Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Белетристика и романи

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на 10 МИНУТИ И 38 СЕКУНДИ ВО ОВОЈ ЧУДЕН СВЕТ

  10 МИНУТИ И 38 СЕКУНДИ ВО ОВОЈ ЧУДЕН СВЕТ


  Автор: Елиф Шафак
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-668-1
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 316
  Димензии: 140 х 205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00 ден 340,00
  Слика на 13

  13


  Автор: Стив Кавана
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-6629
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 345
  Димензии: 140 х 210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00
  Слика на 1984

  1984


  Автор: Џорџ Орвел
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-6506
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 353
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00 ден 350,00
  Слика на БЕЛЕШКИТЕ НА ЛАЈЛА ГРЕЈС

  БЕЛЕШКИТЕ НА ЛАЈЛА ГРЕЈС


  Автор: Марија Јаневска
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-195-2
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 274
  Димензии: 125x195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00 ден 190,00
  Слика на БЕЛИОТ ТРОФЕЈ

  БЕЛИОТ ТРОФЕЈ


  Автор: Блаже Аризанов
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-5776
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 138
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 199,00
  Слика на БРИДА

  БРИДА


  Автор: Пауло Коелјо
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9789989187582
  Година на издавање: 2008
  Број на страни: 264
  Димензии: 112X180
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 380,00
  Слика на ВЕРОНИКА РЕШИ ДА УМРЕ

  ВЕРОНИКА РЕШИ ДА УМРЕ


  Автор: Пауло Коелјо
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786084577546
  Година на издавање: 2010
  Број на страни: 190
  Димензии: 125x195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00
  Слика на ВРЕМЕ

  ВРЕМЕ


  Автор: Ридигер Зафрански
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-6278
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 195
  Димензии: 140 х 205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00
  Слика на ГАЛЕБОТ ЏОНАТАН ЛИВИНГСТОН

  ГАЛЕБОТ ЏОНАТАН ЛИВИНГСТОН


  Автор: Ричард Бах
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-536-3
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 153
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 199,00
  Слика на ДВОЈКАТА ОД СОСЕДСТВОТО

  ДВОЈКАТА ОД СОСЕДСТВОТО


  Автор: Шари Лапена
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-537-0
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 270
  Димензии: 140 х 205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00
  Слика на ДЕВОЈКАТА ВО ПАЈАКОВА МРЕЖА

  ДЕВОЈКАТА ВО ПАЈАКОВА МРЕЖА


  Автор: Давид Лагеркранц
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-407-6
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 458
  Димензии: 140 х 205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 500,00
  Слика на ДЕВОЈКАТА ОД МОЧУРИШТЕТО

  ДЕВОЈКАТА ОД МОЧУРИШТЕТО


  Автор: Делија Овенс
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-664-3
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 343
  Димензии: 140 х 210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 500,00 ден 399,00
  Слика на ДЕВОЈКАТА СО ТЕТОВАЖА НА ЗМЕЈ

  ДЕВОЈКАТА СО ТЕТОВАЖА НА ЗМЕЈ


  Автор: Стиг Ларсон
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786084577423
  Година на издавање: 2010
  Број на страни: 505
  Димензии: 140X205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 500,00 ден 420,00
  Слика на ДЕВОЈКАТА ШТО ТРЕБАШЕ ДА УМРЕ

  ДЕВОЈКАТА ШТО ТРЕБАШЕ ДА УМРЕ


  Автор: Давид Лагеркранц
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-6803
  Година на издавање: 2020
  Број на страни: 333
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 500,00
  Слика на ДЕВОЈКИТЕ

  ДЕВОЈКИТЕ


  Автор: Ема Клајн
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-515-8
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 267
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 420,00
  Слика на ДНЕВНИКОТ НА ЕДЕН ВОЛШЕБНИК

  ДНЕВНИКОТ НА ЕДЕН ВОЛШЕБНИК


  Автор: Пауло Коелјо
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-297-3
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 234
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 380,00
  Слика на ДНЕВНИКОТ НА ЕДНО ШМОКЛЕ

  ДНЕВНИКОТ НА ЕДНО ШМОКЛЕ


  Автор: Џеф Кини
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-644-5
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 228
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 360,00
  Слика на ДНЕВНИКОТ НА ЕДНО ШМОКЛЕ (ПРАВИЛАТА НА РОДРИК)

  ДНЕВНИКОТ НА ЕДНО ШМОКЛЕ (ПРАВИЛАТА НА РОДРИК)


  Автор: Џеф Кини
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-651-3
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 228
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 360,00
  Слика на ЕДИНАЕСЕТ МИНУТИ

  ЕДИНАЕСЕТ МИНУТИ


  Автор: Пауло Коелјо
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9789989918810
  Година на издавање: 2001
  Број на страни: 274
  Димензии: 140/205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 350,00 ден 250,00
  Слика на ЧЕТИРИЕСЕТ ПРАВИЛА НА ЉУБОВТА

  ЧЕТИРИЕСЕТ ПРАВИЛА НА ЉУБОВТА


  Автор: Елиф Шафак
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-166-2
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 381
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00 ден 340,00
  Слика на ЧОВЕКОТ ОД КРЕДА

  ЧОВЕКОТ ОД КРЕДА


  Автор: К. Џ. Тjудор
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-661-2
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 285
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 420,00 ден 299,00
  Слика на ЏЕЛАТ НА ЉУБОВТА

  ЏЕЛАТ НА ЉУБОВТА


  Автор: Ирвин Јалом
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-560-8
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 315
  Димензии: 140 х 210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00
  Слика на SHIHEMI NË MAJË (СЕ ГЛЕДАМЕ НА ВРВОТ)

