Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Алат и потрошни материјали

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на MS ПОЛИМЕР LOCTITE® MS 939 TEROSON

  MS ПОЛИМЕР LOCTITE® MS 939 TEROSON


  Универзален МС Полимер
  ден 897,00
  Слика на ДВОКОМПОНЕНТНО ЛЕПИЛО LOCTITE® 3450 (25ML) 2К ЕПОКСИ

  ДВОКОМПОНЕНТНО ЛЕПИЛО LOCTITE® 3450 (25ML) 2К ЕПОКСИ


  Спецификации

  Однос на мешање: 1:1

  Време на работа: 5 мин

  Време на лепење: 20 мин

  Целосно зацврстување: 12 h

  Отпорност на пролизгување: 20 N/mm²

  Отпорност на лупење: 3 N/mm

  •Работна температура: -40 до +120 ˚C
  ден 697,00
  Слика на ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 7505 (1L)

  ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 7505 (1L)


  ПРОИЗВОД ЗА ТРЕТМАН НА КОРОДИРАНИ МЕТАЛНИ ПОВРШИНИ
  ден 3.021,00
  Слика на ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 8040

  ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 8040


  Спреј за демонтажа на запечени метални делови
  ден 590,00
  Слика на ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 8154

  ЗАШТИТА ЗА ПОВРШИНИ LOCTITE® 8154


  Ги штити деловите и спречува абење
  ден 1.110,00
  Слика на ЛЕПИЛО ЗА ЗАПТИВАЊЕ ЦЕВНИ НАВОИ LOCTITE® 55 (160m)

  ЛЕПИЛО ЗА ЗАПТИВАЊЕ ЦЕВНИ НАВОИ LOCTITE® 55 (160m)


  Спецификации

  Материјали кои се заптиваат: Метал, пластика или заедно

  Максимална големина на навој: 4''

  Цврстина на разделување: Ниска

  Моментално заптивање: Да

  • Работна температура: -55 до +130 ˚C
  ден 649,00
  Слика на ЛЕПИЛО ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ЦИЛИНДРИЧНИ МЕТАЛНИ ДЕЛОВИ LOCTITE® 620 (50ml)

  ЛЕПИЛО ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ЦИЛИНДРИЧНИ МЕТАЛНИ ДЕЛОВИ LOCTITE® 620 (50ml)


  Спецификации

  Растојание: До 0,2 mm

  Потребна цврстина: Висока

  Отпорност на рачно кинење: 80мин

  Работна температура: -55 до +230 ˚C
  ден 1.959,00
  Слика на ЛЕПИЛО ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ЦИЛИНДРИЧНИ МЕТАЛНИ ДЕЛОВИ LOCTITE® 638 (50ml)

  ЛЕПИЛО ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ЦИЛИНДРИЧНИ МЕТАЛНИ ДЕЛОВИ LOCTITE® 638 (50ml)


  Спецификации

  Потребна цврстина: Висока

  Отпорност на рачно кинење: 4 мин

  Работна температура: -55 до +180 ˚C
  ден 2.419,00
  Слика на ПОЛИУРЕТАН LOCTITE® 9220 TEROSON (300ml)

  ПОЛИУРЕТАН LOCTITE® 9220 TEROSON (300ml)


  Спецификации

  Вискозност: Густ

  Почетна цврстина: 15 мин

  Длабочина на зацврстување после 24h: 4,5 mm

  Цврстина на истегање: 3,0 MPa

  Истегање до кинење: 150%

  Работна температура: -40 до +100 ˚C
  ден 885,00
  Слика на ПРОИЗВОД ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА НАВОЈНИ СПОЕВИ LOCTITE® 243 (50ml)

  ПРОИЗВОД ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА НАВОЈНИ СПОЕВИ LOCTITE® 243 (50ml)


