Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Бизнис и продажба

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на GO PRO: 7 STEPS TO BECOMING A NETWORK MARKETING PROFESSIONAL

  GO PRO: 7 STEPS TO BECOMING A NETWORK MARKETING PROFESSIONAL


  Автор: Eric Worre
  Издавачка куќа: GO PRO
  ИСБН: 9781523649099
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 160
  Димензии: 20 x 13.5 cm
  Корица: мека
  Јазик: Англиски (оргинал)
  ден 1.000,00
  Слика на БОГАТ ТАТКО, СИРОМАШЕН ТАТКО

  БОГАТ ТАТКО, СИРОМАШЕН ТАТКО


  Автор: Роберт Киосаки
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786084577805
  Година на издавање: 2010
  Број на страни: 238
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 400,00
  Слика на МАГИЈА НА ГОЛЕМИТЕ СНИШТА

  МАГИЈА НА ГОЛЕМИТЕ СНИШТА


  Автор: Дејвид Џ. Шварц
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-30-5
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 255
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 450,00
  Слика на СЕКОЈ МОЖЕ

  СЕКОЈ МОЖЕ


  Автор: Сахар и Боби Хашеми
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569039
  Година на издавање: 2010
  Број на страни: 215
  Димензии: 140X205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 400,00
  Слика на ТАЈНИ НА ЛИДЕРСТВОТО

  ТАЈНИ НА ЛИДЕРСТВОТО


  Автор: Мајкл Хит
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569190
  Година на издавање: 2012
  Број на страни: 126
  Димензии: 125X195
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 250,00
  Слика на ТАЈНИ НА ПРЕЗЕНТИРАЊЕТО

  ТАЈНИ НА ПРЕЗЕНТИРАЊЕТО


  Автор: Мартин Менсер
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569206
  Година на издавање: 2012
  Број на страни: 126
  Димензии: 125X195
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 250,00
  Слика на ТАЈНИ НА ПРОДАВАЊЕТО

  ТАЈНИ НА ПРОДАВАЊЕТО


  Автор: Ник Констабл
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569176
  Година на издавање: 2012
  Број на страни: 118
  Димензии: 125X195
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 250,00
  Слика на УМЕШНОСТА НА ВОЈУВАЊЕТО

  УМЕШНОСТА НА ВОЈУВАЊЕТО


  Автор: Сун Цу
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-191-4
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 107
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 199,00
  Слика на МИСЛИ И ЗБОГАТИ СЕ

  МИСЛИ И ЗБОГАТИ СЕ


  Автор: Наполеон Хил
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-4569-23-7
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 258
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 400,00
  Слика на ЈАС ИМАМ ПЛАНУМ

  ЈАС ИМАМ ПЛАНУМ


  Автор: Александра Шаровиќ Атанасовска
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-67-1
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 250
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 499,00 ден 350,00
  Слика на ПОДОБРУВАЊЕ НА ИНТЕРПЕРСОНАЛНИТЕ КОМУНИКАЦИСКИ ВЕШТИНИ

  ПОДОБРУВАЊЕ НА ИНТЕРПЕРСОНАЛНИТЕ КОМУНИКАЦИСКИ ВЕШТИНИ


  Автор: Станислав Петковски и Бети Андоновиќ
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-4569-39-8
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 200
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 350,00
  Слика на ЦЕЛИ!

  ЦЕЛИ!


  Автор: Брајан Трејси
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569138
  Година на издавање: 2011
  Број на страни: 236
  Димензии: 140X205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 400,00 ден 350,00
  Слика на НАПРЕД: КАКО СТАРБАКС СЕ БОРЕШЕ ЗА НЕГОВИОТ ЖИВОТ БЕЗ ДА ЈА ИЗГУБИ СВОЈАТА ДУША

  НАПРЕД: КАКО СТАРБАКС СЕ БОРЕШЕ ЗА НЕГОВИОТ ЖИВОТ БЕЗ ДА ЈА ИЗГУБИ СВОЈАТА ДУША


  Автор: Хауард Шулц
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 9786082293479
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 360
  Димензии: 135х215
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 330,00
  Слика на ДА! 50 ТАЈНИ НА НАУКАТА НА УБЕДУВАЊЕТО

  ДА! 50 ТАЈНИ НА НАУКАТА НА УБЕДУВАЊЕТО


  Автор: Стив Ј. Мартин, Ноа Ј. Голдстајн, Роберт Циалдини
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-972-3
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 368
  Димензии: 145x205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 300,00
  Слика на МОМЧЕТО МИЛИЈАРДЕР: МАРК ЗАКЕРБЕРГ СО СВОИ ЗБОРОВИ