  SHIHEMI NË MAJË (СЕ ГЛЕДАМЕ НА ВРВОТ)


  Автор: Коста Петров
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-530-1
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 173
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Албански
  ден 199,00
  Слика на ВИЛИНО

  ВИЛИНО


  Автор: Винка Саздова
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-6810
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 259
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 300,00 ден 250,00
  Слика на ВЛАДЕТЕЛОТ

  ВЛАДЕТЕЛОТ


  Автор: Николо Макијавели
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-241-6
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 142
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00 ден 190,00
  Слика на ШПИОНКА

  ШПИОНКА


  Автор: Пауло Коелјо
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-479-3
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 153
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 320,00
  Слика на ХИПИ

  ХИПИ


  Автор: Пауло Коелјо
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-5929
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 277
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00
  Слика на УНА И СЕЛИНЏЕР

  УНА И СЕЛИНЏЕР


  Автор: Фредерик Бегбеде
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-508-0
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 260
  Димензии:140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 380,00
  Слика на ТРИТЕ ЌЕРКИ НА ЕВА

  ТРИТЕ ЌЕРКИ НА ЕВА


  Автор: Елиф Шафак
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-517-2
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 387
  Димензии: 140/205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 500,00 ден 380,00
  Слика на ТВОЈОТ ВТОР ЖИВОТ ЗАПОЧНУВА КОГА ЌЕ СФАТИШ ДЕКА ИМАШ САМО ЕДЕН

  ТВОЈОТ ВТОР ЖИВОТ ЗАПОЧНУВА КОГА ЌЕ СФАТИШ ДЕКА ИМАШ САМО ЕДЕН


  Автор: Рафаела Жордано
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-625-4
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 200
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 320,00 ден 250,00
  Слика на СУДЕЊЕ

  СУДЕЊЕ


  Автор: Џејмс Патерсон
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-430-4
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 321
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00
  Слика на СРЦЕ ОД МАСТИЛО

  СРЦЕ ОД МАСТИЛО


  Автор: Корнелија Функе
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-655-1
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 535
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 500,00
  Слика на ПРИКАЗНА ЗА НОВОТО ПРЕЗИМЕ

  ПРИКАЗНА ЗА НОВОТО ПРЕЗИМЕ


  Автор: Елена Феранте
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9978-608-230-507-3
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 469
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 600,00
  Слика на ПОНЕКОГАШ ДОАЃА СРЕЌА

  ПОНЕКОГАШ ДОАЃА СРЕЌА


  Автор: Винка Саздова
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082301389
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 301
  Димензии: 140/205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00 ден 199,00
  Слика на ПОСЛЕДНАТА ПЕСНА

  ПОСЛЕДНАТА ПЕСНА


  Автор: Николас Спаркс
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-299-7
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 362
  Димензии: 140/205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00
  Слика на ПЛАТФОРМА

  ПЛАТФОРМА


  Автор: Мишел Уелбек
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-554-7
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 293
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00
  Слика на ПИРЕЈ

  ПИРЕЈ


  Автор: Петре М. Андреевски
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786084577010
  Година на издавање: 2010
  Број на страни: 252
  Димензии: 140X205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 350,00 ден 270,00
  Слика на ПАРФЕМ

  ПАРФЕМ


  Автор: Патрик Зискинд
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-561-5
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 213
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 350,00 ден 280,00
  Слика на ОСТРОВОТ КАМИНО

  ОСТРОВОТ КАМИНО


  Автор: Џон Гришам
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-649-0
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 270
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 420,00
  Слика на ПАПОКОТ НА СВЕТОТ

  ПАПОКОТ НА СВЕТОТ


  Автор: Венко Андоновски
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-495-3
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 345
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 340,00 ден 260,00
  Слика на МАНАСТИР ФУЕНТЕРАБИЈА

  МАНАСТИР ФУЕНТЕРАБИЈА


  Автор: Јагода Михајловска-Георгиева
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-510-3
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 229
  Димензии: 140/205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 300,00 ден 230,00
  Слика на МАЛИОТ ПРИНЦ

  МАЛИОТ ПРИНЦ


  Автор: Антоан де Сент-Егзипери
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082300665
  Година на издавање: 2004
  Број на страни: 97
  Димензии: 112X180
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 150,00
  Слика на ЛОВ НА ТИГАР

  ЛОВ НА ТИГАР


  Автор: Џејмс Патерсон
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-412-0
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 321
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00
  Слика на ЛУЃЕ БЕЗ МИНАТО

  ЛУЃЕ БЕЗ МИНАТО


  Автор: Ивица Челиковиќ
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-456-9879
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 163
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00
  Слика на ЛУНА

  ЛУНА


  Автор: Винка Саздова
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-404-5
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 302
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00 ден 199,00
  Слика на ЉУБОВТА ТРАЕ ТРИ ГОДИНИ

  ЉУБОВТА ТРАЕ ТРИ ГОДИНИ


  Автор: Фредерик Бегбеде
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-411-3
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 156
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 300,00
  Слика на ЌЕРКАТА НА МАТЕМАТИЧАРОТ

  ЌЕРКАТА НА МАТЕМАТИЧАРОТ


  Автор: Венко Андоновски
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-647-6
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 404
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00 ден 320,00
  Слика на СРЦЕТО Е ТУПАНИЦА

  СРЦЕТО Е ТУПАНИЦА


  Автор: Ингрид Уведие Волден
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-6834
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 240
  Димензии: 140 х 205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 300,00
  Слика на СПАСИТЕЛОТ

  СПАСИТЕЛОТ


  Автор: Ју Несбе
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-496-0
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 453
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 500,00
  Слика на СНЕШКО

  СНЕШКО


  Автор: Ју Несбе
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-538-7
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 436
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 500,00 ден 360,00