Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Додатоци за канцелариски столови

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на EXTEND + RING ЗА РАБОТЕН СТОЛ
  Слика на АМОРТИЗЕР ЗА СТОЛ

  АМОРТИЗЕР ЗА СТОЛ


  Боја: Хром
  ден 1.200,00
  Слика на АМОРТИЗЕР ЗА СТОЛ

  АМОРТИЗЕР ЗА СТОЛ


  Боја: Црна
  ден 1.100,00
  Слика на ВРСКА ЗА ПОСЕТИТЕЛСКИ СТОЛ
  Слика на МАСИЧКА ЗА ПРЕД СТОЛИЦА
  Слика на ПОСТОЉЕ ЗА СТОЛ (ЅВЕЗДА)

  ПОСТОЉЕ ЗА СТОЛ (ЅВЕЗДА)


  Тип: ПВЦ
  Материјал: Метал
  Боја: Црна
  ден 990,00
  Слика на ПОСТОЉЕ ЗА СТОЛ (ЅВЕЗДА)

  ПОСТОЉЕ ЗА СТОЛ (ЅВЕЗДА)


  Боја: Хром
  ден 1.650,00
  Слика на ПОСТОЉЕ ЗА СТОЛ (ЅВЕЗДА)

  ПОСТОЉЕ ЗА СТОЛ (ЅВЕЗДА)


  Тип: ПВЦ
  Боја: Црна
  ден 1.200,00
  Слика на РАЧКИ ЗА ПОСЕТИТЕЛСКИ СТОЛ (ПАР)
  Слика на РАЧКИ ЗА РАБОТЕН СТОЛ (ПАР)
  Слика на ТАПИ ЗА СТАТИЧНОСТ НА СТОЛ
  Слика на ТРКАЛЦЕ ЗА МЕК ПОД
  Слика на ТРКАЛЦЕ ЗА ТВРД ПОД