Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Borofone

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на BA19A NIMBLE ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН СО 1 ВЛЕЗ

  BA19A NIMBLE ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН СО 1 ВЛЕЗ


  Влез: AC100-240V 50 / 60Hz 0.3A
  Излез: USB: DC5V / 1.0A MAX
  Материјал: АБС + компензатор на пламен компјутерски материјал, издржлив.
  Заштита со повеќе кола, интелигентна идентификација IC
  BX16 кабел за податоци, L = 1m
  Тежина: 26г
  Големина: 77 * 35 * 24мм
  ден 200,00
  Слика на BA20A SHARP СЕТ ПОЛНАЧ СО 1 ВЛЕЗ И ЛАЈТИНГ (LIGHTNING, IPHONE) КАБЕЛ

  BA20A SHARP СЕТ ПОЛНАЧ СО 1 ВЛЕЗ И ЛАЈТИНГ (LIGHTNING, IPHONE) КАБЕЛ


  Влез: AC100-240V 50 / 60Hz 0.3A
  Излез: USB: DC5V / 2.1A MAX
  Материјал: Материјал за забивање пламен ABS + компјутер.
  Заштита со повеќе кола, интелигентна идентификација IC
  Кабел BX17 (молња); Л: 1М
  Тежина: 56г
  Големина: 79 * 38 * 24мм
  ден 400,00
  Слика на BA20A SHARP СЕТ ПОЛНАЧ СО 1 ВЛЕЗ И ТИП Ц (TYPE-C) КАБЕЛ

  BA20A SHARP СЕТ ПОЛНАЧ СО 1 ВЛЕЗ И ТИП Ц (TYPE-C) КАБЕЛ


  Влез: AC100-240V 50 / 60Hz 0.3A
  Излез: USB: DC5V / 2.1A MAX
  Материјал: Материјал за забивање пламен ABS + компјутер.
  Заштита со повеќе кола, интелигентна идентификација IC
  Кабел BX17 (Тип-Ц); Л: 1М
  Тежина: 56г
  Големина: 79 * 38 * 24мм
  ден 400,00
  Слика на BA23A BRILLIANT ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН СО 2 ВЛЕЗА

  BA23A BRILLIANT ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН СО 2 ВЛЕЗА


  Влез: AC100-240V 50 / 60Hz 0.3A
  Излез: USB1 / 2: DC5V / 2.4A
  Вкупен излез: DC5V / 2.4A MAX
  Материјал: Обвивка за пламен ABS + обвивка за компјутерски материјал
  Заштита со повеќе кола, интелигентна идентификација IC
  Дијаметар: висина: 60 * 41мм
  Тежина: 40г
  ден 300,00
  Слика на BA23A BRILLIANT СЕТ ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН СО 2 ВЛЕЗА И ЛАЈТИНГ (LIGHTING) КАБЕЛ

  BA23A BRILLIANT СЕТ ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН СО 2 ВЛЕЗА И ЛАЈТИНГ (LIGHTING) КАБЕЛ


  Влез: AC100-240V 50 / 60Hz 0.3A
  Излез: USB1 / 2: DC5V / 2.4A
  Вкупен излез: DC5V / 2.4A MAX
  Материјал: Обвивка за пламен ABS + обвивка за компјутерски материјал
  Заштита со повеќе кола, интелигентна идентификација IC
  BX16 кабел за податоци, L = 1m
  Тежина: 66г
  Дијаметар * висина: 60 * 41мм
  ден 500,00
  Слика на BA23A BRILLIANT СЕТ ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН СО 2 ВЛЕЗА И МИКРО (MICRO) КАБЕЛ

  BA23A BRILLIANT СЕТ ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН СО 2 ВЛЕЗА И МИКРО (MICRO) КАБЕЛ


  Влез: AC100-240V 50 / 60Hz 0.3A
  Излез: USB1 / 2: DC5V / 2.4A
  Вкупен излез: DC5V / 2.4A MAX
  Материјал: Обвивка за пламен ABS + обвивка за компјутерски материјал
  Заштита со повеќе кола, интелигентна идентификација IC
  BX16 кабел за податоци, L = 1m
  Тежина: 66г
  Дијаметар * висина: 60 * 41мм
  ден 500,00
  Слика на BH13 ЈOURNEY ДРЖАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН

  BH13 ЈOURNEY ДРЖАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН


  Материјал: Пластика + ABS + силикон
  Површинска технологија: Шема на јаглеродни влакна.
  Големина: 65 * 65 * 42мм
  Тежина: 39гр
  Ширина на главата на магнет: 42мм-42мм
  Применливо за: Универзални мобилни телефони
  Применлива сцена: Централна конзола, работна површина
  Универзална ротација
  ден 400,00
  Слика на BH7 PLANE МАГНЕТЕН ДРЖАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН

  BH7 PLANE МАГНЕТЕН ДРЖАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН


  Материјал: Легура на алуминиум
  Процес: Легура на алуминиум + оксидација + силиконски панел
  Големина: 33,5мм * 8мм
  Тежина: 20,6г
  Магнетски држач
  Применлива сцена: Централна конзола, табла
  ден 250,00
  Слика на BH8 AIR OUTLET МАГНЕТЕН ДРЖАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН

  BH8 AIR OUTLET МАГНЕТЕН ДРЖАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН


  Материјал: Легура на алуминиум
  Процес: Легура на алуминиум + оксидација + силиконски панел
  Големина: 33,5мм
  Тежина: 26г
  Магнетски држач
  Применлива сцена: Централна конзола, табла
  ден 300,00
  Слика на BM31 MYSTERIOUS УНИВЕРЗАЛНИ СЛУШАЛКИ СО МИКРОФОН

  BM31 MYSTERIOUS УНИВЕРЗАЛНИ СЛУШАЛКИ СО МИКРОФОН


  Звучник: 10 мм
  Чувствителност: 98db ± 3Db
  Должина: 1,2 м
  Тежина: 11 гр
  Аудио приклучок: 3,5 мм
  Кабел за слушалки: TPE висока еластична рамна плетенка, емајлирана жица.
  Микрофон: Контролер со микрофон
  Контрола на жица: Функционална работа со едно копче
  ден 250,00
  Слика на BM36 ACURA УНИВЕРЗАЛНИ СЛУШАЛКИ СО МИКРОФОН

  BM36 ACURA УНИВЕРЗАЛНИ СЛУШАЛКИ СО МИКРОФОН


  Звучник: 10 мм
  Должина: 1,2 м
  Тежина: 10 гр
  Аудио приклучок: 3,5 мм
  Кабел за слушалки: TPE висока еластична рамна плетенка, емајлирана жица.
  Микрофон: Контролер со микрофон
  Контрола на жица: Функционална работа со едно копче, прилагодена за контрола на Apple и Android.
  ден 200,00
  Слика на BM40 SAGE УНИВЕРЗАЛНИ СЛУШАЛКИ СО МИКРОФОН

  BM40 SAGE УНИВЕРЗАЛНИ СЛУШАЛКИ СО МИКРОФОН


  Звучник: 14 мм
  Должина: 1,2 м
  Тежина: 12 гр
  Аудио приклучок: 3,5 мм
  Материјал: ABS + TPE
  Микрофон: Контролер со микрофон
  Контрола на жица: Функционална работа со едно копче
  ден 300,00
  Слика на BX18 OPTIMAL УСБ КАБЕЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ (ЛАЈТИНГ-LIGHTING) 2 МЕТРА

  BX18 OPTIMAL УСБ КАБЕЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ (ЛАЈТИНГ-LIGHTING) 2 МЕТРА


  Едноставен дизајн, приклучок и влечење е удобен, издржлив и сигурен
  Должина:
  Тежина: Тежина на гола жица 39g
  Материјал: ПВЦ
  Боја: Бела
  Конектор: Молња, микро-USB, тип-Ц, синхрона поддршка за полнење и пренос на податоци, максимална струја околу 1,6А.
  Спецификација на жичното јадро: 72 четворообразни обложени со калај-бакарна жица без кислород.
  ден 350,00
  Слика на BX18 OPTIMAL УСБ КАБЕЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ (МИКРО-MICRO) 2 МЕТРА