  МОМЧЕТО МИЛИЈАРДЕР: МАРК ЗАКЕРБЕРГ СО СВОИ ЗБОРОВИ


  Автор: Џорџ Беам
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-665-4
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 160
  Димензии: 145x205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 250,00
  Слика на РИЧАРД БРЕНСОН: КАКО ЈА ИЗГУБИВ НЕВИНОСТА

  РИЧАРД БРЕНСОН: КАКО ЈА ИЗГУБИВ НЕВИНОСТА


  Автор: Ричард Бренсон
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-663-0
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 580
  Димензии: 145x205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 550,00
  Слика на 7 НАВИКИ НА УСПЕШНИТЕ ЛУЃЕ

  7 НАВИКИ НА УСПЕШНИТЕ ЛУЃЕ


  Автор: Стивен Кови
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569091
  Година на издавање: 2011
  Број на страни: 386
  Димензии: 140X205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 500,00
  Слика на БЕЗ ОПРАВДУВАЊА

  БЕЗ ОПРАВДУВАЊА


  Автор: Брајан Трејси
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569084
  Година на издавање: 2011
  Број на страни: 254
  Димензии: 140X205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00
  Слика на БЕЛИОТ ТРОФЕЈ

  БЕЛИОТ ТРОФЕЈ


  Автор: Блаже Аризанов
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-5776
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 138
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 199,00
  Слика на ВИЕ СТЕ ВАШИТЕ УВЕРУВАЊА

  ВИЕ СТЕ ВАШИТЕ УВЕРУВАЊА


  Автор: Смиљан Мори
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4892-03-8
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 305
  Димензии: 23cm
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 990,00
  Слика на ДАЛИ ФИНАНСИИТЕ СЕ НАВИСТИНА (ТАКВО) СТРАШИЛО?!

  ДАЛИ ФИНАНСИИТЕ СЕ НАВИСТИНА (ТАКВО) СТРАШИЛО?!


  Автор: Смиљан Мори
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978608489218
  Година на издавање: 2020
  Број на страни: 181
  Димензии: 23cm
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 600,00
  Слика на УПРАВУВАЊЕ СО ВРЕМЕТО

  УПРАВУВАЊЕ СО ВРЕМЕТО


  Автор: Брајан Трејси
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-25-1
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 95
  Димензии:125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00
  Слика на СЕ ГЛЕДАМЕ НА ВРВОТ

  СЕ ГЛЕДАМЕ НА ВРВОТ


  Автор: Коста Петров
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-557-8
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 175
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: Македонски
  ден 199,00
  Слика на НАЧИНОТ НА ВОЛКОТ ОД ВОЛСТРИТ

  НАЧИНОТ НА ВОЛКОТ ОД ВОЛСТРИТ


  Автор: Џордан Белфорд
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-94-7
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 246
  Димензии: 140/205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00
  Слика на МОЌТА НА НАВИКИТЕ

  МОЌТА НА НАВИКИТЕ


  Автор: Чарлс Дјухиг
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-71-8
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 312
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00
  Слика на НАВИКИ ЗА УСПЕХ

  НАВИКИ ЗА УСПЕХ


  Автор: Наполеон Хил
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-95-4
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 224
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00
  Слика на НАЈБОГАТИОТ ЧОВЕК НА ВАВИЛОН

  НАЈБОГАТИОТ ЧОВЕК НА ВАВИЛОН


  Автор: Џорџ С. Клејсон
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-506-6
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 149
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 280,00
  Слика на НАЈДОБРОТО ДОПРВА ДОАЃА

  НАЈДОБРОТО ДОПРВА ДОАЃА


  Автор: Ивана Горичан
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-74-9
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 106
  Димензии: 145/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00
  Слика на НИКОЈ НЕ РЕЧЕ ДЕКА ЌЕ БИДЕ ЛЕСНО

  НИКОЈ НЕ РЕЧЕ ДЕКА ЌЕ БИДЕ ЛЕСНО


  Автор: Коста Петров
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-480-9
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 202
  Димензии: 120/170
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 199,00
  Слика на ДИНАМИЧНИОТ МОДЕЛ НА ЛИДЕРСТВОТО

  ДИНАМИЧНИОТ МОДЕЛ НА ЛИДЕРСТВОТО


  Автор: Милан Крајнц
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-456-988-6
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 128
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00
  Слика на ПОЧНИ СО ЗОШТО

  ПОЧНИ СО ЗОШТО


  Автор: Сајмон Синек
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-6569-68-8
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 245
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 400,00
  Слика на ТАЈНИ НА ПРЕГОВАРАЊЕТО

  ТАЈНИ НА ПРЕГОВАРАЊЕТО


  Автор: Дејвид Браун
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569169
  Година на издавање: 2012
  Број на страни: 118
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00
  Слика на ПРАВИЛОТО 10X

