Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Celestron

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на ТЕЛЕСКОП CELESTRON ASTROMASTER 114EQ

  ТЕЛЕСКОП CELESTRON ASTROMASTER 114EQ


  • Брзо и едноставно поставување без алат
  • Трајно монтиран StarPointer пребарувач
  • Идеална оптичка слика – Идеални за терестријална и астрономска употреба
  • Брзо вклопување на приклучоците, без алат
  • Германска екваторска завртка со поставени кругови – за прецизно лоцирање и следење на небесните објекти
  • Цврсто изработен статив со 1.25″ челични цевки – Обезбедува цврста и стабилна платформа
  • Целосно обложени стаклени оптички компоненти со високо преносни премази за подобра осветленост и јасност на сликата
  • Deluxe дополнителна лента за удобно складирање на додатоци
  • БОНУС Астрономски Софтвер со база на податоци од 10000 објекти, небесни мапи за печатење и 75 одлични слики
  ден 17.990,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП CELESTRON ASTROMASTER 130EQ

  ТЕЛЕСКОП CELESTRON ASTROMASTER 130EQ


  • Брзо и едноставно поставување без алат
  • Трајно монтиран StarPointer пребарувач
  • Идеална оптичка слика – Идеални за терестријална и астрономска употреба
  • Брзо вклопување на приклучоците, без алат
  •Германска екваторска завртка со поставени кругови – за прецизно лоцирање и следење на небесните објекти
  • Цврсто изработен статив со 1.25″ челични цевки – Обезбедува цврста и стабилна платформа
  • Целосно обложени стаклени оптички компоненти со високо преносни премази за подобра осветленост и јасност на сликата
  • Deluxe дополнителна лента за удобно складирање на додатоци
  • БОНУС Астрономски Софтвер со база на податоци од 10000 објекти, небесни мапи за печатење и 75 одлични слики
  ден 21.490,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП CELESTRON ASTROMASTER 70AZ

  ТЕЛЕСКОП CELESTRON ASTROMASTER 70AZ


  • Брзо и едноставно поставување без алат
  • StarPointer
  • Идеална оптичка слика – Идеални за терестријална и астрономска употреба
  • Брзо ослободување на додатоците – без алатки
  • Плосната рачка за контрола на спојката – за непречено и прецизно прикачување
  • Цврсто изработен статив со 1.25″ челични цевки – Обезбедува цврста и стабилна платформа
  • Целосно обложени стаклени оптички компоненти со високо преносни премази за подобра осветленост и јасност на сликата
  • Deluxe дополнителна лента за удобно складирање на додатоци
  • БОНУС Астрономски Софтвер со база на податоци од 10000 објекти, небесни мапи за печатење и 75 одлични слики
  ден 11.900,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП CELESTRON ASTROMASTER 70EQ

  ТЕЛЕСКОП CELESTRON ASTROMASTER 70EQ


  • Брзо и едноставно поставување без алат
  • Трајно монтиран StarPointer пребарувач
  • Идеална оптичка слика – Идеални за терестријална и астрономска употреба
  • Брзо ослободување на додатоците – без алатки
  • Германска екваторска завртка со поставени кругови – за прецизно лоцирање и следење на небесните објекти
  • Цврсто изработен статив со 1.25″ челични цевки – Обезбедува цврста и стабилна платформа
  • Целосно обложени стаклени оптички компоненти со високо преносни премази за подобра осветленост и јасност на сликата
  • Deluxe дополнителна лента за удобно складирање на додатоци
  • БОНУС Астрономски Софтвер со база на податоци од 10000 објекти, небесни мапи за печатење и 75 одлични слики
  ден 13.990,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП CELESTRON ASTROMASTER 90