  BX18 OPTIMAL УСБ КАБЕЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ (МИКРО-MICRO) 2 МЕТРА


  Едноставен дизајн, приклучок и влечење е удобен, издржлив и сигурен
  Должина:
  Тежина: Тежина на гола жица 39g
  Материјал: ПВЦ
  Боја: Бела
  Конектор: Молња, микро-USB, тип-Ц, синхрона поддршка за полнење и пренос на податоци, максимална струја околу 1,6А.
  Спецификација на жичното јадро: 72 четворообразни обложени со калај-бакарна жица без кислород.
  ден 350,00
  Слика на BX18 OPTIMAL УСБ КАБЕЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ (ТИП Ц-TYPE C) 2МЕТРА

  BX18 OPTIMAL УСБ КАБЕЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ (ТИП Ц-TYPE C) 2МЕТРА


  Едноставен дизајн, приклучок и влечење е удобен, издржлив и сигурен
  Должина:
  Тежина: Тежина на гола жица 39g
  Материјал: ПВЦ
  Боја: Бела
  Конектор: Молња, микро-USB, тип-Ц, синхрона поддршка за полнење и пренос на податоци, максимална струја околу 1,6А.
  Спецификација на жичното јадро: 72 четворообразни обложени со калај-бакарна жица без кислород.
  ден 350,00
  Слика на BX19 BENEFIT УСБ КАБЕЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ (ЛАЈТИНГ-LIGHTING)

  BX19 BENEFIT УСБ КАБЕЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ (ЛАЈТИНГ-LIGHTING)


  Материјал: Легура на алуминиум
  Синхрона поддршка за полнење и пренесување на податоци, максималната струја е околу 1.3A
  Должина: 1м.
  Тежина: 17г.
  Материјал: ПВЦ
  Спецификација на жичното јадро: 66 четворо-обложена калај-обложена бакарна жица без кислород.
  ден 200,00
  Слика на BX19 BENEFIT УСБ КАБЕЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ (МИКРО-MICRO)

  BX19 BENEFIT УСБ КАБЕЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ (МИКРО-MICRO)


  Материјал: Легура на алуминиум
  Синхрона поддршка за полнење и пренесување на податоци, максималната струја е околу 1.3A
  Должина: 1м.
  Тежина: 17г.
  Материјал: ПВЦ
  Спецификација на жичното јадро: 66 четворо-обложена калај-обложена бакарна жица без кислород.
  ден 200,00
  Слика на BX19 BENEFIT УСБ КАБЕЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ (ТИП Ц-TYPE C)

  BX19 BENEFIT УСБ КАБЕЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ (ТИП Ц-TYPE C)


  Материјал: Легура на алуминиум
  Синхрона поддршка за полнење и пренесување на податоци, максималната струја е околу 1.3A
  Должина: 1м.
  Тежина: 17г.
  Материјал: ПВЦ
  Спецификација на жичното јадро: 66 четворо-обложена калај-обложена бакарна жица без кислород.
  ден 200,00
  Слика на BZ12 LASTING ПОЛНАЧ ЗА ВО АВТОМОБИЛ СО 2 ВЛЕЗА

  BZ12 LASTING ПОЛНАЧ ЗА ВО АВТОМОБИЛ СО 2 ВЛЕЗА


  Влез: DC12-24V
  Излез: USB : DC5V / 2.4A MAX USB1 / 2: DC5V / 2.4A MAX
  Материјал: ABS + компјутерски материјал.
  Заштита со повеќе кола, интелигентна идентификација IC
  Тежина: 14гр
  Големина: 50 * 31 * 27мм
  ден 200,00