  ПРАВИЛОТО 10X


  Автор: Грант Кардон
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-96-1
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 232
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00
  Слика на РАЗБУДЕТЕ ГО ЏИНОТ ВО СЕБЕ

  РАЗБУДЕТЕ ГО ЏИНОТ ВО СЕБЕ


  Автор: Тони Робинс
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4892-04-5
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 530
  Димензии: 155/235
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 790,00
  Слика на МОЌТА НА САМОДОВЕРБАТА

  МОЌТА НА САМОДОВЕРБАТА


  Автор: Брајан Трејси
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4892-17-5
  Година на издавање: 2020
  Број на страни: 320
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 400,00
  Слика на КЛУБОТ 5 НАУТРО

  КЛУБОТ 5 НАУТРО


  Автор: Робин Шарма
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-614-8
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 330
  Димензии: 140 х 205
  Корица: мека
  Јазик: Македонски
  ден 500,00
  Слика на КАКО ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ГРИЖИТЕ И ДА ПОЧНЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ

  КАКО ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ГРИЖИТЕ И ДА ПОЧНЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ


  Автор: Дејл Карнеги
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-368-0
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 258
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00
  Слика на ПЛАНУМ ПРОДУКТИВНОСТ

  ПЛАНУМ ПРОДУКТИВНОСТ


  Автор: Александра Шаровиќ Атанасовска
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-489-2076
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 176
  Димензии: 17/10
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 360,00
  Слика на ПЛАНУМ КРЕАТИВНОСТ

  ПЛАНУМ КРЕАТИВНОСТ


  Автор: Александра Шаровиќ Атанасовска
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-489-2090
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 176
  Димензии: 17/10
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 360,00
  Слика на ПЛАНУМ ПРИКАЗНА

  ПЛАНУМ ПРИКАЗНА


  Автор: Александра Шаровиќ Атанасовска
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-64-0
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 228
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 499,00
  Слика на БИДЕТЕ ОПСЕДНАТИ ИЛИ БИДЕТЕ ПРОСЕЧНИ

  БИДЕТЕ ОПСЕДНАТИ ИЛИ БИДЕТЕ ПРОСЕЧНИ


  Автор: Грант Кардон
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4892-15-1
  Година на издавање: 2020
  Број на страни: 232
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 450,00
  Слика на КАКО ДА ГО ДОБИЕТЕ ТОА ШТО ГО САКАТЕ

  КАКО ДА ГО ДОБИЕТЕ ТОА ШТО ГО САКАТЕ


  Автор: Џозеф Марфи
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786084577553
  Година на издавање: 2010
  Број на страни: 198
  Димензии: 125x195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 280,00
  Слика на ЉУБОВОЛОГИЈА

  ЉУБОВОЛОГИЈА


  Автор: Бруно Шимлеша
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-62-6
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 274
  Димензии: 210/140
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 400,00
  Слика на КОЈ ЌЕ ПЛАЧЕ КОГА ЌЕ ТЕ НЕМА?

  КОЈ ЌЕ ПЛАЧЕ КОГА ЌЕ ТЕ НЕМА?


  Автор: Робин Шарма
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-270-6
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 223
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 320,00
  Слика на БУДЕЊЕ НА СВЕСТА

  БУДЕЊЕ НА СВЕСТА


  Цел наслов: Будење на свеста: Комплетен водич за лична и колективна преобразба
  Број на издание: 5
  Автор: Катерина Ангеловска и Радован Витошевиќ
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-456-9893
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 205
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00 ден 350,00
  Слика на AWAKENING CONSCIOUSNESS

  AWAKENING CONSCIOUSNESS


  Title (Цел наслов): Awakening Consciousness: A Complete Guide to Personal and Collective Transformation
  Author (Автор): Katerina Angelovska, Radovan Vitosevic
  ISBN (ИСБН): 978608456989
  Published (Година на издавање): 2019
  Pages (Број на страни): 202
  Dimensions (Димензии): 140/210
  Cover (Корица): Paperback (мека)
  Language (Јазик): English (англиски)
  ден 400,00
  Слика на БЕСКОНЕЧНА ИГРА

  БЕСКОНЕЧНА ИГРА


  Автор: Сајмон Синек
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084892250
  Година на издавање: 2020
  Број на страни: 227
  Димензии: 140 х 210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00
  Слика на КАКО ДА СЕ РАЗГОВАРА СО НЕПОЗНАТИ

  КАКО ДА СЕ РАЗГОВАРА СО НЕПОЗНАТИ


  Автор: Малком Гладвел
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082307206
  Година на издавање: 2020
  Број на страни: 315
  Димензии: 140 х 210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 500,00
  Филтри Close
  Min: ден 199,00 Max: ден 1.000,00
  ден199 ден1000