Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Автоделови

   

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на BMC RACE ФИЛТЕР ЗА ВОЗДУХ MV AGUSTA

  BMC RACE ФИЛТЕР ЗА ВОЗДУХ MV AGUSTA


  Опис: Спортски Филтер воздух, BMC Race air filter MV AGUSTA FM712/04 Race
  Одговара за следниве модели: MV AGUSTA BRUTALE 675/800, STRADALE, TURISMO VELOCE 800, F3 675/800
  Made in Italy
  ден 7.000,00
  Слика на DURACELL ADVANCED 63Ah

  DURACELL ADVANCED 63Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 63 Ah

  Почетна струја: 650 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 30 месеци

  Тежина: 16,5 кг

  Димензии: Должина 241мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 5.450,00
  Слика на DURACELL ADVANCED 74Ah

  DURACELL ADVANCED 74Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 74 Ah

  Почетна струја: 740 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 30 месеци

  Тежина: 18 кг

  Димензии: Должина 278мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 5.790,00
  Слика на DURACELL ADVANCED 95Ah

  DURACELL ADVANCED 95Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 95 Ah

  Почетна струја: 820 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 30 месеци

  Тежина: 23 кг

  Димензии: Должина 354мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 7.190,00
  Слика на DURACELL EXTREME 70Ah AGM

  DURACELL EXTREME 70Ah AGM


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 70 Ah

  Почетна струја: 20 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 40 месеци

  Тежина: 19 кг

  Димензии: Должина 278мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 10.200,00
  Слика на DURACELL EXTREME 80Ah AGM

  DURACELL EXTREME 80Ah AGM


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 80 Ah

  Почетна струја: 800 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 40 месеци

  Тежина: 22 кг

  Димензии: Должина 315мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 11.400,00
  Слика на DURACELL EXTREME 92Ah AGM

  DURACELL EXTREME 92Ah AGM


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 90 Ah

  Почетна струја: 850 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 40 месеци

  Тежина: 26 кг

  Димензии: Должина 354мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 12.700,00
  Слика на DURACELL PROFESSIONAL 180Ah

  DURACELL PROFESSIONAL 180Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 180 Ah

  Почетна струја: 1150 A

  Поларитет: ЛЕВ +

  Гаранција: 18 месеци

  Тежина: 45 кг

  Димензии: Должина 514мм, Ширина 223мм, Висина 195мм
  ден 12.500,00
  Слика на DURACELL PROFESSIONAL 225Ah

  DURACELL PROFESSIONAL 225Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 225 Ah

  Почетна струја: 1350 A

  Поларитет: ЛЕВ +

  Гаранција: 18 месеци

  Тежина: 57 кг

  Димензии: Должина 517мм, Ширина 273мм, Висина 240мм
  ден 15.300,00
  Слика на DURACELL STARTER 44Ah

  DURACELL STARTER 44Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 44 Ah

  Почетна струја: 360 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 30 месеци

  Тежина: 11,2 кг

  Димензии: Должина 210мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 3.300,00
  Слика на DURACELL STARTER 55Ah

  DURACELL STARTER 55Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 55 Ah

  Почетна струја: 480 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 30 месеци

  Тежина: 13,5 кг

  Димензии: Должина 241мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 3.950,00
  Слика на ISKRA ENERGY 100Ah

  ISKRA ENERGY 100Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 100 Ah

  Почетна струја: 900 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 23,8 кг

  Димензии: Должина 353мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 5.900,00
  Слика на ISKRA ENERGY 44Ah

  ISKRA ENERGY 44Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 44 Ah

  Почетна струја: 450 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 12,5 кг

  Димензии: Должина 208мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 2.650,00
  Слика на ISKRA ENERGY 55Ah

  ISKRA ENERGY 55Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 55 Ah

  Почетна струја: 550 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 15 кг

  Димензии: Должина 241мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 3.200,00
  Слика на ISKRA ENERGY 66Ah

  ISKRA ENERGY 66Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 66 Ah

  Почетна струја: 630 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 17,3 кг

  Димензии: Должина 280мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 3.950,00
  Слика на ISKRA ENERGY 77Ah

  ISKRA ENERGY 77Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 77 Ah

  Почетна струја: 730 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 18,6 кг

  Димензии: Должина 280мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 4.500,00
  Слика на MONBAT DYNAMIC 100Ah

  MONBAT DYNAMIC 100Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 100 Ah

  Почетна струја: 800 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 21,8 кг

  Димензии: Должина 353мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 5.600,00
  Слика на MONBAT DYNAMIC 45Ah

  MONBAT DYNAMIC 45Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 45 Ah

  Почетна струја: 360 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 11 кг

  Димензии: Должина 207мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 2.700,00
  Слика на MONBAT DYNAMIC 55Ah

  MONBAT DYNAMIC 55Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 55 Ah

  Почетна струја: 480 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 13,2 кг

