Белова
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-831
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 195
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 99,00
  Слика на ГОЛЕМАТА ВОДА

  ГОЛЕМАТА ВОДА


  Автор: Живко Чинго
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-301-7
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 175
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00 ден 200,00
  Слика на СВЕЌА И СВЕТЛИНА

  СВЕЌА И СВЕТЛИНА


  Автор: Ѓорѓи Филипов
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-160-0
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 273
  Димензии: 140X210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00
  Слика на УРБАНИ ХЕРОИ

  УРБАНИ ХЕРОИ


  Автор: Драган Таневски
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-257-7
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 168
  Димензии: 125/185
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00
  Слика на ИЗДРЖИ, КРАЛИЦЕ

  ИЗДРЖИ, КРАЛИЦЕ


  Автор: Весна и Александар Кираџиеви
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-60-2
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 306
  Димензии: 140/205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 390,00
  Слика на ПРИРАЧНИК ЗА АНТИ АНТИАЛКОХОЛИЧАРИ

  ПРИРАЧНИК ЗА АНТИ АНТИАЛКОХОЛИЧАРИ


  Автор: Игор Џамбазов
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-4506-27-0
  Година на издавање: 2011
  Број на страни: 385
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 399,00 ден 290,00
  Слика на ПАТ ЗА РАЈОТ

  ПАТ ЗА РАЈОТ


  Автор: Драги Михајловски
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-502-8
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 283
  Димензии: 125x195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 320,00
  Слика на ПАТОТ

  ПАТОТ


  Автор: Виолета Танчева-Златева
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-73-2
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 87
  Димензии: 125X195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 200,00
  Слика на ВЕШТИЦА

  ВЕШТИЦА


  Автор: Венко Андоновски
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-497-7
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 497
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 390,00