  Спецификации

  Големина на навој: до М36

  Функционална цврстина: 2 h

  Момент на кинење М10 завртка: 26 Nm

  Работна температура: -55 До +180 ˚C
  ден 2.301,00
  Слика на ПРОИЗВОД ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА НАВОЈНИ СПОЕВИ LOCTITE® 2701 (50ml)

  ПРОИЗВОД ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА НАВОЈНИ СПОЕВИ LOCTITE® 2701 (50ml)


  Спецификации

  Големина на навој: до М30

  Функционална цврстина: 3 h

  Момент на кинење М10 завртка: 20 Nm

  Работна температура: -55 До +150 ˚C
  ден 2.301,00
  Слика на СЕЛОТЕЈП 15Х33

  СЕЛОТЕЈП 15Х33


  Димензија: 15мм х 33мм
  ден 15,00
  Слика на СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (300ml)

  СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (300ml)


  Спецификации

  Вискозност: Густ

  Почетна цврстина: 1h / 4h

  Отпорност на истегање: 5 Nmm² на слој од 5 mm

  •Работна температура: -40 до +90(+120 краткотрајно) ˚C
  ден 295,00
  Слика на СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (400ml)

  СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (400ml)


  Спецификации

  Вискозност: Густ

  Почетна цврстина: 1h / 4h

  Отпорност на истегање: 5 Nmm² на слој од 5 mm

  •Работна температура: -40 до +90(+120 краткотрајно) ˚C
  ден 413,00
  Слика на СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (570ml)

  СЕТ ЗА ШОФЕРШАЈБНИ LOCTITE® 8597 TEROSON (570ml)


  Спецификации

  Вискозност: Густ

  Почетна цврстина: 1h / 4h

  Отпорност на истегање: 5 Nmm² на слој од 5 mm

  Работна температура: -40 до +90(+120 краткотрајно) ˚C
  ден 461,00
  Слика на СЕТ ЛЕПИЛА ЗА РЕТРОВИЗОРИ LOCTITE® 3863

  СЕТ ЛЕПИЛА ЗА РЕТРОВИЗОРИ LOCTITE® 3863


  средство за лепење ретровизор на стакло
  ден 708,00
  Слика на ТЕЧЕН МЕТАЛ LOCTITE® 3463 (50g) STICK

  ТЕЧЕН МЕТАЛ LOCTITE® 3463 (50g) STICK


  Спецификации

  Време за работа: 3 мин

  Време на зацврстување: 10 мин

  Целосно зацврстување: 3 h

  Отпорност на пролизгување: ≥ 6 N/mm²

  Сила на притисок: 83 N/mm²

  •Работна температура: -30 до +120 ˚C
  ден 649,00
  Слика на ТЕЧЕН ТЕФЛОН ЗА ЗАПТИВАЊЕ ЦЕВНИ НАВОИ LOCTITE® 577 (50ml)

  ТЕЧЕН ТЕФЛОН ЗА ЗАПТИВАЊЕ ЦЕВНИ НАВОИ LOCTITE® 577 (50ml)


  Спецификации

  Материјали кои се заптиваат: Метал

  Максимална големина на навој: 3''

  Цврстина на разделување: Средна

  Моментално заптивање: Да

  • Работна температура: -55 до +150 ˚C
  ден 1.298,00
  Слика на ЧИСТАЧ LOCTITE® 7063

  ЧИСТАЧ LOCTITE® 7063


  Средство за чистење, одмастување и подготвување површини за лепење
  ден 614,00
  Слика на ЧИСТАЧ ЗА РАЦЕ LOCTITE® 7850 (3L) РАСПРСКУВАЧ СО ПУМПИЦА