  Димензии: Должина 242мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 3.250,00
  Слика на MONBAT DYNAMIC 66Ah

  MONBAT DYNAMIC 66Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 66 Ah

  Почетна струја: 580 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 15 кг

  Димензии: Должина 278мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 3.850,00
  Слика на MONBAT DYNAMIC 75Ah

  MONBAT DYNAMIC 75Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 75 Ah

  Почетна струја: 680 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 16,4 кг

  Димензии: Должина 278мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 4.250,00
  Слика на АДИТИВ ЗА БЕНЗИН MOTUL FUEL SYSTEM CLEANuel 75ml

  АДИТИВ ЗА БЕНЗИН MOTUL FUEL SYSTEM CLEANuel 75ml


  Опис: Адитив за чистење и одмастување на системот за проток на бензин.
  - Препорачливо за сите моторцикли и скутери 2Т или 4Т со карбуратор или со директно вбризгување на горивото.
  - Пакување од 75ml за 5 литри гориво.
  -За повеќе инфо погледни го видеото подолу.
  ден 450,00
  Слика на АДИТИВ ЗА МАСЛО MOTUL ENGINE CLEAN 200ml

  АДИТИВ ЗА МАСЛО MOTUL ENGINE CLEAN 200ml


  Опис: Адитив за чистење на внатрешноста на моторот.
  - Се става пред промена на маслото на загреан мотор.
  - 15мин се остава да работи потоа се испушта маслото.
  - Пакување од 200ml.
  - Наменето е за 4Такни мотори, скутери, санки за снег, ATV…
  - (ЗАДОЛЖИТЕЛНА ПРОМЕНА НА ФИЛТЕР ЗА МАСЛО) за повеќе инфо погледни го видеото подоле.
  ден 650,00
  Слика на АКУМУЛАТОР-БАТЕРИЈА YTX7A-BS

  АКУМУЛАТОР-БАТЕРИЈА YTX7A-BS


  Опис: MF Акумулатор-батерија без одржување, модел YTX7A-BS 12V
  Димензии: 150mm Ширина:87mm Висина:94mm
  Акумулаторот не е активиран фабрички, се активира пред да почне да се користи.
  Одговара кај сите скутери кинески скутери 125 и 150сс
  Марка KAGE
  ден 1.500,00
  Слика на АЛАНСЕР ЗА ПАЛЕЊЕ APRILIA 50 DITECH

  АЛАНСЕР ЗА ПАЛЕЊЕ APRILIA 50 DITECH


  Опис: Алансер за палење, starter motor AP2QCA000455
  Одговара за следниве модели: Aprilia SR 50 2000-2003 Carburator, SR 50 DiTech, Aprilia Habana 50 (Morini Engine)
  - Сликата е автентична на производот
  ден 1.650,00
  Слика на АЛАНСЕР ЗА ПАЛЕЊЕ BAOTIAN-YIYING 50 4T

  АЛАНСЕР ЗА ПАЛЕЊЕ BAOTIAN-YIYING 50 4T


  Опис: Алансер за палење, starter motor GY6 50-60-80 139QMB
  Одговара за следниве 4Тактни модели: Baotian-Yiying-Znen-Hamachi 50 4T
  - Сликата е автентична на производот
  ден 1.050,00
  Слика на АЛАНСЕР ЗА ПАЛЕЊЕ JONWAY-TUMOPAR GY6 125/150

  АЛАНСЕР ЗА ПАЛЕЊЕ JONWAY-TUMOPAR GY6 125/150


  Опис: Алансер за палење, starter motor GY6 125/150
  Одговара за следниве 4Тактни модели: Jonway, Tumopar, Znen 125 4T, Hisun, Hamachi, Baotian, Tianke
  - Сликата е автентична на производот
  ден 1.100,00
  Слика на АЛАНСЕР ЗА ПАЛЕЊЕ KEEWAY-CPI 50 2T

  АЛАНСЕР ЗА ПАЛЕЊЕ KEEWAY-CPI 50 2T


  Опис: Алансер за палење, starter motor 1E40QMB
  Одговара за следниве 2Тактни модели: Keeway matrix, focus, huricane 50 2t, Cpi oliver, hussar 50, Generic xor, ideo 50
  - Сликата е автентична на производот
  ден 1.200,00
  Слика на АЛАНСЕР ЗА ПАЛЕЊЕ PIAGGIO-APRILIA 50

  АЛАНСЕР ЗА ПАЛЕЊЕ PIAGGIO-APRILIA 50


  Опис: Алансер за палење, starter motor 82530R
  Одговара за следниве модели: PIAGGIO TYPHOON, NRG 50, GILERA RUNNER, STALKER 50, APRILIA SR50 (Piaggio Engine)
  - Сликата е автентична на производот
  ден 1.500,00
  Слика на АЛАНСЕР ЗА ПАЛЕЊЕ YAMAHA-MALAGUTI 50

