Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Deli

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП - DELI
  Слика на КАЛКУЛАТОР DELI – E1520A

  КАЛКУЛАТОР DELI – E1520A


  Материјал и димензии:

  - Димензии: 234×150×43MM
  - Материјал: Пластика
  ден 430,00
  Слика на КАЛКУЛАТОР DELI – E1616

  КАЛКУЛАТОР DELI – E1616


  Материјал и димензии:

  - Димензии: 216×160×41MM
  - Материјал: Метал
  ден 649,00
  Слика на КАЛКУЛАТОР DELI – E1629

  КАЛКУЛАТОР DELI – E1629


  Материјал и димензии:

  - Димензии: 190×137×38MM
  - Материјал: Метал
  ден 520,00
  Слика на КАЛКУЛАТОР DELI – E39203

  КАЛКУЛАТОР DELI – E39203


  Материјал и димензии:

  - Димензии: 198×142×41MM
  - Материјал: Пластика
  ден 420,00
  Слика на КАЛКУЛАТОР DELI – E39265

  КАЛКУЛАТОР DELI – E39265


  Материјал и димензии:

  - Димензии: 216 × 160 × 41MM
  - Материјал: Метал
  ден 510,00
  Слика на КАЛКУЛАТОР SCIENTIFIC DELI – E1709

  КАЛКУЛАТОР SCIENTIFIC DELI – E1709


  Материјал и димензии:

  - Димензии: 149 × 81 × 14MM
  - Материјал: Пластика
  ден 320,00
  Слика на ПЕНКАЛО DELI – 683 – 0.7