Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Dedal

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на ЛАМИНАТОР ATTRACTIVE FL A4 – R4 (А4)

  ЛАМИНАТОР ATTRACTIVE FL A4 – R4 (А4)


  Формат: A4+
  Температура: до 160C
  Брзина: 0,35 m./min.
  Функција за враќање: Не
  Изработка: Пластика
  Број на ваљаци: 4 ваљаци (2 топли) (2 ладни)
  Копче: За одглавување на заглавена хартија
  Употреба: Kанцеларискa
  Гаранција: 1 година гаранција
  Дополнителни информации: LED индикатор за старт
  ден 3.600,00
  Слика на ЛАМИНАТОР FL-A3-2R

  ЛАМИНАТОР FL-A3-2R


  ПРОДУКТ ЛИНИЈА: ATTRACTIVE

  Ширина на ламинирање: 340 mm
  Брзина на ламинирање: 254mm/min
  Фолија за ламинирање: Cold / Hot 80/125mic
  Дебелина на ламинирање: 0.6mm
  Број на ваљаци: 2
  Време на загревање: 3 min
  Моќност: 400W
  Димензии: 421х103х75
  Тежина: 1,55kg
  ден 3.380,00
  Слика на ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT

  ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT


  Формат: А4
  Температура: Фиксна
  Брзина: 250mm/min
  Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони
  Број на вратила: 2 вратила
  Конструкција: Пластика
  Намена: За канцелариско работење
  Дополнителни информации: Светлосен сигнал за почеток
  Нето тежина: 0.800 гр.
  ден 1.960,00
  Слика на ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT

  ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT


  Формат: А4
  Температура: Фиксна
  Брзина: 250mm/min
  Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони
  Број на вратила: 2 вратила
  Конструкција: Пластика
  Намена: За канцелариско работење
  Дополнителни информации: Светлосен сигнал за почеток
  Нето тежина: 0.800 гр.
  ден 1.920,00
  Слика на ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT

  ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT


  Формат: А4
  Температура: Фиксна
  Брзина: 250mm/min
  Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони
  Број на вратила: 2 вратила
  Конструкција: Пластика
  Намена: За канцелариско работење
  Дополнителни информации: Светлосен сигнал за почеток
  Нето тежина: 0.800 гр.
  ден 1.920,00
  Слика на ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT

  ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT


  Формат: А4
  Температура: Фиксна
  Брзина: 250mm/min
  Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони
  Број на вратила: 2 вратила
  Конструкција: Пластика
  Намена: За канцелариско работење
  Дополнителни информации: Светлосен сигнал за почеток
  Нето тежина: 0.800 гр.
  ден 1.920,00
  Слика на ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT

  ЛАМИНАТОР А4 ФОРМАТ FL-A4-2R HIT


  Формат: А4
  Температура: Фиксна
  Брзина: 250mm/min
  Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони
  Број на вратила: 2 вратила
  Конструкција: Пластика
  Намена: За канцелариско работење
  Дополнителни информации: Светлосен сигнал за почеток
  Нето тежина: 0.800 гр.
  ден 1.920,00