  ТЕЛЕСКОП CELESTRON ASTROMASTER 90


  • Брзо и едноставно поставување без алат
  • Трајно монтиран StarPointer пребарувач
  • Идеална оптичка слика – Идеални за терестријална и астрономска употреба
  • Брзо вклопување на приклучоците, без алат
  • Германска екваторска завртка со поставени кругови – за прецизно лоцирање и следење на небесните објекти
  • Цврсто изработен статив со 1.25″ челични цевки – Обезбедува цврста и стабилна платформа
  • Целосно обложени стаклени оптички компоненти со високо преносни премази за подобра осветленост и јасност на сликата
  • Deluxe дополнителна лента за удобно складирање на додатоци
  • БОНУС Астрономски Софтвер со база на податоци од 10000 објекти, небесни мапи за печатење и 75 одлични слики
  ден 21.490,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП CELESTRON FIRSTSCOPE

  ТЕЛЕСКОП CELESTRON FIRSTSCOPE


  • Висококвалитетен стилски штитник со оптичка цевка од 76mm го прави FirstScope идеален астрономски телескоп за почето
  • Преносливиот и тенок дизајн со масичка го олеснува складирањето, транспортот и поставувањето на вашиот FirstScope телескоп
  • Со FirstScope е многу лесно да се набљудува, корисникот едноставно се движи низ небото со поместување на цевката во насока на саканиот објект
  • Стилскиот и декоративен дизајн го прави FirstScope прекрасен подарок за сите заинтересирани за астрономијата
  ден 4.500,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП CELESTRON NEXTSTAR 127SLT COMPUTERIZED

  ТЕЛЕСКОП CELESTRON NEXTSTAR 127SLT COMPUTERIZED


  • Висококвалитетен 127mm Maksutov-Cassegrain
  • Целосно компјутеризиран
  • Трајно монтиран StarPointer пребарувач за прецизно лоцирање на објекти
  • Брзо вклопување на приклучоците, без алат
  • Цврсто изработен статив од нерѓосувачки челик – Обезбедува цврста и стабилна платформа
  • Идеални за терестријална и астрономска употреба
  • БОНУС Астрономски Софтвер со база на податоци од 10000 објекти, небесни мапи за печатење и 75 одлични слики
  ден 39.990,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП CELESTRON POWERSEEKER 50AZ

  ТЕЛЕСКОП CELESTRON POWERSEEKER 50AZ


  • Брзо и едноставно поставување без алат
  • Контроли за бавно движење за непречено следење
  • Идеална оптичка слика – Идеални за терестријална и астрономска употреба
  • Целосно обложени стаклени оптички компоненти со високо преносни премази за подобра осветленост и јасност на сликата
  • 3xBarlow леќите тројно ја зголемуваат моќта на секој окулар
  • БОНУС Астрономски Софтвер со база на податоци од 10000 објекти, небесни мапи за печатење и 75 одлични слики
  ден 4.499,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП CELESTRON POWESEEKER 127EQ

  ТЕЛЕСКОП CELESTRON POWESEEKER 127EQ


  • Брзо и едноставно поставување без алат
  • Контроли за бавно движење за непречено следење
  • Идеална оптичка слика – Идеални за терестријална и астрономска употреба
  • Целосно обложени стаклени оптички компоненти со високо преносни премази за подобра осветленост и јасност на сликата
  • 3xBarlow леќите тројно ја зголемуваат моќта на секој окулар
  • БОНУС Астрономски Софтвер со база на податоци од 10000 објекти, небесни мапи за печатење и 75 одлични слики
  ден 14.990,00
  Слика на ТЕЛЕСКОП CELESTRON POWESEEKER 60AZ

  ТЕЛЕСКОП CELESTRON POWESEEKER 60AZ


  • Брзо и едноставно поставување без алат
  • Контроли за бавно движење за непречено следење
  • Идеална оптичка слика – Идеални за терестријална и астрономска употреба
  • Целосно обложени стаклени оптички компоненти со високо преносни премази за подобра осветленост и јасност на сликата
  • 3xBarlow леќите тројно ја зголемуваат моќта на секој окулар
  • БОНУС Астрономски Софтвер со база на податоци од 10000 објекти, небесни мапи за печатење и 75 одлични слики
  ден 7.200,00