Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Часовници

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH 4

  SAMSUNG GALAXY WATCH 4


  Димензија на куќиште: 44 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: Bluetooth, Wi-Fi
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 16.499,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH4 40MM BT

  SAMSUNG GALAXY WATCH4 40MM BT


  Димензија на куќиште: 40 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: GPS, LTE, NFC, Wi-Fi
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 14.999,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH4 44MM BT

  SAMSUNG GALAXY WATCH4 44MM BT


  Димензија на куќиште: 44 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: Bluetooth, Wi-Fi
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 16.499,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH4 44MM LTE

  SAMSUNG GALAXY WATCH4 44MM LTE


  Димензија на куќиште: 44 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: Bluetooth, GPS, LTE, NFC, Wi-Fi
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 14.999,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH4 44MM LTE

  SAMSUNG GALAXY WATCH4 44MM LTE


  Димензија на куќиште: 44 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: GPS, LTE, NFC, Wi-Fi
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 14.999,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH4 CLASSIC 42MM BT

  SAMSUNG GALAXY WATCH4 CLASSIC 42MM BT


  Димензија на куќиште: 42 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: Wi-Fi
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 20.499,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH4 CLASSIC 42MM BT

  SAMSUNG GALAXY WATCH4 CLASSIC 42MM BT


  Димензија на куќиште: 42 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: Bluetooth, Wi-Fi
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 20.499,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH4 CLASSIC 45MM BT

  SAMSUNG GALAXY WATCH4 CLASSIC 45MM BT


  Димензија на куќиште: 45 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: Wi-Fi, Bluetooth, GPS
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 21.999,00
  Слика на SAMSUNG GALAXY WATCH4 CLASSIC 46MM BT

  SAMSUNG GALAXY WATCH4 CLASSIC 46MM BT


  Димензија на куќиште: 46 мм
  Материјал на ремен: Силикон
  Екран: Амолед
  Конекции: Wi-Fi, Bluetooth, GPS
  Водоотпорност: Да

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 21.999,00