  АЛАНСЕР ЗА ПАЛЕЊЕ YAMAHA-MALAGUTI 50


  Опис: Алансер за палење, starter motor 5BM-H1800-01-00 / 5BMH1800010
  Одговара за следниве 2Тактни модели: Yamaha JOG 50, BW'S, Yamaha AEROX 50 2T, Malaguti F12, F15
  - Сликата е автентична на производот
  ден 1.600,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION A410R-113 / 40 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION A410R-113 / 40 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел: A410R-113
  Должина: 40 цм
  ден 873,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION A58-B01 / 45 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION A58-B01 / 45 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел: A58-B01
  Должина: 58 ЦМ / Wiper Blade (1p)
  ден 608,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION A65-B01 / 65 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION A65-B01 / 65 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел: A65-B01
  Должина: 65 ЦМ / Wiper Blade (1p)
  ден 890,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION AFL43-B01 / 43 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION AFL43-B01 / 43 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел: AFL43-B01
  Должина: 43 ЦМ / X1 FLAT (1P)
  ден 757,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION AFL55-B01 /55 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION AFL55-B01 /55 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел: AFL55-B01
  Должина: 55 ЦМ / X1 FLAT (1P)
  ден 965,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION AS4545-B02 / КИТ Х 2 /45+45 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION AS4545-B02 / КИТ Х 2 /45+45 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел: AS4545-B02
  Должина: 45+45 ЦМ / КИТ х 2
  ден 808,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION AS4848-B02 / КИТ Х 2 /48+48 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION AS4848-B02 / КИТ Х 2 /48+48 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел:AS4848-B02
  Должина: 48+48 ЦМ / КИТ х 2
  ден 849,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION AS5551-B02 / КИТ Х 2 /55+50 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION AS5551-B02 / КИТ Х 2 /55+50 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел:AS5551-B02
  Должина: 48+48 ЦМ / КИТ х 2
  ден 1.085,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION AS6541-B02 / КИТ Х 2 / 65+40 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION AS6541-B02 / КИТ Х 2 / 65+40 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел:AS6541-B02
  Должина: 65+40 ЦМ / КИТ х 2
  ден 1.162,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION DXL38-B01 / 38 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION DXL38-B01 / 38 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел: DXL38-B01
  Должина: 38 ЦМ / X1 FLAT (1P)
  ден 747,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION DXL50A-B01 /50 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION DXL50A-B01 /50 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел: DXL50A-B01
  Должина: 50 ЦМ / X1 FLAT (1P)
  ден 879,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION DXL68-B01 / 68 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION DXL68-B01 / 68 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел: DXL68-B01
  Должина: 68 ЦМ / X1 FLAT (1P)
  ден 1.062,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION E33-B02 / КИТ Х 2 / 33+33 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION E33-B02 / КИТ Х 2 / 33+33 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел:E33-B02
  Должина: 33+33 ЦМ / КИТ х 2
  За марка на автомобил: HYUNDAI SANTA FE
  ден 354,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION E36-B02 / КИТ Х 2 / 35+35 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION E36-B02 / КИТ Х 2 / 35+35 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел: E36-B02
  Должина: 35+35 ЦМ / КИТ х 2
  За марка на автомобил: FORD ESCORT
  ден 381,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION E36-W10 /35 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION E36-W10 /35 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел: E36-W10
  Должина: 35 ЦМ / БРИС.S
  ден 245,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION E38-W10 /38 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION E38-W10 /38 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел: E38-W10
  Должина: 38 ЦМ / БРИС.S
  ден 215,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION E41-B02 (X41E/B02) / КИТ Х 2 / 40+40 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION E41-B02 (X41E/B02) / КИТ Х 2 / 40+40 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел:E41-B02 (X41E/B02)
  Должина: 40+40 ЦМ / КИТ х 2
  ден 422,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION E51-B02 / 50 ЦМ / КИТ Х 2

  БРИШАЧ CHAMPION E51-B02 / 50 ЦМ / КИТ Х 2


  Бренд: Champion
  Модел: E51-B02
  Должина: 50 цм
  ден 453,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION E55-B02 / 55 цм / КИТ Х 2

  БРИШАЧ CHAMPION E55-B02 / 55 цм / КИТ Х 2


  Бренд: Champion
  Модел: E55-B02
  Должина: 55 цм
  ден 771,00
  Слика на БРИШАЧ CHAMPION E60-W10 /60 ЦМ

  БРИШАЧ CHAMPION E60-W10 /60 ЦМ


  Бренд: Champion
  Модел: E60-W10
  Должина: 60 ЦМ
  ден 503,00