Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  АПАРАТ ЗА БОРБА ПРОТИВ ГЛОДАРИ


  За површина од 100-120 m2, Мала потрошувачка на струја (7 W), Првични резултати од поставување по 7-10 дена
  Шифра: 11426
  ден 1.090,00
  i h

  Електричниот уред за борба со глодачите емитува електро – магнетни импулси, кои дејствуваат на органите за слух и нервниот систем на глодачите. Со тоа им се нарушувааат виталните функции што предизвикува паника кај нив. Глодарите престануваат да се хранат и размножуваат, и постепено ја напуштаат заштитената површина. Видот и времетраењето на импулсите постојано се менува, со цел да се избегне евентуалното навикнување на глодачите на истите. Уредот значително го намалува присуството како на глодари, така и на други штетници: лебарки, мравки и сл. Ефективната површина која може да се заштитува со еден уред е од 100 до 120 м2, а истиот за напојување користи стандардна струја со напон од 220V.
  Првичниот резултат се воочува по истекот на 7 до 10 дена од поставување на уредот. Пред истекот на тој период веројатно ќе забележите зголемена активност на глодарите. Тоа е нормално – под влијание на електромагнетното поле ги напуштаат засолништата, а по некое време ја напуштаат и целата заштитена површина. Користењето на дополнителни средства (замки, стапици и сл.) допринесува за постигнување
  на уште подобар ефект. Уредот не влијае врз домашните миленици, со исклучок на хрчаци и морски прасиња.

  0.0 0
  Рангирајте го производот Close
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  *
  *
  • Лош
  • Одлично
  *
  *
  *

  Електричниот уред за борба со глодачите емитува електро – магнетни импулси, кои дејствуваат на органите за слух и нервниот систем на глодачите. Со тоа им се нарушувааат виталните функции што предизвикува паника кај нив. Глодарите престануваат да се хранат и размножуваат, и постепено ја напуштаат заштитената површина. Видот и времетраењето на импулсите постојано се менува, со цел да се избегне евентуалното навикнување на глодачите на истите. Уредот значително го намалува присуството како на глодари, така и на други штетници: лебарки, мравки и сл. Ефективната површина која може да се заштитува со еден уред е од 100 до 120 м2, а истиот за напојување користи стандардна струја со напон од 220V.
  Првичниот резултат се воочува по истекот на 7 до 10 дена од поставување на уредот. Пред истекот на тој период веројатно ќе забележите зголемена активност на глодарите. Тоа е нормално – под влијание на електромагнетното поле ги напуштаат засолништата, а по некое време ја напуштаат и целата заштитена површина. Користењето на дополнителни средства (замки, стапици и сл.) допринесува за постигнување
  на уште подобар ефект. Уредот не влијае врз домашните миленици, со исклучок на хрчаци и морски прасиња.

  Ознаки за производ