  ЧИСТАЧ ЗА РАЦЕ LOCTITE® 7850 (3L) РАСПРСКУВАЧ СО ПУМПИЦА


  ЧИСТАЧ ЗА РАЦЕ ОД МАСНОТИИ, УЉЕ
  ден 1.947,00
  Слика на СЕЛОТЕЈП 48Х50
  Слика на УСБ МЕМОРИЈА 16 GB - MEDIA RANGE (USB)
  Слика на УСБ МЕМОРИЈА 32 GB - GOODRAM (USB)
  Слика на УСБ МЕМОРИЈА 8 GB - GOODRAM (USB)
  Слика на МЕМОРИСКА КАРТИЧКА 16 GB - GOODRAM (MICRO CARD)
  Слика на ХЕФТАЛИЦИ DELTA ЖОЛТИ – 24/6 (МУНИЦИЈА)

  ХЕФТАЛИЦИ DELTA ЖОЛТИ – 24/6 (МУНИЦИЈА)


  Пакување: 1/1000 парчиња
  ден 20,00
  Слика на ХЕФТАЛИЦИ OPTIMA – 24/6 (МУНИЦИЈА)

  ХЕФТАЛИЦИ OPTIMA – 24/6 (МУНИЦИЈА)


  Пакување: 1/1000 парчиња
  ден 15,00
  Слика на ХЕФТАЛИЦИ OPTIMA – NO.10 (МУНИЦИЈА)

  ХЕФТАЛИЦИ OPTIMA – NO.10 (МУНИЦИЈА)


  Пакување: 1/1000 парчиња
  ден 15,00
  Слика на АКУМУЛАТОРСКИ КЛЕМИ +,- ПАР
  Слика на БУРГИИ GEKO PROFI 1-13MM/25KOM
  Слика на ДИГАЛКА - НИСКА КРОКОДИЛКА 2.5Т
  Слика на КОМПЛЕТ ОСИГУРАЧИ
  Слика на ЛЕД ЛАМБА 30+6 LED 230/12V СО ПРОДОЛЖЕТОК
  Слика на ПОЛНАЧ НА АКУМУЛАТОРИ GEL I AGM 6/12V
  Слика на РАБОТНА СВЕТИЛКА COB LED XML 6
  Слика на СЕТ 100-КОМ БИТОВИ
  Слика на СЕТ O - ПРСТЕНИ

  СЕТ O - ПРСТЕНИ

  ден 3.346,00
  Слика на СЕТ TORX КЛУЧЕВИ PVC КУТИЈА
  Слика на СЕТ АЛАТ ЗА ЛЕПЕЊЕ ГУМИ TUBELES 8 PCS
  Слика на ШАЈБНИ КАРТЕР БАКАР 150 КОМ
  Слика на ШТРАФЦИГЕР СИВО СИН 10ПАРЧ.
  Слика на ШУБЛЕР 150MМ 0.05

  ШУБЛЕР 150MМ 0.05

  ден 820,00
  Слика на USB ПОЛНАЧ

  USB ПОЛНАЧ

  ден 354,00
  Слика на ГЕДОРА СЕТ ГАРНИТУРА ВО КУФЕР
  Слика на ДУВАЛКА ЗА ГУМИ СО МАНОМЕТАР
  Слика на КЛЕШТА ЗА БУКСНИ (комплет со прибор)
  Слика на РАЧЕН СЕТ 1/2col 11 парчиња
  Слика на РАЧЕН СЕТ 1/4col 11 парчиња
  Слика на РАЧЕН СЕТ 3/8col 11 парчиња
  Слика на СЕТ ЗА РЕПАРИРАЊЕ НА НАВОЈ

  СЕТ ЗА РЕПАРИРАЊЕ НА НАВОЈ


  Комплетот за репарирање нуди

  • Механичка услуга
  • 5 различни големини: M5x0.8, M6x1.0, M8x1.25, M10x1.5, M12x1.75
  Состав на сетот

  • 5 Дупчалки (бургии)
  • 5 едностепени славини за навој
  • 5 пакувања спирални инсерти,
  • 5 пакувања на навртки
  • 5 додатоци
  • Аллан клуч
  ден 7.976,00
  Филтри Close
  Min: ден 15,00 Max: ден 15.100,00
  ден15 ден15100